2777
2789
عنوان

از دست دادن دختر یکی یدونه توی اردوی دانش آموزی

| مشاهده متن کامل بحث + 28425 بازدید | 160 پست
چندسال پیشم 26 تا از دانشجوهای دانشگاه خیام مشهد تو همین اردوی راهیان نور تصادف کردن...همشونو تو حرم خاک کردن
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
منم از شنیدن این خبر خیلی متاسف شدم.ولی تا اونجایی که خبر دارم این اردوها اصلا اجباری نیست و به هیچ کدوم از درسها ربطی نداره و هیچ نمره ای هم بهش تعلق نمیگیره.من خواهر شوهرم الان دو ساله این اردو رو میره ولی به میل خودش میره نه اجباره مدرسشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه بسیج ادعا می کنه ما سالیانه 4 میلیلون دانش آموز می بریم، وبین این همه ممکنه چنین اتفاقی بیفته، با این حجم عظیم بچه های مردم که می دن دست شما ......این جاده ی باید اینقدر افتضاح باشه، .....امکانات در حد صفر....باید جرثقیل و آمبولانس به فاصله چند کیلومتری توی جاده مستقر باشه حداقل نقاط حادثه خیزش.....
<Lilypie Pregnancy tickers>..

دیشب رادیو فردا داشت صدای چند تا از این بچه های بازمانده رو پخش میکرد

دختره با صدای ضعیف- فکر کنم به شدت مجروح بود- داشت میگفت از لحظه ای که توی اتوبوس نشستیم این آقا بد رانندگی میکرد

حتی خواستیم اعتراض کنیم و دیگه سوار اتوبوسه نشیم که دعوامون کردن

به مامان باباهامون زنگ زده بودیم که راننده خیلی تند میره چیکار کنیم؟

گناهیا
سالیانه این همه آدم به خاطر مسافرت با اتوبوس می میرن اونوقت باید کل مسافرتارو جمع کرد. هواپیما سقوط میکنه پس باید هواپیمارو جمع کرد. به نظر من راهیان نور حال و هوای خودشو داره.اعتقاد هر کسی هم محترمه.این مسافرتا اگه میخوایم ایمن باشه باید با قطار رفت نه اینکه کلا کنسل کرد.
خدایا زودتر نی نی هامو برام بفرست دیگه
من جایی کار میکنم که به صورت مستقیم با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ارتباط دارم

دلیل اینکه هر سال این همه دانشجو و دانش آموزو با شیوه های مختلف به مناطق جنگی میبرن صرفا بالا بردن آمار بازدید از این منطقه هاست

به این آمار نیاز دارن و هر چه بالاتر باشه بهتره

اصطلاح عامیانه ش اینه: میخوان به آمار بالای گردشگری مناطق جنگی پزززززززززز بدن!