2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
غلظت خون هم داشتی؟ آسپرین مصرف نمیکردی؟ یکی از دوستان که هم مشکل غلظت خون داشت هم ایمنی،بعد مصرف یکس ...

آسپرین از یکماه قبل داشتم و آنوکساپارین بعد انتقال تحویز شد آز ژنتیک هتروزیگوت نشون داد انعقادم شدید نیست

فیاما همسرم آزو اسپرمه همش استرس همسرمو دارم  اوایل که میدیدم کسی منفی شده میگفتم عیب نداره یه ...

عزیزم ان شاالله نتیجه میگیری.همسر منم بعد عمل فتق ازو اسپرم شد.این آزو اسپرم انسدادی میشه فکر کنم بهتر از اوناس که ارثی آزو هستن.انسدادی ها توی بیضه اسپرم یافت میشه.شما چند بار میکرو کردی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بااینکه ایمنی م مشکل نداره، دکترعارفی گفته از دوماه قبل انتقال باید پردنیزولون ر شروع کنم وبهم س ...

سهیلا جون پرد با چه دوزی تجویز میکنه ؟بصوزت پله ای یا ثابت دوماه بخوری؟

هزینش خیلی زیااااده  منظورم اینه لاپاراسکوپی شدی فهمیدی آندومتریوز داری ؟؟

اره موقع لاپاراسکوپی

آخه مال من خیلی پیشرفته بود

کل لگن و روده و مثانه و تخمدانها درگیر بود

پنج روز بیمارستان بودم تا اجازه مرخصی دادن

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
عزیزم ان شاالله نتیجه میگیری.همسر منم بعد عمل فتق ازو اسپرم شد.این آزو اسپرم انسدادی میشه فکر کنم به ...

سه بار عزیزدلم 

همسرم دوبار عمل فتق انجام داده تو مجردیش 

و واریکوسل خفیف داره 

زهرا جان دارم به این فک میکنم اگه آزو اسپرمیش انسدادیه پس چرا دکترش گفت یه لولت بازه یکی از لوله هات یکم تنگه 

؟؟؟؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
وااااااایی خدای من باز داستان این که آغا ما اینجا مامان با بی بی منفی داشتیم شروع شد، مصی جون کجایی ...

چی بگم والا زینب جان. من و بقیه قبلا بارها  مثال زدین برای دوستان دیگه اما به قول مامان ارامش فکر کنم دوستان پستهای قبل رو نمی خونن. وگرنه اینقد استرس نمی گرفتن و متوجه میشدن تا جواب از هیچی صد در صد نیست 😊

عزیزم وقتی مشکل ایمنی باشه حداقل دوماه باید پرد مصرف بشه و سرم هم به میزان لازم بگیری منم به حرف دک ...

فیاما جون متخصص ایمنو لوژی فک نکنم سرم تجویز کنه

مگه میشه پزشک زنان سرم نده ولی ایمنی بده؟ 

عزیزم ان شاالله نتیجه میگیری.همسر منم بعد عمل فتق ازو اسپرم شد.این آزو اسپرم انسدادی میشه فکر کنم به ...

تا حالا پیش دکتری نرفتین که بتونه همسرت رو عمل کنه که خوب بشه ؟؟؟ 

آخه هر چی سرچ میکنم به این میرسم که آزو اسپرمی انسدادی بعد عمل حتی میتونن طبیعی باردار بشن 

و اینکه برای تقویت همسرت چیکار میکنی ؟؟؟

خداجونم شکرت       
آسپرین از یکماه قبل داشتم و آنوکساپارین بعد انتقال تحویز شد آز ژنتیک هتروزیگوت نشون داد انعقادم شدید ...

ارمغان جون خیلی ناراحت شدم عزیزم ولی مطمینم اون روزی که به لطف و رحمت خدا صاحب نی نی یا نی نی های نازی بشه خیلی نزدیکه دوست من❤️❤️ خدا خودش به زودی معجزه شو‌نشونت بده🙏❤️

متاسفانه این سومین انتقال منفیه نمیدونم چیکار کنم ،فقط ۳ تا جنین دارم و مشکل منفی شدنام نامشخصه  ...

ای داد بی داد

قبل باز کردن نی نی سایت داشتم آیت الکرسی میخوندم فوت میکردم سمتت که خدایا دل دوستم رو شاد کن 

ناراحت شدم برات عزیزم 

واقعا هر خبری که اینجا میشه انگار برای خودمون اتفاق افتاده چه ناراحتی  باشه ، چه شادی

از خدا میخوام خیلی زود (زودتر از تصورت)برات یه معجزه شیرین در نظر بگیره که از شادیش نتونی تایپ کنی...

الهی آمین

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فیاما جون متخصص ایمنو لوژی فک نکنم سرم تجویز کنه مگه میشه پزشک زنان سرم نده ولی ایمنی بده؟  

اتفاقا من با ایمونولوژیست که ویزیت شدم چند تا سوال پرسید و گفت باید سرم و آسپرین بکیری، اون موقع آزمایش نداده بودم، بعدش آزمایش دادم که فهمیدم ایمنی و انعقادی مشکل دارم

ایمونولوژ توصیه می‌کنه به دکتر زنان که بده

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
تا حالا پیش دکتری نرفتین که بتونه همسرت رو عمل کنه که خوب بشه ؟؟؟  آخه هر چی سرچ میکنم به این ...

سلام نی نی تپل جان پیشنهاد من اینه که پیش دکتر اقصی هم یه ویزیت بشی بد نیست.

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
اره موقع لاپاراسکوپی آخه مال من خیلی پیشرفته بود کل لگن و روده و مثانه و تخمدانها درگیر بود پنج ر ...

یعنی اگه درگیری کمتر باشه هزینه پایینتر میشه ؟؟؟ 

هزینه لاپاراسکوپی چقد بود ؟؟؟ 

فیاما موقع هیستروسکوپی وقتی مشکلی باشه مثل سپتوم عمل میشه 

لاپاراسکوپی هم اینجوریه ؟؟ یعنی اگه آندومتریوز داشته باشی همونجا عمل میشه یا فقط تشخیصی هستش؟؟؟

خداجونم شکرت