2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
دکتر حیدر سرم نمیده وقتی بهش اصرار کردم فقط یکدونه نوشت روز قبل انتقال زدم و پرد نداشتم   پارس ...

عزیزم وقتی مشکل ایمنی باشه حداقل دوماه باید پرد مصرف بشه و سرم هم به میزان لازم بگیری

منم به حرف دکترم گوش کردم گفت نیاز نیست ولی خب دکترهای سقط مکرر لازم میدونن،

بری پیش ایمونولوژیست حتما برات تجویز می‌کنه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غلظت خون هم داشتی؟ آسپرین مصرف نمیکردی؟ یکی از دوستان که هم مشکل غلظت خون داشت هم ایمنی،بعد مصرف یکس ...

زرنانی همون ویزیت اول بمن گفت اسپرین رو هر روز مصرف کن چه تو پروسه انتقال باشی چه نباشی 

خودم فکر میکنم اشتباه دکترم این بود که بمحض دیدن ساک جنین پنتوکسی فیلین رو قطع کرد و خونرسانی به جنین مختل شد کاش نرفته بودم سونوی ساک

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نی نی جان آندومتریوز رو بررسی کردی؟ پس من خیلی پوست کلفتم بعد ۶ بار بازم میگم میشه، چون یه بار شده ...

فیاما از آندومتریوز میترسم حتی میترسم به دکتر بگم بررسی کن 

خداجونم شکرت       
فیاما همسرم آزو اسپرمه همش استرس همسرمو دارم  اوایل که میدیدم کسی منفی شده میگفتم عیب نداره یه ...

عزیزم خدا می‌دونه که حالتو میفهمم، منم داغونم، باور کن نای حرف زدن و انجام دادن کاری رو ندارم

منم بدتر از تو ازین سایت به اون سایت میکردم که علت پیدا کنم

تازه از دیروز یه کمی بهترم

این فعه خیلی بهم فشار اومد

همه این فکرها که میگی سراغ منم میاد، از تنهایی و پیر شدن و بدون بچه بودن وحشت میکنم

فقط خدا رو صدا می زنم میگم کمکم کن

هر شب خواب بچه میبینم

ولی خب چه کنم

تا توان دارم ادامه میدم

فقط خدا می‌دونه تو دل ما چی میگذره و بس

خودش کمکمون کنه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
دکتر باهامون آشناست مشکلی ندارم برای گرفتن مرخصی، اما عذاب وجدان میگیرم، بخدا نمی‌دونم چه کنم از طر ...

آندومتریوزت رو کی عمل کرد ؟؟؟ از کجا فهمیدی آندومتریوز داری ؟ علائم داشت؟؟؟ هزینه عملت چقدر شد ؟

خداجونم شکرت       
فیاما از آندومتریوز میترسم حتی میترسم به دکتر بگم بررسی کن 

اگه نفهمی و باشه که بدتره

منفی پشت منفی

البته خیلی‌ها با وجود اندو نتیجه گرفتن همین زینب خانوم خودمون

آندومتریوزت رو کی عمل کرد ؟؟؟ از کجا فهمیدی آندومتریوز داری ؟ علائم داشت؟؟؟ هزینه عملت چقدر شد ؟

من اصلا علایم نداشتم به اصرار خودم چون منفی میشدم عمل کردم

دکتر شادجو

دکتر بعد عمل متعجب بود، میگفت علایم نداشتی ولی اندو شدید

حدودا ۲۷ میلیون

انشالله همونی بشه که دلت میخواد نگران پیاده روی نباش. منم مثل تو استراحت داشتم . از هفته ۳۷ به بعد ...

مرسی عشقم❤ با اون جنگجوی کوچولو واسه من و دخترم دعا کنین که به سلامت بغلش بگیرم...و پس فردا سونو بگه وضعیتش خوبه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
متاسفانه این سومین انتقال منفیه نمیدونم چیکار کنم ،فقط ۳ تا جنین دارم و مشکل منفی شدنام نامشخصه  ...

خداروشکر جنین داری ارمغان جون 

الان فیاما جون به من پیشنهاد داد آندومتریوز رو بررسی کنم تو بررسی کردی ؟؟ 

اگه یادت باشه آناجون عمل کرد شکر خدا مثبت شد 

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم.مورفو برا ما صفره اما بودن دوستانی ک با مورفو پایین جواب گرفتن و نی نی رو صحیح و سالم به ...

عزیزم مال ما هم مورفو صفره.ما تا حالا دی اف آی ندادیم.دکترا علت خارج رحم را بیشتر دلایل زنانه میدونن و گاهی میگن بی دلیل ولی نمیدونم چرا حسم بهم میگه مشکلات ااسپرم هم میتونه باعث خارج رحم بشه در واقع وقتی لقاح صورت میگیره اسپرم یا تخمک هر کدوم بی کیفیت باشه سلول تخم بی کیفیت تشکیل میشه و نمیتونه خود را به رحم برسونه البته اینا تفکرات منه نمیدونم چقدر از نظر علمی درسته.ما هم چند ساله جلوگیری نداریم ولی باردار نمیشم گاهی میگم نکنه بارداربشم دوبار خارج رحم بشه خوبه جلوگیری کنم

من بااینکه ایمنی م مشکل نداره، دکترعارفی گفته از دوماه قبل انتقال باید پردنیزولون ر شروع کنم وبهم س ...

میشه در مورد دکتر عارفی راهنماییم کنی ؟؟ راضی هستی ؟؟؟ راسته که میگن ۵ تا ۵ تا ویزیت میکنه ؟؟؟ مطب میری یا بیمارستان ؟؟؟ بیمارستان شلوغ میشه ؟؟؟ 

خداجونم شکرت       
خداروشکر جنین داری ارمغان جون  الان فیاما جون به من پیشنهاد داد آندومتریوز رو بررسی کنم تو برر ...

بله خیلیا بعد عمل جواب گرفتن

من فکر میکنم این سری علتش مشکل ایمنیم بود که دکتر دارو نداد، گفت تاثیر نداره ‌و

حالا برم پیش عارفی و انصاری ببینم چی میگن

من اصلا علایم نداشتم به اصرار خودم چون منفی میشدم عمل کردم دکتر شادجو دکتر بعد عمل متعجب بود، میگف ...

هزینش خیلی زیااااده 

منظورم اینه لاپاراسکوپی شدی فهمیدی آندومتریوز داری ؟؟ 

خداجونم شکرت