2777
2789
عنوان

قاليشويي

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 33 پست

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه.

من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون راضی هستیم هر کدوم از دوستام و فامیلامو معرفی کردم اونا هم راضی بودند چند تا از شماره هاشو میذارم.همه جای تهران شعبه داره.۸۸۸۶۶۱۴۹

۴۴۸۴۷۵۱۱    

۲۲۴۰۴۵۹۶

۷۷۵۴۶۷۴۷

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

ممنون بابت معرفی قالیشویی ابرنگ .

منم فرشامو دادم بعد از ۳روز خیلی تمیز با بسته بندی شیک تحویلم دادن.واقعا کیفیت کارشون عالیه.دفه قبل دادم یه قالیشویی اسمشو فراموش کردم ولی فرشامو خوب نشسته بود و چروک کرده بود ولی این دفه که دادم ابرنگ خیلی راضیم .فرشامو خیلی تمیز و اتو کشیده تحویلم دادن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  کارشون حرفه ایه 🤩 چند تا هم شعبه داره من شعبه غربشونو زنگ میزنم . واسه مشتری هاشون وقت میزارن و کیفیت شستشوی بالایی دارن . فرشای من بعداز شستن براقیت خاصی پیدا کرده اینم شماره هاشه ۸۸۳۷۰۸۶۳ _۷۷۹۰۱۷۸۶_۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره

منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم همان طورکه تعریف کرده بودیدواقعاکیفیت کارشون خیلی عالیه فرشام برق میزنه منم راضیم وازهمه مهمتربسیارمنصف وخوش برخورد هستنددلم نیومدمعرفیشون نکنم اینم شمارشون22977030

قالیشویی ساوین عالیه 

هفته پیش با توجه به نظرات کاربران عزیز که قالیشویی ساوین پیشنهاد داده بودند منم تصمیم گرفتم فرشامو دادم بهشون جهت شستشو خیلی راضی بودم ازش  همه جای تهران هم سرویس دارن  قیمتاش هم نسبت به جای دیگه خیلی مناسبتره شمارش توسایتش هست ولی بازم من دوتا ازشمارهاشو براتون میزارم ۷۷۱۱۰۰۷۹    ۲۲۰۵۸۰۱۲ 

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

فرشهای ماشینی ترک .و دستباف دادم خیییلی عااالیه کارشون.خیلی راضیم از خدمات قالیشویی آبرنگ.

تلفنش .۸۸۸۶۶۱۴۹       ۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵  به نظر من قالیشویی آبرنگ یک برند بی نظیره👌

من خیلی تحقیق کردم که کدوم قالیشویی تو کار شستشوی فرش دستباف و ابریشم تخصص کامل رو داره و در آخر با قالیشویی زعفرانیه تماس گرفتم و فرشام که تبریز اعلا بود رو دادم واسه شستشو و تعویض ریشه و خلاصه دیشب آوردنشون.  از نظر کیفیت حرف نداره 👍 علی الخصوص ریشه های فرش دستباف مو خیلی قشنگ در آوردن .

ازین موضوع خیلی خوشحالم و خواستم به دوستان معرفی کنم 

شماره هاشون  88370863 و ۷۷۹۰۱۷۸۶ و ۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی ساوین عالیه  هفته پیش با توجه به نظرات کاربران عزیز که قالیشویی ساوین پیشنهاد داده بو ...

مرسی عالی بودپیشنهادت منم ۲روزپیش فرشای خودم ومامانم دادیم قالی شویی ساوین امروزتحویل دادن خیلی تمیز عالی وتحویل به موقع بود

من هفته پيش فرشامو دادم قاليشويي مادر وقتي برگردوندن تمام كناره ها فرش رو پاره كرده بودن  به ا ...

قالیشویی مادر کاملا بی مسئولیت و غیرقابل اعتماده . ماهم فرشامونو دادیم بهشون اما همه جوره ناراضی هستیم . مدیرشم یه ادم بی ادب بنام شایگان هستش که هیچ چیزی براش مهم نیست از طرف اتحادیه هم حمایت میشه...

قالیشویی ‌اقدسیه

من‌باقالیشویی‌مختلف‌کارکردم وتجربه‌زیادی‌دارم‌اما‌هفته‌پیش‌

خونه‌نبودیم‌وقتی‌اومدیم‌دیدم‌‌رادیاتورخراب‌شده‌واب‌ریخته‌روی‌

قالیهای‌دستبافتم‌خیلی‌نارحت‌شدم‌‌وتوصیه‌مادرشوهرم‌زنگ‌زدم‌

قالیشویی ‌اقدسیه‌شعبه‌شمالشون‌وتاجریان‌گفتم‌یک‌سرویس‌سریع

فرستادندکارشناس‌شون‌که‌خیلی‌ادم‌مودب‌وخوش‌برخوردبودبعداز

کارشناسی‌فرشها‌گفتند‌زمان‌تحویل‌ده‌روزچون‌که‌شستشوورنگبرداری

وگفتم‌ریشه‌فرشهاهرکدوم‌خرابه‌درست‌کنند.

اماامروزفرشام‌اوردن‌خیلی‌خوب‌وتمیز‌شده‌ریشه‌های‌که‌بافتن

خیلی‌قشنگه‌‌صادقانه‌بگم‌ازهرنظرکارشون‌عالیه.شمارشون‌میزارم‌

امیدوارم‌پولی‌که‌گرفتندحلالشون‌باشه‌منکه‌مشتری‌‌ثابت‌شدم.

باتشکرفروان‌ازقالیشویی‌اقدسیه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

۲۲۵۶۳۰۸۰

۲۲۷۲۰۰۸۱

قالیشویی اندرزگو محششششره فرشامو برای اولین بار دادم عالی شستن منم از اندرزگو راضیم اینم شمارش 22977 ...

مرسی عزیزم قالیشویی اندرزگو کیفیت کارشون بی نظیر منم راضیم ازش وبه همه توصیه میکنم 

اینم شمارش 22291775

🙏🙏

قالیشویی فرمانیه یک قالیشویی منظم و با دقتی هست، و مهمتر از همه داشتن ماشین های مسقف یکی از مهمترین مزیت های این شرکت هست که فکر کنم توی تهران هیچکسی از این ماشین ها استفاده نمیکنه. منکه ازخدمات رفوگری و شستشوی قالیشویی فرمانیه کاملا راضی بودم و به همه پیشنهاد میکنم، تابحال با چند شرکت قالیشویی توی تهران کار کردم و برای همشون نظر گذاشتم، فرمانیه هم یکی از همون قالیشویی های مورد اعتماد و با کیفیت تهران هست که با خودم گفتم درست نیست نظری راجع این شرکت نذارم، به همه پیشنهاد میکنم امیدوارم شما هم مثل من از خدمات این شرکت راضی باشید ۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰