2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
بچه ها بیزحمت کسی تا قبل از زایمان خاکستری جلوش حرفی از بیماری نزنه که سه سوت همزاد پنداری میکنه و ع ...

دقیقا.... اولین نفر خاکستری میاد میگه من دارم علائمو...

@خاکستری    حیف ک نی نی داری وگرنه کتک لازمی🙈🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به ازای هر بیست کیلو یه سرم میدن، مثلا اگه ۶۰ کیلو باشی سه تا و ۸۰ باشی چهار تا

یعنی سه یا چهار تا در ماه؟؟ حدود قیمتش چنده؟؟؟ هر سرم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
یعنی سه یا چهار تا در ماه؟؟ حدود قیمتش چنده؟؟؟ هر سرم

بله، والا من دو ساله نگرفتم، سال ۹۵ دونه ای ۷۰۰ هزار بود، الان نمیدونم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
هوف خداروشکر نفسی جونم.دعا کن منم دوشنبه سونو بهم بگه کیسه ی آب و وزن نی نی و همه چی خوبه و نگرانیم ...

ممنون.عزیزم...انساءالله ک براتو هم همهوچی خوبه..نگران نباش..خدا همیشه هوامونو داره. ولی ما تا ی چیزی میشه زیادی استرس میگیریم😐

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
از دست این دکترا من رحمم نامتقارن بود گفتن فیبرومه و احتمال سقط هست شما  هلاله گفتن کوتاهه &nb ...

واقعا ازی جون ی دکتر میتونه با تشخیص اشتباهش هزار تا مشکل بدتر برای مریض درست کنه...حرص ادم بیشتر از این میگیره ک اینا..مثلا جزو بهترینها هستن و اینطوری تشخیص میدن😐

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله، والا من دو ساله نگرفتم، سال ۹۵ دونه ای ۷۰۰ هزار بود، الان نمیدونم

اوه اوه چه گرون ..پس جی میگن این دکترا که هلال احمر ارزونتره ....ممنون عزیزم ..

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اوه اوه چه گرون ..پس جی میگن این دکترا که هلال احمر ارزونتره ....ممنون عزیزم ..

خب بیمه مقدار زیادیش رو میده ظاهرا، اما باید مدارک ارایه بدین مثل یه سری آزمایش و سابقه سقط و این طور چیزا

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
دوستان لطفاً راهنماییم میکنید  من که دیروز امپول دکاپیتایل ۳,۷۵ زدم و سه تا قرص ال دی مونده بخ ...

اگر یک بار زدی مانع پریود نمیشه

رفقا میگم ، بعد از دادن آز ، در حایکه لک و درد و ... نداریم ، بازم باید مراعت کنیم؟ 

من نمیتونم همش استراحت کنم.

میخوام بدونم میشه اگر مشکلی خاصی نیس ، مثل بارداری های طبیعی برخورد کنسم با بارداریمون؟

یا همش باید مراعات کنیم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم روز چند انتقالی؟؟؟

عزیزم امروز ۱۲ انتقالم علائمم صفره اینبارم نشد 

فک میکنم رحم پذیرش نداره موقع انتقال ضخامتم تعریفی نبود  بنظرت بهترین راه بررسی رحم چیه؟قبلا هیسترو شدم چیزی مشخص نشد جنینام هر بار کیفیتشون عالیه اما بازم منفی میشم