2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
آره عزیزم.ولی سونوشو اول هفته 18بری بهتره چون خدایی نکرده چیزی پیش بیاد فرصتی باشه کاری بخوای دراین ...

منظورت اول هفته۱۵ هستش یا ۱۷؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مال ما هم مورفو صفره.ما تا حالا دی اف آی ندادیم.دکترا علت خارج رحم را بیشتر دلایل زنانه میدونن ...

براچی جلوگیری کنی؟؟؟؟مگه قراره هردفعه خارج رحمی باشه؟؟؟شما حداقل یه بار مثبت شدی .امیدوار باش .انشالله دوباره هم میشی.فقط باید مراقبت کنی و پیگیر مشکلاتت باشی.برای اینکه خیالت راحت بشه به دکترپیشنهاد بده واست آز دی اف آی بنویسه.هزینش زیاد نیست.

ان شاالله به سلامتی انتقال بدین و دو هفته بعدش خوش خبر باشی، داروهاتون قبل از سونو روز 9 چی بودن عزی ...

اسيد فوليك و استراديول رويال ژل امگا ٣

ممنووون انشاالله شما هم انتظارتون به پايان برسه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم این مال بزرگ شدن رحم و فشار آوردنش به معده اس، ولی باز اذیت کننده س، رانیتیدین هم سیفه، بهت دا ...

اره رانیتیدن دارم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
الان چند روزه اینجوری میشم تنگی نفسم دارم یعنی دیگه نخورم ?

من فقط 4روز خوردم..ک بهم.نساخت و قطع کردم..تو اکه مدت زیادی مبخوری باید ب دکترت بگی واس قطع کردنش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خدارو هزارمرتبه شکر که حالتون خوبه عزیزم 🌹😍 اره نازش زیاده چندتا خورد تا خودشو نشون داد😂 نه چیزی ...

ای جووونم منم حسم.میگفت نینیم.پسره

چ خوب ک شکمت قلمبه شده..من الانم ک تو6ماهم..شکمم خیلی کم.مشخصه هر چ نشستم گنده نمیشه😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من نه پرولوتون داشتم نه ایزوپرین، فقط شیاف داشتم، چون انقباض و فیبروم و هماتوم نداشتم، فقط طول سرویک ...

عزیزم.سرویکست چندبود؟یعنی بخاطر سرویکس سرکلاژ شدی یا بخاطر مدل رحمت؟

کی باید وارد سیکل بشی؟ اگر یک ماه فرصت داری با همون 50 هزار ها سریع به حد عالی میرسی ولی اگرفرصتت در ...

اگر خدا بخواد و دوباره مشکلی برام پیش نیاد یک ماه دیگه سیکلم شروع میشه،پنجاه هزار چجور باید مصرف بشه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
گلم جنین بعد از لقاح خودش قدرت حرکت نداره، لوله های رحم یک سری حرکات به سمت رحم انجام میده و جنین رو ...

زینب جان یعنی عفونت تاثیر داره؟من عفونت مقاوم به درمان دارم دیگه نمیدونم چکار کنم،خسته شدم،سری قبل هم موقع انتقال اون خانم که داشت رحمم رو شستشو میداد گفت عفونت داری ولی با همون شرایط برام انتقال دادن و هیچ دارویی هم برام تجویز نکردن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینبی جان یعنی اگر کسی یبار مثبت شده باشه حتی اگر سقط بشه ، احتمال اندو منتفی میشه؟من پارسال مثبت شد ...

نه عزیزم احتمال اندو منتفی نمیشه، ظاهراً سمی بودن یا نبودنش مشخص میشه

من خودم مثل شما مثبت شدم و بعد افت بتا

سه ماه پیش لاپرا شدم و مشخص شد اندو دارم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
CA 125 اتفاقا وجود آندومتریوز روی کیفیت تخمک ها اثر می‌ذاره

این رو دادم و مشکلی نداشتم.

من مشکلاتم یکی دو تا نیست خواهر

لوله و ذخیره م هم خراب اندر خرابِ

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی