دوستای قشنگم تجربه میخوام باهاتون به اشتراک بذارم امیدوارم مورد استفاده دوستان آگاه باشه !
من زندگی آسون نداشتم تا الان که ۳۰ سالم هست فراز نشیب توی زندگی هرکس هست تجربه کرده از اینها که بگذریم؛ تجربه دارم از زندگی مشترک ! یاد گرفتم اول خودم به دستاورد ها مادی معنوی هرچیزی باشه فکرش میکنین برسم ! بعدا به ازدواج فکر کنم ! ازدواج وسیله ای برای رسیدن به نداشته های زندگیم نکردم؛ یاد گرفتم چیزهای که خودم تجربه کردم دارم از همسرم بخوام و این کاملا عین عدالت جهان هست دختر پسر هم نداره ! هم خودم تجربه دارم هم اطرافیانم دیدم به همون که خودمون هستیم قانع باشیم چشممون به داشته های که خودمون داریم باشه چون بعد از ازدواج قرار همه چیزمون مشترک فقط استفاده کنیم قرار نیست جد آباد طرف مقابل به نامم بزنم بعدم خدافظ بای ؛ نه این کار عین ظلم به خودم کارماش بهم برمیگرده ! زندگی بالا پایین داره یه روز اگر زندگی به انتها نرسید اگر وسطش به توافق نرسیدیم خواستیم از هم خداحافظ کنیم دوباره میشم من قبل از ازدواج نقطه اولم با همون داشته هام تمام ✔️؛ اگر اخلاق طرف نوع زندگی شیوه زندگیش سالم بود ادامه میدم اگرم که نه با یه خدانگهدار ی احترام تمومس میکنم؛ تا الان موفق بودم آشنایی با کسی داشتم به ابن تجربه رسیدم اما خدا شکر رابطه اشتباه به ازدواج ختم بشه نداشتم
امیدوارم این تجربم به زندگیتون کاربرد داشته باشه با عشق واقعی رابطه ادامه بدین