2777
2789
عنوان

قاليشويي

2800 بازدید | 33 پست

من ٣ روز پيش فرشامو دادم قاليشويي رز خيلي خيلي راضي بودم هم از نظر شستشو هم از نظر قيمت سراسر تهرانم سروري دارن فرشامو خشك اوردن با كاور أين يمارسونه ٦٦٣٥١٠٠٢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قالیشویی ساوین بهترینه. 

من فرشای مامانم داده بودم به ساوین خودشون میان میبرن سرموقع هم میارن کارشون خیلی تمیییزه همه جای تهران سرویس دارن به همه اینجارو پیشنهاد میکنم اینم شمارشون ۷۷۱۱۰۰۷۹   ۸۸۶۵۱۹۸۶   ۲۲۰۵۸۰۱۲

قالیشویی ونک خیلی عاااالیه👌👌

من چند روز پیش به توصیه یه فرش فروش که قالیشویی ونک رو بهم معرفی کرد و گفت کارخونش مستقله و عضو معتبر و قدیمی اتحادیست فرشای ماشینی و دستبافت گرون قیمتی رو برای شستشو و ترمیم ریشه دادم  دیروز برام اوردن خیلی عاااالی شده فرشام دلم نیومد معرفیشون نکنم چند تا از شماره هاشو میذارم.

۸۸۶۴۲۲۱۲

۴۴۲۱۵۷۴۹

۲۲۹۰۲۵۴۵

من هفته پيش فرشامو دادم قاليشويي مادر وقتي برگردوندن تمام كناره ها فرش رو پاره كرده بودن 

به اتحاديه زنگ زدم اوناهم از قاليشويي حمايت كردن و گفتن چيزي نيست چند سال از فرش ماشيني ميگذره اينجوري ميشه واقعا  متاسفم براي خودمون كه اعتماد ميكنيم به اتحاديه قاليشويي كه حمايت ميكنه از مصرف كننده بعد ميگه تو شستشوي بعدي بده درستش كنن چيزي نميشه هزينش😣

ممنون که قالیشویی اندرزگوو را معرفی کردید منم فرشهای دستی وماشینی رابهشون دادم امروز برام اوردن ازشستشوی تمیز وتحویل به موقه واقعا راضیم وازهمه مهمتر بسیار منصف کاملامعقول وبدون هرگونه هزینه تراشی غیر واقعی که اکثر ارایه دهندگان انجام میدن من که دیکه مشتریشون شدم به همه هم پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده امتحان کنن کارشون خیلی عاااااای اینم تلفونش   77091702                                                                                                                                              22291775

قالیشویی ساوین عالیه 

من شهریورماه به سفارش دوستان توی همین سایت برا اولین بار بعدعروسیم چندتا فرش دستباف وماشینی سپردم بهشون جهت شستشو خیلی راضی بودم شمارش تو نت هست همه جای تهران شعبه داره