2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
مرجانو آسمان عزيز ازمايش دادين انتقال داده بودين؟ من يادم رفته خيلي وقته نگاه نميكنم اينجارو كي ج ...

سانازی جان خوبی عزیزم چیکارا میکنی⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستای گل ...من رفتم سونو غربال گفت دو تا هستن و قلبشون میزنه ولی وروجکا پشتشون بود هر کاری کرد ...

عزیزم قربون بچه های با حیا😉خداروشکر😘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم نه منتظرم همسرم بیاد دوباره بریم بیمارستان😣😣😣😣 از دیشب تا حالا معده ام هیچی قبول نمی ...

وای یعنی هیچی جوابگو نیست قرصی سیرابی چیزی

دکتر میگه باید چیکار کنی؟🌷🌷خیلی سخته اینجوری

دوستای عزیز آزمایشم رو گرفتم. ۳هزار بود عددش. خدا رو شکر. ان شاالله نصیب همه منتظرا.

مبارکت باشه عزیزم انشاللله به سلامتی بغلش کنی🌷🌷🌷🌷

مرسی گلم،ماهی جان من شهرستانم پنج ساعت راهه نمیدونم همینجا یه دکتر انتخاب کنم یا این راهو بیام مطب ...

عزیزم میشه بگی دکتر نصر براتون چکار کرد؟ میدونم هیچی استفاده نکردین برعکس قبلی ها. ولی میخوام بدونم چه نکاتی رو رعایت کرد واسه انتقال؟ چطوری انتقال داد؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
دوستای عزیز آزمایشم رو گرفتم. ۳هزار بود عددش. خدا رو شکر. ان شاالله نصیب همه منتظرا.

مبارکت باشه عزیزدلم.ان شاالله به سلامتی بغلش(ون) بگیری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم نه منتظرم همسرم بیاد دوباره بریم بیمارستان😣😣😣😣 از دیشب تا حالا معده ام هیچی قبول نمی ...

وای زینبی جونم چرا همچین شدی اخه؟!ببین یه قرص هست شنیدم زنجبیلی هست برای رفع حالت تهوع میدن من دوستام میگفتن جواب داده براشون...ان شاالله زودتر خوب شی واقعا حالت تهوع خیلی خیلی عذاب اوره...من از هفته های ۱۶ اینا تقریبا خوب شدم..اما هنوزم یه سری غذاهارو نمیتونم بخورم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم چه قدر عجیب که دکترتون اینو گفته، بیماری خاصی یا مشکل خاصی داشتین؟!! خودش گفته یا منشی!!& ...

نه هیچ مشکلی نداشتم،دکترم نگفت پرستاربخش ای وی اف موقعی ک خواست مرخصم کنه توصیه کردسه روزاول چون لانه گزینی هست استراحت مطلق باشم،

نه هیچ مشکلی نداشتم،دکترم نگفت پرستاربخش ای وی اف موقعی ک خواست مرخصم کنه توصیه کردسه روزاول چون لان ...

سلام عزیزم دکتر طرازی هم به من گفته بود تا4روز فقط برای غذا و دستشویی پاشو البته من ازش پرسیدم توصیه ای ندارین این گفت و گفت سرت پایین نیار بعد انتقال چون به جنین ها فشار میاد

دوس داشتم با دکتر طرازی باشم ایشون رفت مرخصی. فعلا ویزیت اول رو با دکتر شه بخش بودم

میتونی از دکتر عارفی هم وقت بگیری، ایشون متخصص سقط مکرر و شکست لانه گزینی هستن

حالا که ابن سینا هستی حتما یه ویزیت کلینیک سقط مکرر و یکی هم آندومتریوز برو

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
سلام عزیزم دکتر طرازی هم به من گفته بود تا4روز فقط برای غذا و دستشویی پاشو البته من ازش پرسیدم توصیه ...

ب منم همینوگفتن،فقط من تو رختخواب زیادورجه وورجه و تکون میخورم میترسم ضررداشته باشه

سلام مونیکا جان مبارکگ باشه انشاللله به سلامتی و دل خوش🌷🌷🌷🌷ما برای قلبش هفته۸ رفتیم بعدش هم ۴ربا ...

ممنون عزیزم انشاله شمام نینیتو صحیح و سالم بغل کنی

عزیزم شما با د.نصری؟

برای دیدن ساک نرفتی؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزیزم میشه بگی دکتر نصر براتون چکار کرد؟ میدونم هیچی استفاده نکردین برعکس قبلی ها. ولی میخوام بدونم ...

دکتر هیچی حتی یه قرصم نداد خودم فولیک ویتامین د خوردم،تقویتی هم نمیدن من خودم مصرف کردم اووابوست ،  با سونو انتقال میدن

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت