2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047263 بازدید | 684585 پست
مبارک باشه مرجان جان  انتقالت فرش بود یا فریز؟؟ چند تا انتقال دادی؟؟ معمولا اخرای ۶ هفته قلب ...

ممنون عزیزم.

دو تا بلاست فریز انتقال دادم.

دفعه قبلی ۶ هفته و ۱ روز رفتم قلب تشکیل شده بود.البته بتام بالاتر از الان بود.۳ برابر بیشتر.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينب جان من 4 تا جنين دارم كه يك ني هستند  اونروز پرسيدم ميشه اينو دو نوبت برام انتقال بدين؟ گ ...

عزیزم ب نظرم بسته به کیفیت جنین داره. و احتمالا از الان اینو گفتن ، که اگر نشد ناراحت نشی.

برای من ۵تا توی یک نی بود.

گذاشتن بلاست بشه.۴تاش بلاست شد یکیش کامپکت.

دو تاشو انتقال دادن و ۲تا بلاست و اون کامپکت رو دوباره فریز کردن. حالا بارهای بعد بخوان استفاده بشه خدا میدونه در میان از فریز یا نه.

ممنون عزیزم. دو تا بلاست فریز انتقال دادم. دفعه قبلی ۶ هفته و ۱ روز رفتم قلب تشکیل شده بود.البته ب ...

به سلامتی و دل خوش 

ایشالله که دوقلو بارداری و تا تهش به سلامتی ادامه مسر میدی و به سلامت میان بغلت

گريدشون a ab b bc هست

خانومی من یه نی داشتم که چهارتا جنین توش بود دکتر جنینها را از فریز خارج کرد تا بلاست بشن ، ظاهراً سه تا بلاست شده بودن و یکی از بین رفته بود برای من دوتا را انتقال دادن و یکی از بلاستها را توی یک نی جداگانه دوباره فریز کردند 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
چون بتا بالا بوده احتمال دیدن قلب هم هست به نظرم دیگه یهو برو برای هردو

آزی جون یه سوال، من توی آزمایش های ایمنی انعقادی فقط پای وان و mthfr(یه همچین چیزی ) رو ندادم.

فاکتورlgGام باید حداکثر ۱۱ میبود برای من ۲۶ بود.

البته طرازی گفت igM مهمتره که خدا رو شکر نرمال بود برام.

ولی با این اوصاف قبل انتقال ب۶ و ب۱۲ داشتم.

و بعدش آسپرین و هپارین.

آسپرین رو دفعه قبل تا قبل لکه بینی داشتم.

به نظرتون لازم بوده هپارین یا همینجوری احتیاطی داده؟ 

اثر بد نذاره؟

البته هیچ لکی ندارم خدا رو شکر ، برخلاف دو بارداری قبلیم.

اهان  یعنی وقتی هپارین یا سایر داروهای ضد انعقاد رو نیزنی باید حواست به لکه بینی باشه و با کوچ ...

آره.من دفعه قبل فقط آسپرین داشتم.لکه بینی که گرفتم گفتن اول اونو حذف کن.

عزیزم ب نظرم بسته به کیفیت جنین داره. و احتمالا از الان اینو گفتن ، که اگر نشد ناراحت نشی. برای من ...

بله خب اين ريسكو داره كه ممكنه ديگه از فريز درنياند ولي اينا گفتن اصلا نميشه دوباره فريز كنيم با اينكه دفعه قبل هرسه تا جنينم بلاست شدن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام دوستان خوبین من دیروز رفتم دکتر اولین پریود بعد پانکچر بود سونو کرد دارو مثل فرتیل سی ام و آسپرین و فولیک اسید داد انتقال موند برا ماه بعد هر چی بهش گفتم چرا از بین 44تا تخمک فقط 3تا جنین دارم گفت تخمدان پلی کیست اینطوری میشن اما من قانع نشدم جنین شناس میگفت تخمک هات نابالغ بودن به نظرم بخاطر پیورگان بود چون من فقط پیورگان زدم برا تخمک کشی نظرتون چیه؟ بچه ها من تخمک ها نابالغ بودن دا احیانا بی کیفیت نبودن که؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
اره گلم کاملا موافقم منم هرازگاهی میام این تاپیک که حال بقیه دوستان رو مطلع شم وقتی چندصفحه میخونم ه ...

عزیزم چه مشکلی برای دوقلوهات پیش اومد؟ داخل یه ساک بودن جفتشون؟