سلام عزیزان
دیروز نی نی یار گفتن دخترا یا خانم هایی که باردار نیستن خاطره ی دیگری رو بگن.
من دخترم .. بارها سعی کردم آسون بگیرم و ازدواج کنم ..چون دلم تشکیل خونواده میخواست با نی نی های کوچولو... اما خب چرخ روزگار بر وفق مراد نچرخید.
یادمه زمانی که عضو نی نی سایت شدم میدیدم تقریبا همه همسر دارن و من اون موقع ها نمیدونستم باید اینجا چی بگم.. یا اصلا واسه ی چی عضو شدم.
همیشه با یه حسرت خاصی تاپیکای خانمهایی که بارداربودن رو نگاه میکردم و میگفتم یعنی میشه به روزیم من از این تاپیکا بزنم...
هر وقتی یه خواستگار میومد قند تو دلم آب میشد و میومدم تو سایت آنلاین میشدم و توی خیال خودم حس میکردم چند ماه دیگه منم یکی از مادرا و زن های مستقل همین سایتم.
تقدیر این بود که تا این لحظه تنها بمونم اما ناشکر نیستم ، واسه ی همینم وقتی کسی بچه دار نمیشه میگم خداروشکر کن از دو تا الماس، یکیشو که همدم و همسفر زندگیت هست رو داری.
اما خاطرم... شاید شیرین نباشه اما درس زندگیه
مادر من همیشه بهترین لباسها و اسباب بازیها رو برای من میخرید، بهترین لوازم تحریر. همیشه توی مدرسه و جاهای دیگه انگار سوای هر بچه ای بودم. خیلی بهم میرسیدن اما چون پدر و مادرم سر مسایل قدیمی اختلاف نظر داشتن حس میکردم از بدنیا اومدن من خوشحال نبودن.
گاهی که بحث بالا میگرفت پای منو وسط میکشیدن و من اونموقع حس میکردم چقدر برای این زندگی اضافی بودم و حضورم مایه ی خرسندی والدینم نبوده..
مادرم گاهی دلمو میشکست وقتی میگفت تو که بدنیا اومدی من شیر نداشتم و به تو شیرخشک دادم ...
یا دلم میشکست وقتی بهم میگفت تو بدنیا اومدی پدرت شغلشو از دست داد...
همه ی عمرم فکر میکردم تمام این اتفاقات تقصیر من بوده... همینم باعث شد علاوه بر اینکه در ظاهر بهترین باشم اما در وجودم خلاء عاطفی پیش بیاد و محتاج این باشم که مادرم منو بهترین دختر ببینه و عزیزترینش باشم.
اما هیچ وقت این اتفاق نیفتاد و اون همیشه منو در حاشیه دید و خیلی پیگیر حالم نبود. اگرچه دلسوزی هایی میکنه و زحمتمونو میکشه و قدردانش هستم اما واقعا خیلی دوستم نداشت و من اینو شدیدا درک کردم. آدمها فرق ترحم و عشق و دلسوزی رو خوب میفهمن.
واسه ی همینم هست به مادرای این سایت بارها گفتم اگر قراره فرزندی در وجودتون متولد بشه اول عشق و علاقه بهش رو در وجودتون بپرورانید و بعد اونو به جمعتون بپذیرین.
ممنون همراهی کردین ، انشالله بهترینها تو زندگی نصیبتون بشه.