2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
اره گلم کاملا موافقم منم هرازگاهی میام این تاپیک که حال بقیه دوستان رو مطلع شم وقتی چندصفحه میخونم ه ...

منم موافقم همش گیر دادم لابد اون تو خبراییه😡 اعصابم ب هم ریخته اینجوری😡ببین در حدی تاثیر منفی روم داشته که همش میگم لابد اوندفعه زمین خوردم شکمم فرو رفت رو وسیله روی زمین لابد چسبندگی شد💩قشششنگ عقلمو باختم فک کنم

اینجوری با این اعصاب میشه ایا باردار شدددد؟؟؟؟ نه واقعا میشه با این اعصابه داغون؟؟؟؟؟؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه سال پیش خوردم یادم نیست ولی فکرنکنم ، اون موقع هنوز نمیدونستیم مشکل از شوهرمه دکتر به من داد گفت ...

متشکرم🍃🌿الهی که به زودی باردار بشی و خبر خوششو بزاری

...
اره گلم کاملا موافقم منم هرازگاهی میام این تاپیک که حال بقیه دوستان رو مطلع شم وقتی چندصفحه میخونم ه ...

عزیزم چرا دوقلویی همسان توی یک کیسه آب انقد خطرناکه؟

آخه قبلا کلی دوقلوهای همسان شبیه میدیدیم. ولی الان هر چی میشنویم ، میگن عوارض داره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم موافقم همش گیر دادم لابد اون تو خبراییه😡 اعصابم ب هم ریخته اینجوری😡ببین در حدی تاثیر منفی روم ...

عزیزم من دقیقا دوساعت بعداز پانکچر که وحشتناک هم هایپر شدم چهل تا پله افتادم پایین درحدی که مردم گفتن تکونش ندید دست و پاش شکسته قطعا اون درحالی بود که هرکدوم از تخمدانهام به اندازه پرتقال بزرررگ باد کرده بود و دکترم بعداز عمل گفت تا یکماه حتی خم هم نشی ، من دیگه گفتم رسما تخمدانهام ترکیده بماند که بستری شدم بیمارستان ولی خدا کمکم کرد و چیزیم نشد ، ایا فقط شما افتادی زمین؟؟ بعدشم ماها که مدام سونو و چکاپ میشیم مطمین باش خدایی ناکرده چیزیت شده بود بهت میگفتن

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
رفقا یه مشورت. آخرین پری ام ۱۱ تیر بوده. انتقالم ۲۶تیر. و آزم ۹مرداد. تقریبا ۵هفته و ۲ روزم هست. ...

اخه قربونت برم من ۴ ساعت بری برای سونو ساک!؟به نظر من الکی خودتو تو این راه ها خسته نکن

سه سال پیش خوردم یادم نیست ولی فکرنکنم ، اون موقع هنوز نمیدونستیم مشکل از شوهرمه دکتر به من داد گفت ...

کدوم دکتر اینو بهتون گفت؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
عزیزم چرا دوقلویی همسان توی یک کیسه آب انقد خطرناکه؟ آخه قبلا کلی دوقلوهای همسان شبیه میدیدیم. ولی ...

عزیزم منه بخت برگشته اگه بچه هام جدا بودن یا یکی بودن الان سه سالشون بود و این همه عذاب نمیکشیدم 😢😢 اخه چون جفتشون یکیه و از یه جفت تغذیه میکنن مواد غذایی به یه قل بیشتر میرسه و به اون یکی کمتر ، من یکی از قلهام سه ماهگی قلبش وایساد ولی اون یکی همچنان رشد خوب داشت و کلی شیطون بود ، اما دکتر فوق تخصص جنین شناس بهم گفت دوقلو همسان چون یه ژن مشترک دارن حتی اگه یکیش هفته اول از بین بره اون یکی اگه هم بیاد دنیا میمیره ، من گفتم چرت گفته ولی دقیقا شد حرف همون دکتر ، همسانها یا باهم سالم میان دنیا یا هردو میمیرن😢😢 اینم یه راز پیچیده از عظمت خداست

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دوستان دعوام نکنین ، میگم خارج رحمی حتما با درد و خونریزی و ... همراهه؟ گفتن بتات بالاست باید چک بش ...

برای منم بالا بود ۱۷ هزار   خارج رحمی حتما علامت داره لکه بینی خونریزی و درد

منم موافقم همش گیر دادم لابد اون تو خبراییه😡 اعصابم ب هم ریخته اینجوری😡ببین در حدی تاثیر منفی روم ...

خدا خیرت بده با حرفت خندیدم

عزیزم اون تو چسب نیست که فشار بیاد همه بهم بچسبن

فکرای الکی رو بریز دور

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
اخه قربونت برم من ۴ ساعت بری برای سونو ساک!؟به نظر من الکی خودتو تو این راه ها خسته نکن

آخه فقط ساک مهم نیست برام ، راستش میخوام داروهایی که میخورم و میزنمم هم یک بار چکاب بشه ، چون برم شهر خودم دیگه نمیتونم چک بشم. به نظرتون اگر بخوام یک بار برم ، شنبه برم یا هفته بعدش؟ چون از اونورم بخوام با پرواز برگردم در هر حال باید برم تهران.

البته شنبه ۶ هفته رد میشه، ممکنه قلبم باشه‌

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
کدوم دکتر اینو بهتون گفت؟

دکتر متخصص زنان ، دکتر صانعی ، ازش پرسیدم این قرص چیه مگه کورتن نیست ؟؟ گفت چون سقط داشتی لوله هاتو پاک میکنه و اسپرم بهتر به تخمک میرسه 

روز ۱۶ام ده هزار. البته دفعه قبلی ام ۳۰ هزار بود و خارج رحمی نبود. ولی خب شک  ب دل آدم‌میفته ...

تو ازمایشگاه انگار منو گروگان گرفته بودن دکتر میگفت یا ازمایش رو الان تکرار کن یا باید بری دکتر   همسرم گفت ببخشید حرف بیخود میزنه اگه خارج رحمی بود تو میتونستی الان راحت برای خودت بچرخی. اصلا به اون قضیه فکر هم نکن