2777
2789
عنوان

از دست دادن دختر یکی یدونه توی اردوی دانش آموزی

| مشاهده متن کامل بحث + 28425 بازدید | 160 پست
خیلی راههای فرهنگی زیادی برای زنده نگه داشتن این ارزشهاست یکی از مهمترین اونها روراست بودن بامردم
هست جلوگیری از هزاران هزار مورد اختلاس و رشوه و ارتشاع هست .

ماری جان ای گفتی ولی کو گوش شنوا؟
یه عده میخوان چپ وراست همه چی رو با فریاد وای شهدا احترامشون چی وای جنگ نبود الان مارو تو بغل شوهرامون...میکردن و...
مامان ریحانه جون شما راحت باش وبه شعارهات ادامه بده..
گوربابای من و هرکی صلح ورفاه وارامش وامنیت میخواد...
دلتنگم مثل مادر بی سوادی که دلش برای بچش تنگ شده اما نمیتونه شمارشو بگیره.

خدا به خانواده هاشون صبر بده و مابقی که عمرشون به دنیا بوده رو زودتر شفا بده
نمیدونم کی میخواد جواب مادرهاشون رو بده
چرا از این اتفاقا فقط اینجا می افته ؟تا حالا دیدین یا شنیدین توی همین کشورهای عربی بغل دست خودمون از این اتفاقا بیافته؟ با غرب و اروپا و کشورهای پیشرفته کاری ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ووووووووووووووووووووای خدای من خیلی سخته خیلی زیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد

خدا فقط به پدر و مادرشون صبر بده

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
منم خودم فرهنگی هستم توی شهر ما هم مسئول فرستادن دانش آموزان س پ اه هست

منو خیلی از همکارهام هم به بچه ها می گیم نرن تازه بچه های ما ناشنوا هم هستند ولی با اینحال

می خواستند ببرنشون که هیچ کس از همکاران حاضر نشد مسئولیت اردو رو قبول کنه الحمدالله منتفی شد .
بچه ها برای آسیب دیدگانی که الان تو بیمارستان بستری هستند هم دعا کنید ... برخلاف اون چیزی که تو تی وی گفت که حالشون خوبه اصلا حال خوبی ندارند . بیمارستان ااهواز هم درست رسیدگی نمی کنه . گفتند امکان انتقال بیماران به بیمارستان دیگه هم وجود نداره و مسئولیتش با خودتونه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

الهی خبر مرگ همه مسولین با هم بیاد انشالله داغ بچه هاشون به دلشون بمونه که اینطوری این دانش آموزا و دانشجوهای نخبه رو پر پر نکنند

مامان ریحانه جون با شمام میشنوی ؟؟ اگه بچه ات اون تو بود همین جوری حرف مفت میزدی ؟؟ حیف حرف مفت حرفات فقط زره نه چیز دیگه
تازه
من یادمه اونایی که تو دانشگاه برااردوی راهیان نور سرو دست می شکستند البته که خواهران وبرادران بسییجی بودن...
علاوه براون یادمه خواهرا همش به هم دلداری میدادن که انشالله برگشتنی فریضه نصف دینی=ازدواج رو ادا کرده باشی برو که ببینم چه میکنی؟
تازه اینم یادمه یکی ازخواهرا که متولد سال پنجاه ویک بود به یکی ازبرادرا که متولد سال پنجاه وهشت بود پیشنهاد ازدواج داد تو اعتکاف که من نذر کردم بایکی ازبرادران که اعتکاف اومده ازدواج کنم...
دختره علاوه بر سنش قیافه خیلی بدی داشت پاهاش هم راشی تیسم داشت...
فکش هم براومده...
حالا درسته ملاک نباید زیبایی ظاهری باشه ولی خوب ایشون سیرتش هم زیبا نبود....هردختر وپسری تو دانشگاه ازکنارهم میگذشتن وایشون میدید کارش به حراست میکشید... اما خودش تا نواربهداشتی شو ازبرادران بسیجی میخواست به این بهونه که ما تو این شهر غریبیم و رومون نمیشه ازمغازه دارکه مرد باشه همچین چیزی بخوایم....
خلاصه پسره احمق که خوش قدوبالا و خوش قیلفه هم بود ازقضا باایشون ازدواج کرد وفکر کنم فقط داره به طمع عشق وحال تو بهشت وبا حوریای بهشتی اینو تحمل میکنه....

مامان ریحانه کارش همینه توجیه همه این کثافتکاریها که دیگه گندش به حدی بالا اومده که هیچ کس نمیتونه توجیحش کنه...
فقط میخواست شهدا فراموش نشن... گه اگه شهدا نبودن ما رو الان تو بغل همسرامون فلان میکردن...
الان ارامش! امنیت ! صلح ! ورفاه! بینظیری که داریم!!! همشو مدیون همین کشته های بیگناه واردوی راهیان نور هستیم....!!!