2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عززیییزم ان شاءالله غروب حسابی سورپرایز بشی با ی بتای خوب😘😘

عزیز دلم بعیده مثبت باشه ولی بازم امیدم به دعای شما دوستان عزیز 

از همگی التماس دعا دارم 

برای همه دوستانی هم که منفی شدن متاسفم از ته قلبم ناراحت شدم خدا دل همتون رو شاد کنه 

زایمان طبیعی برای خانمهایی که با این سختی باردارشدند یک اشتباه محض هست  دوست من که خودش استاد ...

افرین منم دقیقا همینو میگم.چون به سختی به اینجا رسیدیم یه جورایی زایمان طبیعی ریسکه برامون...خدا خودش کمکمون کنه برای هممون بهترینها اتفاق بیفته❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم نهایت فردا آز بده با این که خیلی زوده ولی ابدا بی بی چک اعتبار نداره اگر داشت دکتر میگفت بی ...

زینب جونم ... امروز روز ۱۲ بود بی بی زدم ولی منفی بود... اشتباه کردم زدم... ولی انشالله ۱۵ آزمایش میدم

فکر کرده هدف پرتاپ موشکه احتمالا😂😂😂همون به بند انگشت از سمت نوک تیز درسته نگران نباش اونایی هم که ...

😂😂😂 مرسی عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم تا یک سقط نکنیم باهامون همکاری نمیکنن بی وجدانا من بعد سقط رفتم بیمارستان نفت رییس بخش زنان گ ...

من بیمه م تامین اجتماعیه

واسه استعلاجی بدترین بیمه س فک کنم

خب عزیزم کلاس های بارداری و زایمان ایمن هست ، همه رو توضیح میده . مسلما ماها نمیریم بیمارستان معمول ...

چی بگم خواهر...چون کلی اذیت شدیم برای داشتن نی نیامون این استرسو بیشتر از بقیه داریم بنظرم...و البته ذهنمم اصلا آماده نیست...ان شاالله همه چی خودش جور میشه❤ فعلا تمام ذهنم درگیر سونوی پس فردامه.دعا کنین برام😘

نی نی جان آندومتریوز رو بررسی کردی؟ پس من خیلی پوست کلفتم بعد ۶ بار بازم میگم میشه، چون یه بار شده ...

دفعه ۰ندم مثبت شدی عزیزم؟ هفته چند سقط شد؟ 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دفعه ۰ندم مثبت شدی عزیزم؟ هفته چند سقط شد؟ 

دفعه دوم، والا آزمایش دوم رو که دادم بتا افت کرده بود

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
دکتر حیدر سرم نمیده وقتی بهش اصرار کردم فقط یکدونه نوشت روز قبل انتقال زدم و پرد نداشتم   پارس ...

غلظت خون هم داشتی؟ آسپرین مصرف نمیکردی؟ یکی از دوستان که هم مشکل غلظت خون داشت هم ایمنی،بعد مصرف یکسال آسپرین،این بار مثبت شده بود.میگفت بنظرم آسپرین ،خونرسانی به رحم ر خوب کرده که بعد چندسال وبعدچندتاانتقال منفی ،مثبت شده.

بنظرم مصرف آسپرین هم به این نحوخوبه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
منم روز دوم پریودم امروز، دیگه از امروز استرادیول شروع کردم، از روز اول هم آسپرین و. فولیک اسید 5،تا ...

انشاالله موفق باشي 

من آسپرين رو وقتي ٩سيكل رفتم سونو تجويز كرد برام 

سه شنبه هم انتقال دارم به اميد خدا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نی نی جان آندومتریوز رو بررسی کردی؟ پس من خیلی پوست کلفتم بعد ۶ بار بازم میگم میشه، چون یه بار شده ...

فیاما همسرم آزو اسپرمه همش استرس همسرمو دارم 

اوایل که میدیدم کسی منفی شده میگفتم عیب نداره یه بار دیگه تکرار کنه مثبته 

ولی خودم اصلا این حس رو ندارم ، ۱۴ روز استراحت میکنم دستمو میزارم رو دلم با نی نی هام حرف میزنم هر حالت جدیدی بهم دست میزنه ذوق میکنم میگم از علائم هستش ولی وقتی همسرم با قیافه آروم از در میاد تو میگف منفی شد دلم آتیش میگیره آخه 

همش بغض دارم فیاما همش به آینده فک میکنم همش دنبال دلیل میگردم 

همش سرچ میکنم ببینم آزو اسپرمی درمان داره یا نه همش دنبال دکتر هستم ببینم میتونه آزو اسپرمی رو عمل کنه یا نه ؟؟ هرچی سرچ میکنم کیا بعد عمل فتق آزو اسپرم شدن چیزی دستگیرم نمیشه 

فیاما اینا همش یه کوچولو از ذهن مشغولیامه اصلا فکرم آزاد نیست با اینکه قیافه آرومی دارم ولی از درون سردرگم و آشفته ام 

انقد فک میکنم که واقعا من دفعه اول مثبت شدممم ؟؟؟؟ با اینکه مثبت شدم ولی این منفی شدنا داغونم کرده اونم داره از یادم میره 

وگرنه من با همون دو هفته باردار بودنم خوش بودم 😭😔

خداجونم شکرت       
دکتر حیدر سرم نمیده وقتی بهش اصرار کردم فقط یکدونه نوشت روز قبل انتقال زدم و پرد نداشتم   پارس ...

من بااینکه ایمنی م مشکل نداره،

دکترعارفی گفته از دوماه قبل انتقال باید پردنیزولون ر شروع کنم وبهم سرم هم خواهد داد.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.