2777
2789
عنوان

مسابقه ویژه "روز مادر" در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 26574 بازدید | 356 پست

چقد خوندن خاطراتتون لذت بخش بود...ارزوی مادر شدن منو هزار برابر کرد...توروخداااا از صمیم قلبتون دعا کنید واسه ماها..

..تو بی نهایتی خدای من..هزاران بار شکر که محمد کوچولو بهم دادی..۱/۱۱/۹۷بهترین روزیکه تورو به آغوش کشیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه مادر19ساله ام ازبچگی عاشق مادرشدن بودم وبرای عروسکام وحتی وسایلای خونه ودرختاوگل هاو...نقش ما ...

يا خدا....

چرا؟

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻
عزیزم دلبندم بهترین هدیه پروردگار عالمیان بعد از سلامتیم دردانه ام ماه زیبایم یادگارم بعد از مرگم پا ...

عزیزم از خوندن متنت اشک توچشمام جمع شد و یه قطرش چکید رو دست نی نی دوماهم که تو بغلم بود خدارو قسم دادم به پاکی بچم که شما هم به زودی مامانه یه نی نی کوچولوی خوشکل بشی ناامید نباش خدا دراوج ناامیدی هم دستت رو ول نمیکنه😘

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
عزیزم از خوندن متنت اشک توچشمام جمع شد و یه قطرش چکید رو دست نی نی دوماهم که تو بغلم بود خدارو قسم د ...

ممنونم عزیزم ان شاالله خدا بچتو خوشبخت کنه من در مرحله طلاقم برا همین گفتم تکلیفم با خودم مشخص نیست دعا کن بتونم جدا بشم از این آدم پست فطرت دوست ندارم بچم فرشته ی بیگناه از این آدم بی مسئولیت لاعبالی و از خود راضی باشه. 

خیر و بچتو ببینی ان شاالله 

شهزاده و پرنسس
ممنونم عزیزم ان شاالله خدا بچتو خوشبخت کنه من در مرحله طلاقم برا همین گفتم تکلیفم با خودم مشخص نیست ...

ایشالا که هرچی خیره پیش بیاد و بعد ازاین طعم خوشبختی رو بچشی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
سلام خانم تهرانی خب امکان ویرایش که  نذاشتین خب به اولین کسی که خبر دادم شوهرم بود ولی فقط نحوه ...

عزیزم شما در پستتون به این موضوع اشاره کرده بودید

ممنونم

وقتی که فهمیدم دارم مامان میشم اول از همه به همسرم خبر دادم.  با خوشحالی وقتی که از سرکار اومد ...

مختصرو مفید.عضویت مبارک

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

پسر عزیزم فقط میتونم لحظه ای که روی تخت اتاق درد بودم و دکتر به ماما گفت سریع ببریدش سزارین رو برات بنویسم .اون لحظه تمام دنیا تمام دنیا روی سر من خراب شد دکتر طوری گفت که گفتم دیگه تموم شد .فقط زار میزدم میگفتم چی شده؟ چی شده؟به همه التماس می کردم تو رو خدا زودتر منو ببرید اتاق سزارین بچم داره می میره . اصلا دلم می خواست بدون بی حسی با یه چاقو خودم شکمم رو پاره کنم تا تو زودتر بیایی عزیزم.

وقتی دکتر تو رو توی دلم دید گفت اخیه چه بچه لاغری اما سرش بزرگه .یه کمی خیالم راحت شد.چشمام تار میدید وقتی پرستاره تو رو گرفت بالا تا ببینم بعدش دیگه بیهوش شدم .وقتی بعد از دو ساعت به هوش اومدم فقط می گفتم بچم کو چی کارش کردید . پرستاره گفت گریه نکن تا برات بیارمش  .اولین شبی که کنارم توی بیمارستان خوابیدی بهترین شب عمر بود اصلا نخوابیدم و بهت نگاه می کردم تو هم منو نگاه می کردی .ان شا لله مادر شایسته ای برابت باشم تو شایسته بهترین هایی گل من .انشالله همه اونهایی که در انتظار بچه هستند دلشاد شوند و به حق علی و فاطمه (ص)

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

کاربران عزیز

فردا صبح برندگان مسابقه مشخص میشن. لایک ها امشب ساعت 12 شب محاسبه خواهند شد

با تشکر از تمام خوبانی که در این مسابقه شرکت کردند

کاربران عزیز فردا صبح برندگان مسابقه مشخص میشن. لایک ها امشب ساعت 12 شب محاسبه خواهند شد با تشکر ا ...

من شما رو خیلی دوس دارم

خیلی از شما تعریف شنیدم 😳😘

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍
2810