2777
2789
عنوان

از دست دادن دختر یکی یدونه توی اردوی دانش آموزی

| مشاهده متن کامل بحث + 28425 بازدید | 160 پست
مادر من فرهنگی هست می گه الان چند وقته که این اردوها به عنوان بخشی از درس آمادگی دفاعی اجباری شده. پارسال هم بچه یکی از دوستامونو اونجا یه پشه عجیبی نیش زده بود که تا چند ماه پاش زخم بود و دوا درمون می کرد.
ممکنه بعضیا واقعاً دوست داشته باشن و با اعتقاد برن این به خودشون مربوطه. ولی چرا باید بچه های مردمو بخاطر نمره بردارن ببرن اونجا اونم با این شرایطی که کمترین امکانات ایمنی و رفاهی براشون فراهمه.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتوبوس مرگ

از زهر تلخ جام شهادت، نصیبشان

این کاروان که قاصد مرگ است جای نور،

این کاروان کور‌ پراز راهیان گور

این کاروان که دخترکان مرا به باد…

این کاروان که دخترکان مرا به زور…

بلعید مثل مار سیاهی که تاج داشت

دزدید و برد تا ته جادره‌های دور

از زهر تلخ جام شهادت، نصیبشان

از افتخارهای دروغینِ بی غرور

لعنت به دست خونی صیاد شهر باد

بر عشقمان ببین که چه گسترده‌اند تور

لعنت به جنگ و چنگ پر از مرگ جنگ باد

لعنت بر این زمین پر از مینِ‌ بی‌عبور

افتاده جان مردم من دست قاتلان

یک مشت بی‌کفایت بی‌مغز بی‌شعور
و چه فاجعه‌ای است که باطل ، به دستی عقل را شمشیر می گیرد و به دستی شرع را سپر !
صدف لطفا تو هر مدرسه ای که هستی لطفا زودتر بجه هارو به مشاور نشون بده

جه بجه های افسرده ای که تو این سن از مرکو خرابی و شهادت لذت میبرن

حداقل بکو جون دو سه روز با همن و یک سفرو تجربه میکنن دوست دارن برن سفر

خدا لعنت کنه باعث و بانی این

اردوهای راهیان گور رو ..... بعد از جنگ هم این جنگ لعنتی داره هنوز کشته میگیره

چه سودی داره اونجاها رو دیدن هر کی بخواد خودش دست خونوادشو میگیره می بره

اثرات اون بمبهای شیمیایی که توی اون مناطق زدند تا سالیان طولانی توی خاک و اب باقی می مونه

اونوقت اینها می رند از اون خاکها تو سر و کلهشون می ریزند

آخه حماقت هم حدی داره

تازه با وقاحت هم می گند تضمینی وجود نداره دیگه این اتفاق نیفته

خب غلط می کنی وقتی تضمینی وجود نداره بچه مردم رو پر پر می کنی

هیچ چیز برای آنهایی که می اندیشند، مُقدس نیست و هیچ چیز آنقدر مقدس نیست که نقد نشود

*ملـــــــــــــــــی*
1391/8/3 3:45 ب.ظ

مامان ریحانه

خدا پدر رضا خان پهلوی رو بیامرزه که راه اهن رو احداث کرد که تو هی سوزنت گیر کنه و بگی خب با قطار میرفتن

like
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
چقدر دردناکه.
خدا به همه شون صبر بده.
کاش دیگه شاهد همچین اتفاقی نباشیم.

دوستانیکه میگن بچه ها دوست دارن یه روز رو باشهدا بگذرونن .همه شهرا مزار شهدا دارن.لازم نیست حتما پاشن تااونجا برن.
نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش نوشت:پسرم!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی!از این پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی...
خوب دوست خوبم وقتی والدین بچه های کشته شده میگن ما ازهیچ کس ناراحت نیستیم وسرفلانی سلامت که بچه ما وهزاران مثلش فدای تارریش فلانی مخالفت من بااین برنامه ها میشه زر زیادی...
شما دوستت درد نکنه که با احترام حرف میزنی...
ولی من اون لحظه که این پستو نوشتم داشتم برنامه شبکه استانی رو نگاه میکردم واولیای این دانش اموزان دوم دبیرستانی کشته شده که ازحرصم داشتم خفه میشدم که چطور میشه پدرو مادری که دو روز ازمرگ بچه ش نگذشته بگه بچه من فدای تارموی فلانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دلتنگم مثل مادر بی سوادی که دلش برای بچش تنگ شده اما نمیتونه شمارشو بگیره.

خبر جدید اینکه مدیر مدرسشون قبل از راه افتادن زنگ میزنه به یه جایی و میگه اتوبوس خرابه و راننده هم اصلا نرمال نیست,تازه مدیر طفلکی میگه بیان بچه رو تقسیم کنیم بین چندتا اتوبوس هیچ کس جدی نمی گیره,
<Lilypie Pregnancy tickers>..

بیچاره پدر هانیه‏(دختر آشنامون‏)‏ که پیگیری کرده تماس مدیرو و پرینت تماسشو گرفته,آقای محترم فرماندار بهشون گفتن:آقای فلانی از شما بعیده هیچ خانواده ای اعتراض نکردن‏!حالا چون خودشو خانمش فرهنگی بودن ازشون بعیده که ببینن علت مرگ جگر گوشه اشون چی بوده‏!‏
<Lilypie Pregnancy tickers>..