2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
نه عزیزم . من فقط یبار عکس رنگی گرفتم ۹سال قبل. اون زمان خیلی اذیت شدم و نزدیک یک ماه بعد عکس خونریز ...

دختر گل پس هم مشکل انعقادی لازم شد بررسی کنی هم احتمالا هیسترو کنی

چون قاعدتا انتقال نباید این جوری درد داشته باشه

من با وجود چسبندگی لگنی اصلا نفهمیدم کی انتقال داد

منم موافقم همش گیر دادم لابد اون تو خبراییه😡 اعصابم ب هم ریخته اینجوری😡ببین در حدی تاثیر منفی روم ...

دقیقا منم موقع پانکچر دکترم گفت هر چی اطلاعات نصفه نیمه از آندومتریوز داری بریز دور و به هیچ چی جز این فکر نکن که جنین هات میگیره

همش داشتم می جوریدم تو خودمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا دوقلویی همسان توی یک کیسه آب انقد خطرناکه؟ آخه قبلا کلی دوقلوهای همسان شبیه میدیدیم. ولی ...

آخه الان فضای مجازی هست و هر اتفاق بد چند برابر اون چیزی که هست جلوه می کنه، ذهن ما هم از بس مسموم شده همش دنبال منفی ها میره 

به خاطر میکرو، خودمون هم حساس تر شدیم

اون اتفاق بین حدود 10 تا 15 در صد از بارداری های این مدلی هست، بعد ما اون 85 درصد یا 90 درصد خوب رو ول می کنیم می چسبیم به اون درصد کمه

خدایا خودت روح و روان ما رو خوب کن بچه هامون گناه دارن در آینده، این حق اونهاست که طبیعی بزرگ بشن نه زیر احساس های پر استرس و حساس ما

یعنی بنظرت همیشه قبل پریود درد سینه میگیرم و بعد کم میشه و پریود میشم الان دردم داره کم میشه ربطی ند ...

نه عزیزم ربطی نداره، به هیچی فکر نکن گلم فقط دعا کن واسشون که بگیره 

حتی اگر الان تمام علامت های پری رو داشتی هم نشون دهنده هیچ چیزی نبود

فقط آز تیتر بتا

نه عزیز دلم اتفاقا خیلی سن مناسبیه  من به خاطر آزو اسپرمی همسرم مجبورم میکرو کنم  حالام ...

گلم با احتمال خیلی خیلی بالا مشکل از اسپرم هاست

فقط هر چی فکر می کنم با عقل جور در نمیاد تو عمل فقط دو عدد اسپرم باشه، احتمالا فقط دو تاش چون باعث تشکیل جنین شده گفتن و گرنه امکان نداره همچین چیزی

اگر ذره ایی شک داری حتما پیش دکتر وثوق رئیس رویان برو

هر چی فکر می کنم با عقل جور در نمیاد دو تا اسپرم پیدا کنن همون دو تا رو لقاح بدن، همونا هم جنین بشن، بقیه تخمک ها رو بریزن دور

این معقول هست که وقتی می بینن امیدی به اسپرم ها نیست همه رو تزریق نکنن و یک سری تخمک ها رو فریز کنن تا آقا رو یک بار دیگه عمل کنن، حتی اگر احتمال از فریز در اومدن تخمک کم باشه ولی دور ریختن اصلا معقول نیست

خب ایمنی ، درمانش ب۶ و ب۱۲ هس؟ ب من چیز دیگه ندادن.اونم قبل از انتقال بود.

نمی دونم گلم، بعد میگم فقط احتمالش هست، و شما هم igm بالا نبوده پس نگران نباش عزیزم 

دنبال درصدهاي خوب بالاتر باش عزیزم