2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام بچه ها یه سوال، من پانکچر شدم و به خاطر هایپری انتقال ندادن. منتظرم پری بیاد برم برای دارو و ک ...

سلام عزیزم به سلامتی، ببین اگر همیشه بدنت عادت داشته اشکالی نداره حتی برای بعد انتقال ولی نهایتا 1 فنجون در روزش کن

خودم بدنم عادت نداشت و زیاد نمی خوردم بعد انتقال هم نخوردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تقریبا همینارو رعایت میکنم.و احساس میکنم طبعم سرد باشه.پس نیاز نیست چیزای گرم زیاد بخورم.چون میت ...

گلم همه چی به تعادل، نه سردی زیاد نه گرمی زیاد

تا قبل انتقال روغن سیاهدانه واسه مالش دور کمر و شکم عالیه و هیچ مشکلی نداره

سلام عزیزم...زینب جون بهتر شدین؟

سلام عزیزم نه منتظرم همسرم بیاد دوباره بریم بیمارستان😣😣😣😣 از دیشب تا حالا معده ام هیچی قبول نمی کنه

، کاملا دهیدراته شدم

همه کاری هم امتحان کردم دیگه هیچی جوابگو نیست

تو 48 ساعت قبل فقط دو تا تخم مرغ اونم بعد سرم تونستم بخورم، مایعاتم هیچی

عزیزم یک نوشیدنی خنک شیرین بخور چند قدم راه برو ، بعد به پهلوی چپ بخواب. هر وقت شک میکنی و نگران‌می ...

آخ که دلم لک زده واسه نوشیدنی خنک و شیرین😢😢😢 هر چی می خورم با استرس آخرش هم معده کلاس میذاره قبول نمی کنه 

دوستان يك سوال دارم براي دوستم  تو پروسه انتقاله دكتر نصر بهش دو تا ديفرلين داده كه دو ماه پشت ...

گلم دقیق نمی دونم ولی تو این جور مواقع خودشون یه پریود ساختگی مثل دوست شما با داروها درست می کنن، منم فکر میکردم نباید پریود شم البته بوسرلین داشتم، ولی دکترم گفت میشی ولی یه پریود ساختگی هست، چون تخمک گذاری نبوده اصلا

سلام میشه راهنمایی کنید من روزدوم انتقال هستم دکتربهم گفت سه روزاول استراحت مطلق داشته باش،این استرا ...

سلام عزیزم چه قدر عجیب که دکترتون اینو گفته، بیماری خاصی یا مشکل خاصی داشتین؟!! خودش گفته یا منشی!! 

اگر نه با خیال راحت پاشو تو خونه بچرخ گلی هییییییییییچی نمیشه تازه خون رسانی به رحم هم زیاد میشه احتمالش میره بالاتر

یعنی میگی الان زایمان کرده؟اره خدا بخاد زنده میمونه. ولی خیلی سخته چون کاملا نارسن  البته منم. ...

فکر کنم 28 هفته باشه گلم، به شرط زدن آمپول بتا

البته خواست خدا از همه چی بالاتره 

من 24 هفته هم شنیدم مونده

سلام به همه بچه ها به لطف خدا بالاخره بعد اینهمه انتقال و پانکچر امروز جواب ازمایشم مثبت شد صبح واس ...

سلام عزیزم چه خبر خوبی 💃💃💃💃💃😍😍😍😍😍💖💖💖💖💖 مبارکت باشه گلم ان شاء الله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی گلم

خانما ميا براى نى نى ختم چله بسم الله گرفتن و حاجت گرفتن؟اخه برا انتقال جنين ماه بعدم دارم انجام ميد ...

گلم خیالت راحت حتما حاجت می گیری، دیر و زود داره سوخت و سوز نداره 

اصلا شک نکن، فقط همیشه دعا کن، اون روز خوب میرسه