2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
رفقا میگم ، بعد از دادن آز ، در حایکه لک و درد و ... نداریم ، بازم باید مراعت کنیم؟  من نمیتون ...

گلم اتفاقا اصل مراعات کردن برای بعد از + شدن هست نه این که همش بخوابی ولی چیز سنگین بلند نکن بدنت رو خسته نکن مراقب لک و اینا باش زمانش تو همین هفته هاست، دیدنش جای نگرانی نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها احساس میکنم غذا رو دلم مونده از یه سمت دیگه هم احساس میکنم معده م خالیه شما این حس ها رو دا ...

آفرین دقیقا منم همینم اما کسی متوجه منظورم نمیشه😥خدارو شکر یکی درکم کرد.همه میخندیدن میگفتن نمیشه هم معده پز باشه هم خالی😁😁🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها ی سوال..کیا قرص تیرویید میخورن؟؟بعد مثبت شدن چکار کردید؟؟به من گفتن هروقت باردار شدی باید بری ...

من می خورم ولی با توجه به سوابق و جواب آز جدید گفتن نیازی نیست فعلا پیش متخصص برم، ولی شما حتما برو

کلا اینجا روششون مبتنی بر سعی و خطاست و تو این راه اونقدر جتین هدیر نیدند که یک گروهی کلا ذخیرشون به ...

یه فیلمی دیدم از دکتر محمدزاده البته مربوط به چند سال قبله، میگفت رحم پنجره لانه گزینی داره و خیلی مهمه تو اون روزها انتقال انجام بشه ولی امکان بررسیش فعلا تو ایران نیست، چند روز پیش یه متنی خوندم که ایرانم انجام میشه ولی به ندرت، فکر میکنم پر هزینه هم باشه، خلاصه که من پیگیرم ببینم واقعا انجام میشه یا نه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

سلام بجه ها جون من هنوز ك هنوزه ترشح صورتي يا قهوه اي دارم خسته شدم بخدا....جكار كنم😭😭😭😭😭روزي سه شياف با يك امبول دارم....مترسم هر لحظه بريود شم😫😫😫😫

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
سلام بجه ها جون من هنوز ك هنوزه ترشح صورتي يا قهوه اي دارم خسته شدم بخدا....جكار كنم😭😭😭😭😭روزي س ...

ببین من ۱۰روز داشتم بعد قطع شد اونم کم کم نگران نباش اما فقط دراز باش و کم و اروم راه برو برا 

خونرسانی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آفرین دقیقا منم همینم اما کسی متوجه منظورم نمیشه😥خدارو شکر یکی درکم کرد.همه میخندیدن میگفتن نمیشه ه ...

دقیقا انگار هم پره هم خالی

خیلی حس عجیب غریبیه مثلا تازه شام خوردم احساس میکنم رو دلم مونده بعد هم حس میکنم معده م خالیه

بعد ببخشیدا بادگلو دارم یه چیزی میخورم بادگلو ایجاد میشه،حتی با آب خوردن

عزیزم شما از انتقال تا قبل از آزمایش اینجوری شدین یا بعد مثبت شدن؟

دوستای عزیز آزمایشم رو گرفتم. ۳هزار بود عددش. خدا رو شکر. ان شاالله نصیب همه منتظرا.

مباااارکه مرجان جون انشاءلله صحیح و سالم و به موقع بدنیا بیان 💜💜💜💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
ببین من ۱۰روز داشتم بعد قطع شد اونم کم کم نگران نباش اما فقط دراز باش و کم و اروم راه برو برا  ...

مال من از اول هفته شرو شده هنوز ول نكرده...

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻