2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
دکتر برامنم نوشته آزها رو گفت مال 7ماهگی هس 26هفتگی برو...حالانمدونم اول26 برم یا اخرش

اگه نوشته 26 هفتگی فک کنم باید 26 کامل بشه بعد بری.ابلته تو نت زده بهترین زمانش 25 هفته هست ک چک بشه.سونو وزن رو برات ننوشته فعلا؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه نوشته 26 هفتگی فک کنم باید 26 کامل بشه بعد بری.ابلته تو نت زده بهترین زمانش 25 هفته هست ک چک بشه ...

نه سونو فعلا ننوشت..فقط همین ازمایشا ک.گفت برا قند و ادرار و ایناهست نوشت...سونو.وزن کی میرن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخه فقط ساک مهم نیست برام ، راستش میخوام داروهایی که میخورم و میزنمم هم یک بار چکاب بشه ، چون برم شه ...

چون بتا بالا بوده احتمال دیدن قلب هم هست به نظرم دیگه یهو برو برای هردو

گلم داروهای ضد انعقادی اگر مشکل داری هیچ ضرری نداره، خود دکتر تجویز می کنه

ممنون عزیزم 

من ژنشو دارم ولی چون تا حالا مشکل سقط ناخواسته نداشتم دکترا میگن مشکل نداری و نمی خواد دارو مصرف کنی ولی خودم به خاطر سنم که حوصله سقط و ... ندارم دنبالشم که ببینم مصرفش برام بهتره یا عدم مصرفش 

اخه اونروز یکی رو دیدم که می گفت دکترم از رو احتیاط زیاد هپارین بهم داد و چون خونم رقیق شد افتادم به خونریری و سقط

عزیزم من سری اول هایپر شدم ۳۳ تا تخمک داشتم ولی دوتا جنین ضعیف تشکیل شد  برای اینکه همسرم آزو ...

ایشالا که مشکل همسرت حل میشه و ایندفعه یه ۳۰-۴۰ تا جنین برای خودت فریز می کنی 

ولی حتما اینبار رو فریز تخمک بهشون تاکید کن 

حیف اون تخمک ها 

چون سن خیلی کمی داری نگران نباش خدا رو شکر زود اقدام کردی و جای نگرانی نیست 

انشالله که خدا هم صبر و حوصله شو نصیبت میکنه که گذر این دوران برات راحتر باشه

خیلی کم سنی من ازتون 13 سال بزرگترم وای چقدر پیرم

نه عزیز دلم اتفاقا خیلی سن مناسبیه 

من به خاطر آزو اسپرمی همسرم مجبورم میکرو کنم 

حالام که میبینی منفی شدم نمیدونم مشکل از کجاست

خداجونم شکرت       
آخه فقط ساک مهم نیست برام ، راستش میخوام داروهایی که میخورم و میزنمم هم یک بار چکاب بشه ، چون برم شه ...

مبارک باشه مرجان جان 

انتقالت فرش بود یا فریز؟؟ چند تا انتقال دادی؟؟

معمولا اخرای ۶ هفته قلب تشکیل میشه ولی اول هفته ۶ یه کم زوده 

واسه من ۶ هفته و ۵ روز قلب رو دیدن

گفتی مشکلات انعقادی بررسی شدی؟ 

نه عزیزم . من فقط یبار عکس رنگی گرفتم ۹سال قبل. اون زمان خیلی اذیت شدم و نزدیک یک ماه بعد عکس خونریزی شدید داشتم که بعدش با امپول قطع شد. دکتر گفت لوله هات از بیرون چسبندگی دارن ولی از داخل بازن . همون عکس رو بردم یزد قبل میکرو ب دکتر نشون دادم گفت همچین هم لوله هات باز نیستن ولی نگفت صد در صد هم چسبندگی دارن. حالا نمیدونم شاید چسبندگی بیشتر شده ، شاید مشکل انعقادی دارم!!!باید این بار بررسی بشم

راستی ی سوال

من چند روزه بشدت زیر زیر دلم دقیقا بالای واژنم درد شدیدی دارم حالت انقباض و گرفتگی  و کمردرد شدید. خونریزیم بعد منفی شدن پنج شش روز طول کشید و الان خونریزی ندارم. موقع انتقال خیلی درد کشیدم به حدی که دکتر گفت متخصص بیهوشی بیاد با بیهوشی انجام بده که چون ناشتا نبودم همینجوری با درد شدید واسم انتقال داد. بنظرتون امکان داره اونجا اسیبی دیده باشم درد الانم بخاطر اون باشه؟

ببخشید خیلی طولانی شد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

سلام دوستای گلم🕪🕪🕪🕪

خیلی وقته از اینجا بیخبرم.

خدا خیرتون بده بگین چه خبر بوده این ماه ها😍

آنا جون مشکلش حل شد؟

نگین جان چی شد؟

آزی جون فرشتمون جنسیتش چی شد؟

تارا گلی کامل سقط کرد؟

و بقیه 

چه خبرا بوده این روزا؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ایشالا که مشکل همسرت حل میشه و ایندفعه یه ۳۰-۴۰ تا جنین برای خودت فریز می کنی  ولی حتما اینبار ...

همسرم ۳۳ سالشه 

من فقط میخوام اگه مشکلی سر راهم هست زود مشخص شه 

آره حتما این سری نمیزارم اشتباه سری پیش دوباره تکرار شه

خداجونم شکرت