یکی از آشناهامون ، دخترشو توی اردوی دانش آموزی راهیان نور از دست داده، دیروز 26 خانواده عزادار بودن.... تازه دخترش از توی اتوبوس با پدرش تماس می گیره و می گه: بیان نجاتم بدین، دارم خفه می شم، چندجای دیگه هم زنگ می زنه، طفلی زنده بوده ولی به دلیل دیر رسیدن جرثقیل خفه شده، تازه وقتی جرثقیل می رسه و اتوبوسو بلند می کنه ، سیم جرثقیل پاره می شه و اتوبوس دوباره زمین می خوره....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یادمه بچه مدرسه ای که بودم بابام هیچ وقت اجازه نمیداد با اردو جایی برم و من همیشه ناراحت میشدم و همیشه میگفت من به این اردوها اعتماد ندارم. بنده خدا حق داشته
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد... "اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..