2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
منظورتون CD 125 هست؟ من هم آندومتریوز دارم ولی هر دفعه که حرفش رو به دکترم میزنم میگه اصلا شدید نیس ...

CA 125

اتفاقا وجود آندومتریوز روی کیفیت تخمک ها اثر می‌ذاره

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
دوستان من اسپرین ۸۰ میخورم امروز باید یه دونه دندون بکشم متاسفانه  مشکلی پیش نمیاد ؟؟ پر کرده ...

نه گلم هیچ مشکلی 

اینایی که میگم دقیق انجام بده زود بند میاد

بعد کشیدن گاز رو محکم تا دو ساعت فشار بده، قبل این که بی حسی بره یه ژلوفن با آب یخ بخور

کمپرس سرد از روی لپت بذار تا فردا 

سیر و موسیر اصلا نخور تا چند روز

بستنی فراموش نشه

تا چند روز خون آبه هست نترسی امشب هم رو بالش یه چیز بذار

اگر باز فعال و قلمبه خون اومد چای کیسه ایی چند دقیقه تو آب سرد بذار و بعد فشار بده تو محل کشیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گلم این هم هست ولی اگر کم کاری تیروئید داری مناسب نیست، انگار اومدی ابرو درست کنی چشمش رو کور می ...

وااقعا نمی دونستم روزی یه لیوان می خورم یعنی دیگه نخورم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشاالله موفق باشي  من آسپرين رو وقتي ٩سيكل رفتم سونو تجويز كرد برام  سه شنبه هم ان ...

ان شاالله به سلامتی انتقال بدین و دو هفته بعدش خوش خبر باشی، داروهاتون قبل از سونو روز 9 چی بودن عزیزم؟ 

گلم من الان مثل این بیمارای بستری همش زیر سرمم، 5 کیلو هم کم کردم، نهایت با سرم تو خونه می چرخم خیل ...

وای زینب جون من دیروز از صبح مردم و زنده شدم و تهوع و سر درد واقعا درکت میکنم خیلی سخته هر روز😫واقعا غیر قابل تحمل 

خدا کمکت کنه تموم شه خیلی زود انشالللللله🌷🌷⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خانوما من الان رفتم آزمایش غربال مرحله دوم رو دادم.دیروز که به آزمایش غربال اولم نگاه کردم دیدم که ن ...

وای همینه الکی استرس میدن.راستی عزیزم غربال ۲ هفته چند تا چنده؟⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آره گلم اینو قاطعانه میگم خیالت راحت بشه، اگر هیچ وقت + نشده بودی حتما خودم تشویقت می کردم بری  ...

من پیش دکتر علوی برای اقدام طبیعی که میرفتم همیشه به من میگفت محیط رحمم اسپرم میکشه برای همین نطفه ای تشکیل نمیشه و باردار نمیشم که علتش اندو هست . اون موقع ایشون از رحم بعد ازنزدیکی روز قبل نمونه میگرفت همون لحظه زیر میکروسکوپش چک میکرد میگفت اسپرم ها حرکت ندارن ظاهرا رحم عالت تدافعی داره و اسپرم میکشه . اخرین ویزیتشم به من گفت جنین بزار شاید باردار بشی که سه بار انتقالمم منفی شد.فکر کنم باید دنبال رحم اجاره ای ام باشم کلکسیون مشکلاتم دیگه کامل میشه.😢

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
وای زینب جون من دیروز از صبح مردم و زنده شدم و تهوع و سر درد واقعا درکت میکنم خیلی سخته هر روز😫واقع ...

منم دیروز دیدم خوبم نخوردم قرص تهوع مو صبح امروز داشتم منفجر میشدم با حالت تهوع و استفراغ 

گلم بحث آندومتریوز واسه شما منتفیه چون یک بار + شدی، دیگه نگران این نباش عزیزم

زینبی جان یعنی اگر کسی یبار مثبت شده باشه حتی اگر سقط بشه ، احتمال اندو منتفی میشه؟من پارسال مثبت شدم ولی چند روز بعد افت بتا و سقط .. یبارم طبیعی باردار شدم بازم تو هفته شش سقط شد. امروز نگران اندو شدم گفتم شاید دارم!! اینبار که منفی شدم نمیدونم بیشتر بخاطر چیه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
منم دیروز دیدم خوبم نخوردم قرص تهوع مو صبح امروز داشتم منفجر میشدم با حالت تهوع و استفراغ 

وای اگه قرص اثر میکنه بهت که حتما هر روز بخور⚘⚘

هفته 15تا 17بهترین و دقیق ترین زمانه...

منون عززم پس تقریبا ۱ماه بعد غربال۱ غربال ۲میشه😘😘😘