2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ممنونم عزیز دلم😙 دعاگوی همتون هستم.. شماهم دعا کنید بسلامتی  و به موقع دردونم رو بغل کن ...

وااای مرجان جونم مگه امروز آز نداشتی؟

الهی شکر مثبت شدی؟

واااااای خدایا شکرت الهی به سلامتی این دوران رو خیلی راحت سپری کنی😘😍😍😍😍😘😘😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

خانما ميا براى نى نى ختم چله بسم الله گرفتن و حاجت گرفتن؟اخه برا انتقال جنين ماه بعدم دارم انجام ميدم تا حالا خيلى چله گرفتم خوب نشده الان دارم اينو انجام ميدم موندم ديگه چه كاركنم همش با خودم ميگم اگه خدا ميخواست بم ميداد شايد با اى وى افم نشه نميدونم چه كار كنم😢😢😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه شکمی معتبر نیست😕بخدا کاش منم.نرفته بودم..کل وجودم شده استرس و فکر عزیزم.یعنی اصلا تکوناش حس ن ...

اصلا نترس نگران نباش نفسی جون

درستش همون واژیناله شکمی هم خیلی معتبر نیس

سرکلاژ هم اصلا ترس ندارع بهتر از استرسه 

سلام به همه بچه ها به لطف خدا بالاخره بعد اینهمه انتقال و پانکچر امروز جواب ازمایشم مثبت شد صبح واس ...

سلام عزیزم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم

عزیزم سه هفته بعد. از انتقالتون باید. برید. مطب

الان به منشی پیام بده روزی که سه هفته بعد. انتقالت میشه رو خودت حساب کن و. برای اون روز بگو وقت میخوای

😍😍

سونوی ساک میشی و برات یکسری آزمایش مینویسه که تا سونوی قلب میبری 🌹🌹

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم پنج بار انتقال داشتم من چهارسری قبل همه کار کردم از سرم و هپارین و پردنیزولون و.پی ار پی.هیستر ...

سلام عزیزم مبااارک باشه خیلی تبریک میگم برای منم دعا کن همسره منم برای اسپرم از بیضه عمل میشه این سری بار سومم بود منفی شدم 

وهمه چی داشتم از سرم و پرد بگیر تا هیسترو و خراش 

با خوندن پیامت امید وار شدم 

ان شاءلله بارداری خوب و راحتی داشته باشی بعدشم بسلامتی نی نی یا نی نی هارو بغل بگیری 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

خداجونم شکرت       
آره.ساعت ۵ آماده میشه. قیمتش شد۶۴۰۰تومن. میشه انقد ارزون؟ تعجب کردم گفتم شاید تیتر نیست، بعد دیدم ...

مرجانو آسمان عزيز ازمايش دادين

انتقال داده بودين؟

من يادم رفته خيلي وقته نگاه نميكنم اينجارو

كي جنينتون سقط شده بود ؟

🌺🌺🌺🌺🌺🌺

متن براي سقط جنينتونو خوندم كلي گريه كردم

براي منم دعا كن عزيزم🌺

سلام به همه بچه ها به لطف خدا بالاخره بعد اینهمه انتقال و پانکچر امروز جواب ازمایشم مثبت شد صبح واس ...

مبارکت باشه عزیزم.ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی و بچتو سالم بغل کنی.شما با دکتر نصر میکرو کردین؟بار چندمتون بود؟

مبارک باشه عزیزم خدا رو شکر

به ما که گفتن ۲هفته بعدش بریم برای سونو

خدا جونم شکرت...

سلام دوستای گل ...من رفتم سونو غربال گفت دو تا هستن و قلبشون میزنه ولی وروجکا پشتشون بود هر کاری کرد هر چی خوردم شیرینی خوردم نچرخیدم از ساعت ۸ تا ۱۲ منو سر کار گذاشتن و بالاخره نچرخیدن ...موند برا فردا دوباره برم سونو 

خدا جونم شکرررت  
عزیزم پنج بار انتقال داشتم من چهارسری قبل همه کار کردم از سرم و هپارین و پردنیزولون و.پی ار پی.هیستر ...

خیلی واست خوشحالم بخدا 😍😍😍😍😍

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)