2777
2789

رنگ بعصی از سرامیک ها که برای کف نصب کرده بودن تیره تر از بقیه شده یعنی کبود شده احتمال میدم بخاطر نفوذ ملات داخل سرامیک باشه کسی هس راه حل مشکلم رو بدونه توی ورودی اتاق هم هست کاملا مشخصه فرشم کوچیکه

الا مقصر کیه پیمانکار ک خریدتش یا سرامیک کار من به کی باید بگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ کدوم زیر بار نمیرن , دلیل اصلی کیفیت پایین سرامیک هست،به اصطلاح خاک قرمز هست ، اگه لک آب ممکنه ا ...

لک آب نه مثلا دوتا از سرامیک ها روشن تره بقیه کل اتاق تیره تر از اولش شده دوتا پایینی تو عکس ببین روشن تره

آها ، اینا درجه پایین هستن ، اگه حساسی میتونی با استا کارت صحبت کنی براش سرامیک بگیری ، این دو تا رو در بیاره دو تا دیگه رو با چسب سرامیک گیر کنه ، کثیفی هم نداره

آها ، اینا درجه پایین هستن ، اگه حساسی میتونی با استا کارت صحبت کنی براش سرامیک بگیری ، این دو تا رو ...

نهههه از کل اتاق همین دوتا رنگ روشن خودشون حفظ کردن بقیه شون همه رنگ کبود گرفتن تیره شدن اعصابم خوووردههههههه

یعنی پیمانکاره برام درجه پایین گرفته حدا بگم چکارش کنه

آره ، سرامیک قبل نصب اگه مشکل داشته باشه میتونی عوضش کنی ولی بعد نصب دیگه نه ، بنظر من راه حلی که گفتم خوبه ، اینجوری حد اقل همش شبیه هم میشه ، اگه برای اتاق خواب کلاً فرشش کن 

، خواهش ،میتونی کفپوش برچسبی از دفتر دکوراسیون ، نمونش ببینی از اونا هم بزنی

حیفم میاد این همه بدم برا سرامیک بعد بخوام روش برچسب کنم از شانس فرشی هم ک خریدم کوچیکه 

بنظرتون چند وقت بمونه آبی ک جذب کرده خشک نمیشه روشن بشه دوباره رنگش؟