2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

دوستان اين بي بي چك واسه ١٤انتقال مثبته ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سريع خط انداخته واسه دوستمه فردا وقت از داره

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محل تقریبی مطبشون رو میدونی؟ من چون احتمالا زایمانم تهران نباشم ، فقط میخوام زیر نظرش باشم بیشتر ...

آره گلم الان شماره هر جفتشون رو میذارم، ببین بهت نزدیک هستن یا نه

شماره مطب دکتر مریم اشرفی، سمت خ دولت

02122593354

شماره مطب نرگس توکلی

02186127455

من تو ذهنم اشتباهی مریم توکلی بود

زینب جون شما پریودی های دردناک داشتی؟کلا طبعتون سرد بود یا گرم؟من پریودی های خیلی دردناک دارم تا قرص ...

آره گلم دردهای وحشتناک که این اواخر با قرص هم خیلی جواب نمیداد

شربت گل پنیرک خوردم گلم و دکتر طب سنتی تشخیص داد سردی دارم خودم فکر می کردم گرم باشه طبعم

واسه انتقال هم کلا سبک زندگیم رو سعی کردم یه کوچولو سالم کنم، ميگم به کوچولو چون فست فود و غذای بیرون رو تا روز قبل انتقال داشتم🙈🙈🙈🙈

ولی تو خونه روغن فقط زیتون و کنجد، سالاد جعفری یا همون تبوله درست می کردم، خرما با دارچین به صورت رنگینک، پیاده روی نسبی، مصرف مایعات، دو بار در هفته نیمرو تخم مرغ محلی با روغن زیتون و 3 تا خرما و 7 عدد زیتون و... 

ب من روز پانکچر گفتن دومین پریودت بیا، انتظار سخته یعنی ممکنه بازم انتقال ندن بگن آمپول بزن بعد انتق ...

آره گلم، به من گفتن پری سوم برم که اونم رفتم سیکل 45 روزه شد، که چون پری چهارم دیر اومد و ضخامتم یه ذره دیر بالا رفت شد عملا 53 روزه

ببین گلم اصلا عجله نکن، بذار همه چی رو روال خودش بره، تا بدنت پذیرش داشته باشه 

انتظار سخته درست ولی استرس بی جا قبلش به خاطر عجله داشتن کار رو خراب می کنه، ان قدر پروسه ما نگرانی داره که دیگه لازم نیست عجله بیشتر هم بهش اضافه بشه

ان شاالله که زود نتیجه بگیری گلم

سلام بچه ها

یه سوال، من پانکچر شدم و به خاطر هایپری انتقال ندادن. منتظرم پری بیاد برم برای دارو و کارای انتقالم

حالا بچه ها گفتن از نظر تغذیه باید گرمی بخوری و قهوه هم نخوری اصلا... من خیلی عادت به قهوه دارم و الان که نمی خورم همش سر کار خوابالو ام. مثلا اگه فقط صبح ها یه فنجون قهوه بخورم اشکال داره؟ یا واقعا خیلی تاثیر داره تو انتقال؟

@زینبی_بابا     سلام گلم بهتری تو پیام ها دیدم گفتی حالت بد و رو به بستری شدنی  گف ...

سلام عزیزم، فعلا بهترم به خاطر سرم دیشب ولی اگر باز حالم خراب بشه و حجم ادرارم کم بمونه باید برم بیمارستان

فعلا همش خون تو ادرارم هست و کتون، دیروزم ببخشید متوجه شدم یه کم خون بالا آوردم و بعدش تمام مسیر مری من می سوخت تا چند ساعت

یعنی تا این کیستا رفع نشن سیکلم رو شروع نمیکنن؟ 

گلم بهت ال دی میدن، اگر رفع شد چه بهتر اصلا آندومتریوما نبودن، اگر رفع نشدن یعنی آندومتریوما هستن

که اگر تومور مارکر هات نرمال باشه میتونی تو سیکل پانکچر و انتقال بری، فقط موقع پانکچر نباید وارد اون آندومتریوما ها بشن چون ریسک عفونت هست، قبل پانکچر هم سرم مترونیدازول نیاز داری، دو شب قلبش ژل بتادین باید بذاری واژینال، و روز عمل هم باید شستشو واژینال بدن برات

دوستان جواب غربالگریمو  گرفتم ولی تا ۱۹ ک دکتر ببینه واقعا استرس دارم ب نظرتون چ طور

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
آره گلم دردهای وحشتناک که این اواخر با قرص هم خیلی جواب نمیداد شربت گل پنیرک خوردم گلم و دکتر طب سن ...

منم تقریبا همینارو رعایت میکنم.و احساس میکنم طبعم سرد باشه.پس نیاز نیست چیزای گرم زیاد بخورم.چون میترسم گرمی زیاد خوب نباشه.نظرتون راجع به روغن سیاهدونه مالشی چیه؟

@نفسی835     عزیزم رفتی دکتر ؟؟؟

سلام.عزیزم..اره رفتم دکترم میگه باید سونوت تکرار کنی ک اگه بازم در حال کم شدن باشه حتما سرکلاژ بشی. منم اصلا سردرگمم فعلا.نمدونم چرا ترس دارم از سرکلاژ..اخه من الان رفتم تو 6ماه دیگه..حالا میخام  برم ی متخصص دیگه سونو بشم ببینم نظر اون چیه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹