2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
متاسفانه این سومین انتقال منفیه نمیدونم چیکار کنم ،فقط ۳ تا جنین دارم و مشکل منفی شدنام نامشخصه  ...

ارمغان جون نمیدونم چی بگم عزیزم از خدا میخوام به دلت صبر بده و خیلی زود با خبرای خوش دلت شاد بشه

خدا جونم شکرت...
من الان سوالم اینه دو هفته بعد انتقال رو بمونم خونه استراحت یا برم سرکار؟ آخه دکترا میگن برگرد به ز ...

اگر نظر من رو بخوای تو دو تا انتقال منفی استراحت کردم و نشد ولی بارداری طبیعیم اصلا دو ماه اول رو نمیدونستم باردارم مسافرت ورزش موتور سواری پیاده روی سرکاررفتن یعنی یه زندگی عادی ولی هیچ اتفاقی نیفتاد برا دخترم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم حدودا هفته ی 30 بودم قطع کردم، دکترم گفت با احتیاط قطع کن، اول یه روز درمیون، بعد دو روز در ...

ممنون.عزیزم منم.امروز دکتر بهم گفت میتونی کم کم قطعش کنی و لازم نداری.ولی من میترسم.قطع کنم گفتم ترجیح میدم فعلا استفاده کنم اینطوری خیالم راحت تره...پس شما خیلی بیشتر من استفاده داشتی..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
متاسفانه این سومین انتقال منفیه نمیدونم چیکار کنم ،فقط ۳ تا جنین دارم و مشکل منفی شدنام نامشخصه  ...

عزیزم حالت  رو میفهمم از خدا میخوام معجزه اش رو بهت نشون بده 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منم فکر کنم اونا حرکات نی نی بوده، وگرنه انقباض یه وقتایی انقدر اذیت میکنه که طرف میره بیمارستان تا ...

شما تا چند هفته آمپول پورلوتون داشتید? 250 یا 500 داشتید? ایزوپرین هم داشتید?

من به خاطر فیبروم از هفته 17 هر ده روز پورلوتون 500 میزنم با دو عدد ایزوپرین در روز هفته 25 که رفتم گفت دو تا پورلوتون مینویسم هر وقت درد داشتی بزن من گفتم نه 5 تا دیگه برام بنویسید هر ده روز بزنم الان هفته 27 هستم تپش قلب شدید دارم نميدونم باید چه کنم یعنی فکر کنم برای ایزوپرین باشه خیلی سردرگمم و هنوز قشنگ و درست انقباض نمیدونم چجوریه

سلام به همه ی دوستان گلم امیدوارم حال همتون خوب  باشه و دلتون دور از غمها لبتون خندون باشه  🙏🏻

به مادرایی جدید تبریک میگم امیدوارم دوران خوبی رو داشته باشند 🌹

دوستانی که منفی شدن براشون ارزوی بهترین هارو دارم و از خداوند متعال میخوام دامن تمام منتظرا سبزبشه 🙏🏻

الهامی خوبی خانمی ؟قراربود سشنبه بری غربال رفتی عزیزم..؟ @elhamiiiiiiiii    

سلام مهربونم ممنونم که بیادم بودی قربونت عزیزم منم خوبم 😍😘خودت درچه حالی فسقلی چطوره 😍

اره عزیزم رفتم هم ازمایش خوب بود هم ان تی فقط جوجه ناز داشت 😶اگه بدونی چقدر روش با این چیزه زد تا خودشو چرخوند 😂 چیزه اسمشو نمیدونم همونی که روی شکم میکشه 😂😂🙈

ان شالله این روزا قسمت همه ی دوستان گلم 🌹🙏🏻

دوستان آز دومم رو هم دادم.

اولی ۳ هزار بود.

دومی ده هزار.

فقط از صبح علائمم و حال بدیم کمتر از دیروزه. چرا ؟ نگران شدم.

همین که آز افزایش داشته توی ۳ روز ، خوبه دیگه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اگر نظر من رو بخوای تو دو تا انتقال منفی استراحت کردم و نشد ولی بارداری طبیعیم اصلا دو ماه اول رو نم ...

خودمم تا الان همش استراحت بودم، فقط یه سری بعد پنج روز رفتم سرکار، ولی خب نتیجه نداشت

چه می‌دونم آدم همش دل نگرونه، با خودش میگه چیزی کم نذارم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
شما تا چند هفته آمپول پورلوتون داشتید? 250 یا 500 داشتید? ایزوپرین هم داشتید? من به خاطر فیبروم از ...

عزیرم.منم تپش قلب و درد قفسه سینه زیاد گرفتم با خوردن ایزوکسوپرینِ.امروز دکترم گفت نخور چون بهت نمیسازه..البته برامن ضروری هم نبود خودم ب دکتر پیشنهاد داده بودم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام من سومین باری هست که میکرو انجام میدم ذخیره ۱ هستش چون دفعه های قبل تعداد تخمک کم بود بود اینبا ...

آها، متوجه شدم گلم نگران یک روز این ور و اون ورش نباش، اگر قرار شد بزنی

ولی سینا فکت خودش جلوی تخمک گذاری رو می گیره شاید تو این سیکل نیاز به ستروتاید نباشه چون اون هم مانع آزاد شدن تخمک و افزایش ناگهانی LH میشه 

در کل جای نگرانی نداره عزیزم 

سلام مهربونم ممنونم که بیادم بودی قربونت عزیزم منم خوبم 😍😘خودت درچه حالی فسقلی چطوره 😍 اره عز ...

سلام.عزیزم ماهم خوبیم خداروشکر 

خداروشکر ک همه چی خوب بوده...ای جووونم .پس فسقل تو هم.مثل پسر من نازش زیاد بوده...😍😍😍

پسرمنم دقیقا همینجوری بود 4ساعت علافمون کرد برا ان تی😃

راستی جنسیت نگفتن بهت؟هرچند اونجا اینموقع نمیگن 😬

من احتمالا انتقال بعدیم بیفته تو مدارس، یه هفته میتونم بهونه جور کنم نرم ولی هفته دوم رو چه کنم!؟ نم ...

به سلامتی عزیزم، دوست منم مثل شما معلم هست، دو هفته بعد انتقال رفت مدرسه، دبستان 

انتقال های اول و دوم تو خونه بود نشد ولی سومین بار خودش رانندگی هم می کرد

خدا رو شکر مامان شده،شانسی که داشت مامان شدنش با پایان مدارس همزمان شد 

حتما به فکر بعدش باش گلی 

استراحت واسه خانم باردار واقعا واجبه خصوصا ماها، ان شاء الله این بار مامان بشی