2777
2789
عنوان

از دست دادن دختر یکی یدونه توی اردوی دانش آموزی

| مشاهده متن کامل بحث + 28425 بازدید | 160 پست
چرا بعضی ها دوست دارن همه چیزو تو این مملکت اجباری جلوه بدن؟
من خودم معلم هستم و یکی از بچه ها اومد ار معاون مدرسه پرسید اجباریه و گفت نیست و اگه نمیخوای بیای بگو که نمیای .و هیچ ربطی به درس دفاعی نداره خانمهای گل؟
چرا همه چیزای بی ربط و به همم ربط میدید؟خدارو خوش نمیادددددددد
بچه هایی که خودشون تو اردوهای راهیان نور شرکت میکنن دوست دارن روزی رو با شهدا بگذرونن و به تفریح در جاهای دیدنی ترجیح میدن(قابل توجه بعضی هایی که غصه بچه ها رو میخوردن که این اردو به جای بردنشون به جاهای دیدنی باید باشه؟ )
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورتون چیه از این حرف"دست گلشون هم درد نکنه. ............."
کی راضیه جگرگوشه های این مملکت جونشونو از دست بدن؟حتی با شهادت؟این قضیه ربطی به نوع اردو نداره.
به خدا قسم که اردو اجباری نبوده من خودم معلمم و دیروز مدرسه بودم.این اردوها همیشه اختیاریه و هیچ شرطی هم نداره . همه چیز رو خلط نکنیم.
خانم صدف من معلم دبیرستانم بله اجباریه....
خودن هم خوب میدونی که اجباریه منم خوب میدونم ...
حالا درسته اگه کسی خیلی حساس باشه اجازه نمیده بچه هاشو ببرن ولی درکل اکثر اولیا همین که میگن ده نمره درس بچه ت مال این اردو رفتنه رضایت نامه رو امضا میکنن
دلتنگم مثل مادر بی سوادی که دلش برای بچش تنگ شده اما نمیتونه شمارشو بگیره.

صدف خانم مامان ریحانه جون ومحدثه وسایر دوستان عاشق راهیان نور من حرفمو پس میگیرم...
ببخشید من زر زیادی زدم...
الان شبکه محلیشون داشت والدین بچه های کشته شده رو نشون میداد که همگی شون ازدم میگفتند جون بچه شون فدای یه تار موی رهبر...
چقدر من نفهم بودم...
واونها به چه فیض عظیمی رسیدن که من وامثال من محرومیم...؟
دلتنگم مثل مادر بی سوادی که دلش برای بچش تنگ شده اما نمیتونه شمارشو بگیره.

مامان ارین واروین
1391/8/1 1:54 ب.ظ

من یادمه اونایی که تو دانشگاه برااردوی راهیان نور سرو دست می شکستند البته که خواهران وبرادران بسییجی بودن...
علاوه براون یادمه خواهرا همش به هم دلداری میدادن که انشالله برگشتنی فریضه نصف دینی=ازدواج رو ادا کرده باشی برو که ببینم چه میکنی؟
تازه اینم یادمه یکی ازخواهرا که متولد سال پنجاه ویک بود به یکی ازبرادرا که متولد سال پنجاه وهشت بود پیشنهاد ازدواج داد تو اعتکاف که من نذر کردم بایکی ازبرادران که اعتکاف اومده ازدواج کنم..

مامان ریحانه و صدف تحویل بگیرین!!!!!

دوباره میسازمت وطن ... اگر چه با خشت جان خویش
خانم های عزیز
هانا جان این پستی که از مامان آرین گذاشتی چه ربطی به بحث ما داشت.اون اظهار نظر ایشون در مورد دانشجوهای بسیجی کاملا یه موضوع بی ربط به بحث ما بود که حالا ایشون دوست داشتند و نوشتند.شما دیگه چرا مینویسید.
ولی مامان آرین خدا میدونه راست میگم من دیروز مدرسه بودم و هیچ اجباری در کار نبوده.نمیدونم چرا شما اصرار دارین اینو به جمع بقبولونین؟
اگه اینطوری باشه که باید تمام دانش آموزان کشور برای همیچین درسی راهی اینمنطقه ها شده باشن این چند روزه؟
یه چیزی بگین عقل سلیم باور کنه!!!!!!!!!!!!!!!!
مامان آرین جون
ما قصد بی احترامی به شما رو نداشتیم و نداریم
شما خودتون با خودتون محترمانه برخورد کنید و اینو به خودتون نگید عزیزم"ببخشید من زر زیادی زدم..."
منم شنیدم که مثل اینکه اجباریه. میگن باید بیایین جتما ولی ازشون رضایت نامه هم میگیرن که اگه اتفاقی افتاد جوابگو نباشن.
خدا صبر بده به پدر و مادراشون.
من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
چه اجباری چه غیر اجباری مهم اینه که اولین بار نیست که توی اردوی راهیان نور همجین اتفاقی میفته و یه عده خانواده داغدار میشن اصلا بچه ها به میل خودشون رفتن این توجیه میشه برای این اتفاق !! این توجیه میشه برای انتخاب نکردن یه راننده درست و حسابی !!

اگه جگر گوشه خودمون هم توی این اتوبوس بود اینقدر راحت میتونستیم بگیم اتفاقه میفته دیگه

اصلا بر فرض اینکه جاده است و اتفاق چه لزومی داره این همه بچه رو راه بندازیم و با اتوبوس تو این راه پر خطر با جونشون بازی کنیم .
خیلی وحشتناکه خدا به خانواده هاشون صبر بده
چندماه پیش یه اتوبوس دانش آموزی نزدیک بلژیک تصادف کرده بود و 28 تا دانش آموز کشته شدن. چنان غوغایی به پا شده بود تمام برنامه های خبریشون رو لغو کرده بودن عزای عمومی اعلام شد گروه های همدردی با خانواده قربانیان تشکیل شدن و ...
اون وقت اینجا جون مردم انقدر بی ارزش شده که همچین فاجعه ای اتفاق می افته هیچ کس هم ککش نمی گزه تازه مسئولین میان با وقاحت هرچه تمامتر اعلام می کنن ما کارمون درست بوده و فقط جاده کمی لغزنده بوده. دریغ از یه عذرخواهی خشک و خالی دریغ از یه توضیح کوچولو
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز