2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون شما استراحتت در چه حده؟من سری پیش که رفتم پیش دکترم تو سه هفته ۹۰۰گرم وزنم اضافه شده🙈🙈 غذ ...

گلم من الان مثل این بیمارای بستری همش زیر سرمم، 5 کیلو هم کم کردم، نهایت با سرم تو خونه می چرخم

خیلی دوست دارم برم بیرون ولی بالا آوردن امون نمیده😬😬😬😬

امروز صبح قبل از این که پرستار برسه واسه سرمم بزاق خودم هم با شدت بالا میاوردم(ببخشید) 🙈🙈🙈

الانم دارم می نویسم چون تو دست چپمه

خانما اینجا کسی با دکتر کتابی بیمارستان مهر ای وی اف نداشته؟

من بودم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
حتما می شه گلم، خدا جواب این روحیه قوی رو مگه میشه نده

خدا از دهنت بشنوه و به پاکی اون عزیز توی وجودت، یه نگاهی هم به دل شکسته ما بکنه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

خانوما من الان رفتم آزمایش غربال مرحله دوم رو دادم.دیروز که به آزمایش غربال اولم نگاه کردم دیدم که نوشته lvf:No یعنی لحاظ نکرده بود.امروز که رفتم بهشون گفتم.دوباره آزمایشمو برد تو چارت؛گفت ببین تغییری نکرد ریسک نمیزنه.اون در صورتی ریسک میزنع که تخمک اهدایی باشی.چون سن تخمک بالاتر یا پایین تر میره نتیجه آزمایشت فرق میکنه.گفتم بهتون بگم نگران ریسک lvfتو آزمایشاتون نباشین

زینب جان مقدارش ۱۸ هست،دکتر برام روزانه ۲۰۰۰ تجویز کرد که خارجی گیرم نیومد مجبور شدم ۱۰۰۰ بگیرم،نمید ...

کی باید وارد سیکل بشی؟ اگر یک ماه فرصت داری با همون 50 هزار ها سریع به حد عالی میرسی ولی اگرفرصتت در حد دو هفته هست دیگه نباید دوز بالا استفاده کنی

ویتامین د3 همراه با غذا باشه بهتره 

عزیرم.منم تپش قلب و درد قفسه سینه زیاد گرفتم با خوردن ایزوکسوپرینِ.امروز دکترم گفت نخور چون بهت نمیس ...

الان چند روزه اینجوری میشم تنگی نفسم دارم یعنی دیگه نخورم ?

شما تا چند هفته آمپول پورلوتون داشتید? 250 یا 500 داشتید? ایزوپرین هم داشتید? من به خاطر فیبروم از ...

من نه پرولوتون داشتم نه ایزوپرین، فقط شیاف داشتم، چون انقباض و فیبروم و هماتوم نداشتم، فقط طول سرویکسم کوتاه بود

خانمها شماهایی که واسه انتقال دیفرلین زدید اون ماه پریودتون تاخیر افتاد؟؟ من باید امروز پری میشدم ولی هنوزهیچ علامت پری هم ندارم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊