2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
واسه اینه که نوع آندومتریوز رو بفهمن، نتیجه شون تو عمل شدن یا نشدن و میزان ریسک عود خیلی اهمیت داره

😭😭😭😭😭😭ترسیدم. حالا باید چکار کنم؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
میشه بگی استراحتت بعد از انتقال چطوری بود ؟

راستش استراحتم کامل بود از روز چهارم ببعد پشت میز غدامو خوردم، توالت فرنگی استفاده کردم، بیشترشو دراز کشیدم،خم و راست نشدم ،البته سریهای قبلم همینکارارو کردم، تا الانم سرکار نرفتم نمیدونم از این ببعد چجوری برم سرکار

خدا خیلی زود دامنتو سبز کنه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خراب نمیشه.. ولی من یخچال نزاشتم. البته اونجا گرمه. عزیزم منم همین ۲۷ و خورده ای بودم زدم. پرول ...

ممنون مرجان جونم.ان شاالله به سلامت دردونتو بغل بگیری.التماس دعا عزیزدل

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زینبی جان من امروز رفتم دکتر برای ادامه کارم که بهم ۳,۷۵ امپول دکاپیتایل زدن میشه بگی برای چی هست؟؟ ...

این آمپول مانع تخمک گذاری میشه که ماه بعد که میخوای دارو بگیری به تخمدانها شوک وارد بشه و تخمک بیشتر تولید کنن

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
😭😭😭😭😭😭ترسیدم. حالا باید چکار کنم؟ 

عزیزم دکترتون کیه؟

میتونید بگید براتون آزمایشها رو بنویسه و انجام بدین

و چه خوب میشه اگه یه ویزیت برین کلینیک آندومتریوز ابن سینا

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
عزیزم عالیه خدا رو شکر 

ممنون گلم خدارو شکر😘😘😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم دکترتون کیه؟ میتونید بگید براتون آزمایشها رو بنویسه و انجام بدین و چه خوب میشه اگه یه ویزیت ...

تحت درمان تو ابن سینا هستم.دو دفه تو رویان انتقال منفی داشتم اومدم ابن سینا واسه اینکه گفتم شاید قبل انتقال و این چیزا دنبال علت باشن. سونوم هم مال ابن سیناس.تازه شروع کردیم تو ابن سینا 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم دکترتون کیه؟ میتونید بگید براتون آزمایشها رو بنویسه و انجام بدین و چه خوب میشه اگه یه ویزیت ...

دوس داشتم با دکتر طرازی باشم ایشون رفت مرخصی. فعلا ویزیت اول رو با دکتر شه بخش بودم

دوستای عزیز آزمایشم رو گرفتم. ۳هزار بود عددش. خدا رو شکر. ان شاالله نصیب همه منتظرا.

الحمدلله رب العالمین. عزیزم واسه منم دعا کن توروخدا

سلام به همه بچه ها به لطف خدا بالاخره بعد اینهمه انتقال و پانکچر امروز جواب ازمایشم مثبت شد صبح واس ...

سلام مونیکا جان مبارکگ باشه انشاللله به سلامتی و دل خوش🌷🌷🌷🌷ما برای قلبش هفته۸ رفتیم بعدش هم ۴ربالگری تو هفته ۱۲ براتون مینویسن

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
یعنی میگی الان زایمان کرده؟اره خدا بخاد زنده میمونه. ولی خیلی سخته چون کاملا نارسن  البته منم. ...

اره عزیزم زایمان اورژانسی کردنش خودش الان توای سی یوبستریه دوقلوهاشم تودستگاهن،ایشالاکه بمونن براش بنده خداباهزارامیدوارزوبچه دارشده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود