2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
نه جدی تا کجا😂😂😂 وای خدا از دست شماها...من بیشتر از یه بند انگشت نمیتونم.باز واسه واژینال تا دو ب ...

نخند تا مچ دستت رو داخل کن، تازه از سمت طولش وارد کن اون جوری دیگه کامل جذب میشه🤭🤭🤭🤭🤭

دیروز سرچ کردم واسه شیاف سیکلو تو همین نی نی سایت یه تاپیک خوندم طرف میگفت خود دکتر داروساز اینو گفت ...

ببین نصفه شبی از بس با صدای بلند خندیدم همسرم از ترس بیدار شده میگه چی شده🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤭🤭🤭🤭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بهت صبر بده عزیزم... 😔

انشاالله خدا به هممون كمك كنه 🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
 عزیزم شما آمپول زیر جلدی نگرفتین مگه؟

نه هنوز دارم آمپولاي قبل انتقال رو ميزن 

هنوز دودلم كه به دكتر بگم كدومو تجويز كن زير جلدي يا عضلاني 

شما الان چند انتقالين به سلامتي؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیزم.ما هم همینکار رو میکنیم.

ممنوووون🌺

ما دی ماه میخواستیم سیکل رو شروع کنیم ولی چون دی اف آی ۸۰ بود دکتر خردمند به ما اجازه نداد و حتی گفت ...

سلام ببخشبد چون دی اف آی زیاد بوده و مورفو بد بوده دکتر به شما گفته طبیعی هم جلوگیری کنید؟راستش من یه سوال تو ذهنمه شما میتونیو کمکم کنیو؟من شوهرم اسپرمش خیلی کمه بهد چند تا عمل سده دو هزار انسدادیه

مورفو هم بده .در کمال تعجب پارسال باروار شدم طبیعی ولی خارج رحم شد .میخوام ببینم آیا مورفو بد یا دی اف آی میتونه بباعث خارج رحم بشه

دو تاش باهمه. توی یک سرنگ.دوبار نیست.

عزیزم میشه منو راهنمایی کنین راجب کلینیک ابن سینا. اگه یادتون باشه گفتم دوتا انتقال منفی تو رویان داشتم. الان اومدم ابن سینا. خودم فک کنم بایذ آسپرین و هپارین مصرف کنم. شوهرمم اردیبهشت dfiداد بالا بود الان بعد دارو و رعایت تو ابن سینا آز داد 10 شده. خودم تو تخمدان چپم چندتا کیست ریزهست. و چسبندگی خفیف. ولی روز 12قاعذگی سونو دادم 3یا4تا فولیکول 6یا5تو تخمدان چپ و 3یا4تا تو راست بود که راست یه 18هم داشت. آندومترمم 9بود.حالا با این اوصاف و دوتا انتقال منفی میشه راهنماییم کنید چکار کنم؟ پیش دکتر طرازی وقت داشتم نبودش اون روز با شه بخش ویزیت شدم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم 😍

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
موافقم. حتی شما که درد و انقباضات رحم رو داشتی ، کلی برای ریه هات پسرت بهتر بوده. درسته درد کشیدی ا ...

آره طبیعی خیلی خوبه... من همش غصه میخورم که فقط دو سانت دیگه مونده بود.... اما خب دیگه قسمت اینطوری بود

میدونم عزیزم.ولی باورت نمیشه من تا چه حد میترسم!همش موارد منفی که اتفاقی برای نی نی یا خود مامان افت ...

انشالله همونی بشه که دلت میخواد

نگران پیاده روی نباش. منم مثل تو استراحت داشتم . از هفته ۳۷ به بعد کمی پیاده روی رو شروع کردم. روزی نیم ساعت یا یک ساعت میرفتم بیرون و برمیگشتم 

برای پیاده روی هنوز دیر نشده

انشالله زایمان راحتی داشته باشی . هر جور که صلاح خودت و نی نی هست همونطور پیش بیاد... درک‌ میکنم استرس زیادی داره وقتی به زایمان فکر میکنی

نه هنوز دارم آمپولاي قبل انتقال رو ميزن  هنوز دودلم كه به دكتر بگم كدومو تجويز كن زير جلدي يا ...

منم روز دوم پریودم امروز، دیگه از امروز استرادیول شروع کردم، از روز اول هم آسپرین و. فولیک اسید 5،تا روز 10 سونو بشم ان شاالله ببینم دیگه چی تجویز میشه

عزیزم میشه منو راهنمایی کنین راجب کلینیک ابن سینا. اگه یادتون باشه گفتم دوتا انتقال منفی تو رویان دا ...

عزیزم نگران نباش ، همچنان بگو بیمار طرازی ام و تا بیاد بخاطر اینکه کارت عقب نیفته برو با یکی دیگه.

عارفی هم خوبه.

محمدزاده هم.

الان دارو برای تخمک گذاری و پانکچر میخورین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرسی گلم اره منم شنیدم فقط دیروز اینجوری نشد گفتم شاید من بلد نیستم کلا ! راستی یه جا خوندم شیافو ا ...

نه. ولی قبلش اگر یک کم سرش رو مرطوب کنی با آب ، بهتر میره داخل.

اره دقیقا باید حق انتخاب بدن به آدم.باشه سزارین بده،ضرر داره،فلانه، قشنگ برای مادر باردار توضیح بدن، ...

خب عزیزم کلاس های بارداری و زایمان ایمن هست ، همه رو توضیح میده .

مسلما ماها نمیریم بیمارستان معمولی زیر دست دانشجو ها برای زایمان ، توی بیمارستان های درست و حسابی اینا که میگی هست .

اتفاقا انقدر توضیح میدن که واقعا دلت نمیخواد سز کنی.

یادمه برای پسرم سر کلاسا آخرش ماما و ..... میگفتن که اگر در نهایت نشو و دکترتون تشخیص به سز داد ، تمکین کنین.چون حتما با شرایطتون میخونه ، میگفت بعضی ها با توجه به مزایای طبیعی ، اصلا به سز فکر نمیکنن و اگر اواخر بفهمن باید سز کنن ، خیلی اوضاع روحیشون بهم میریزه .میگفت یک گوشه ذهنتون بذارین شاید تشخیص سز بشه و روی طبیعی انقد متعصب نباشین.

که حالتون گرفته نشه.

البته درکت میکنم ، چون امکلنات اونجا کمه ، و بیمارستان خصوصی نداره ، خوب آدم بیشتر نگران میشه.

یه چیز بامزه بگم ، دوستی داشتم ورزشکار بود ، در حد تیم ملی و ... میگفت برا من افت داره سز بشم ، نشون به اون نشون بالاخره سز شد ، یکی دیگشون به شدت فوبیای طبیعی داشت و میگف عمرا ، نشون به اون نشون توی آمبولانس بچش طبیعی به دنیا اومد.

پس خودت رو درگیر این‌چیزا نکن عزیزم.فقط دکتر خوب انتخاب کن ، و دیگه بسپر به خدا و اون .