عزیزم ۴ تا جنین ضعیف تشکیل شد که دوتاش اصلا به فریز نرسید
ولی بقیه تخمکا حیف شد
چون موقع انتقال دکتر اشرفی انتقال داد فک کنم زیاد امیدی به مثبت شدنم نداشت گفت ان شاءلله مثبت بشی ولی اگه نشدی سری بعد یادم بنداز تخمکاتو فریز کنیم
که سری دوم پانکچر شدنی خودت در جریانی که موقع سونو حداقل دوتا دکتر هستن به اونا گفتم تخمکامو فریز کنین گفتن نه ما تو رویان تخمک فریز نمیکنیم گفتم پس تکلیف تخمکای اضافی چی میشه تو چشمام نگاه میکنه میگه همسرت انگشت شمار اسپرم داشته چه توقعی داری هیچ وقت یادم نمیره چقد گریه کردم اون روز
بعد از سونو رفتم قسمت توضیحات اونام حرفای دکترو زدن فقط یه کارشناس بود نمیدونم دیدیش یا نه چشمای سبز رنگی داره
گفت اگه واقعا دکتر اشرفی بهت گفته برو بالا ازش وقت بگیر اگه اون تو پروندت بنویسه اینکارو احتمالا برات انجام میدن که خداروشکر وقتی با دکتر ویزیت شدم خیلی خوشحال شد که رفتم پیشش و یادش انداختم سری بعد که پانکچر شدم خود خانم دکتر اومد بالا سرم گفت ۱۸ تا تخمک داشتم که خداروشکر همسرم به تعداد تخمک اسپرم داره و اصلا نیاز به فریز نیست و خداروشکر ۸ تا جنین تشکیل شد
که دوبار انتقال دادم و متاسفانه هر دو منفی شد
در مورد اسپرم هم بنظرم اسپرم های همسرم ضعیف هستن که منفی میشم
میگم زینب جون با این وجود که همسرم آزوعه من تقویتش میکنم احتمال داره اسپرم ها هم کیفیتشون خوب بشه ؟؟؟
در مورد اینکه پیش رئیس بیمارستان رفتن الان چه سودی داره وقتی جنینام تموم شدن 😔