2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
ولی یه چیزی بهت بگم. زایمان طبیعی من طبیعی پیش نرفت که اذیت شدم. کم پیش میاد اینطوری آدم بد شانسی بی ...

میدونم عزیزم.ولی باورت نمیشه من تا چه حد میترسم!همش موارد منفی که اتفاقی برای نی نی یا خود مامان افتاده میاد تو ذهنم...و اینکه من همش استراحتم اصلا بعید میدونم بتونم طبیعی به دنیا بیارمش...اخه حتی یه پیاده روی ساده هم نمیتونم برم.درسته توی خونه میچرخم ولی خب بدنم تنبل شده کاملا میفهمم...از روشهای بی دردی هم که انقد چیزای جورواجور شنیدم نمیدونم چی بگم...ولی یه چیزی بگم رویا جون،میدونم ادم بعدش ممکنه اذیت شه ولی بدن با بدن فرق داره یعنی من خیلیا رو میشناسم با زایمان طبیعی همینقد اذیت شدن.نمونه ش خواهرشوهرم اصلا نمیتونست تا مدتها درست بشینه بیچاره.خیلی اذیت میشد.یا برعکسش بعضیا میگن سزارین براشون خیلی خوب بوده و اصلا اذیت نشدن..از اول بارداری طبیعی تو‌ ذهنم نبوده اصلا...😥و اینکه میدونم سزارین هم عوارض و دردهای خودشو داره و اصلا آسون نیست اما بهتر و راحت تر میتونم قبولش کنم...نمیدونم چیکار کنم...حالا ان شاالله ببینم چی میشه تا اخر

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یه دنیا ممنون از راهنماییت عزیزم،بالاخره وارد سیکل انتقال شدم، ان شاالله همه ی منتظرا جواب تحمل و صب ...

گلم گویا دکتر طرازی و آزی جون گفتن آسپرين با ناهار مصرف بشه بهتره، اونو انجام بده گلم

من شبها یه کم اذیت میشدم

ان شاالله به سلامتی پیش بره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من تا همین الان میخوابم رو شکم میزنم امپولو⚘⚘⚘

مررررسي عزيزم آخه نگران بودم خوب شد گفتي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من شیافشو به اندازه یه بند انگشت میزاشتم، فقط هم شبا میزاشتم، بعدش میخوابیدم، نهایت دو ساعت بع ...

مرسی عزیزم اخه من تا الان همش ۹ شب گذاشتم.جز یه مواقعی که مجبور شدم دیرتر یا زودتر بذارم...بنظرت بخوام ساعتشو کلا تغییر بدم مهم نیست؟چون شبی یه دونه ست فقط...ولی واسه خودمم دیروز همینجوری شد دقیقا،امروز دیدم بیرون اومده...امیدوارم هرچقد لازمه جذب شده باشه😅

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من امروز ۱۲ انتقالم هست دوباره رگ خونی دیدم.. به نظرتون بی بی چک نشون میده بزنم؟

عزیز دلم نهایت فردا آز بده با این که خیلی زوده ولی ابدا بی بی چک اعتبار نداره اگر داشت دکتر میگفت بی بی بزن آز نده، ان شاء الله مامان شدی و لک لانه گزینی هست

آره واقعا هر زنی حق داره آموزش ببینه و خودش انتخاب کنه، متاسفانه این یه قلم رو دارن به زور مثل کشوره ...

اره دقیقا باید حق انتخاب بدن به آدم.باشه سزارین بده،ضرر داره،فلانه، قشنگ برای مادر باردار توضیح بدن،برای مردا حتی،ورزشای مناسب بدن،راهکار بدن برای جلوگیری از ترس،یکم با ماماها و پرسنل برخورد کنن که انقد بد رفتاری نکنن با کسایی که میخوان طبیعی زایمان کنن...راهش این نیست که انقد سخت بگیرن و اجباری بشه.چون بدتر روی روح‌و روان ماها که میترسیم اثر بد میذاره.الان بخدا من از اول حاملگی ذهنم درگیر زایمانمه.همش میگم نکنه اذیت شم توی این راه و قبول نکنن...راهش هم زیرمیزی و رشوه ست که حتی من اونم قبول کردم باز میگن خیلی سخته...حالا باز میپرسم.مرسی گلم.دعا کن برام دوشنبه همه‌چی خوب باشه به موقعش برای اینچیزا هم غصه میخورم😁😘

باز هم همذات پنداری 🤣🤣🤣😉😉😉

😂😂😂😂 روم سیاه..اقا من سکوت میکنم

خخخخخخخخخ ببین باید اون قدر فرو کنی تا مچ دستت داخل بره🤭🤭🤭 روزای اول منم عادت نداشتم کثیف می شد ب ...

نه جدی تا کجا😂😂😂 وای خدا از دست شماها...من بیشتر از یه بند انگشت نمیتونم.باز واسه واژینال تا دو بند میفرستادم😑ولی سخته اصلا نمیره🤣🤣یعنی گند بزنن به سوالای من

یا خدا کی این خود آزاری رو گفته اخه🤣🤣🤣🤣

دیروز سرچ کردم واسه شیاف سیکلو تو همین نی نی سایت یه تاپیک خوندم طرف میگفت خود دکتر داروساز اینو گفته😂حتی تصورش هم آدمو زخم میکنه🤣🤣🤣

دوستای خوبم من انتقال داشتم که منفی شد امروز روز هفتم پریودمه صبحها خونریزیم در حد لک هست و یه دفعه بعدازظهر خیلی شدید میشه این طبیعی هستش ممنون میشم اگه جوابم را بدید 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات