2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
عزیزم من تقویم و دیدم ۲۶ بهمن تولد حضرت فاطمس دوس دارم انشاللله اون روز باشه🌷🌷

ارامش جون می خوای طبیعی بیاری یا سز؟ اگه سزارین انتخابت باشه خودبخود میافته جلو تاریخش. 

انشاءالله نی نی هامون هر موقع صلاحه و وقتشه به سلامت دنیا بیان❤️

راستش و بگم دکتر گفته بود۲تا امپول و شبا۱شیاف اما من ۴هفته بعد انتقال دیگه پروتز که شدم خودم بدون مش ...

آره گلم خوبه، اینو پرسیدم که ببینم اگر دوتا آمپول داشتی یهو شیافش نکنی، چون دکترم گفته بود اول باید دو تا آمپول بشه یکی، بعد از چند روز بشه شیاف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی دوتا. شیاف اصلا نداشتم

خوب پس بهترین کار همون هر 12 ساعته تا چند روز بعد خودت یواش یواش بکنش هر 24 ساعت

خیالت رو راحت کنم گلم پروژسترون چون اصلا هیچ ضرری نداره بهت میگم، وگرنه یک درصد هم احتمال خوب نداشت بهت نمی گفتم

سلام مهربونا منم از میکروهای سال ۹۲ هستم دخترم امسال میره پیش دبستان  یه انتقال جنین فی ...

سلام عزیزم خدا رو شکر می کنم زحمات سال 92 شما به ثمر رسیده و واسه خودش خانمی شده،و خیلی متاسفم بابت اون انتقال نا موفق 

واسه طبیعی یه چند ماه تلاش کنین در کنار طب سنتی واسه زندگی سالم ولی اگر نشد اجبارا همون مراحل میکرو رو باید طی کنین مجدد، تا هم فرصت رو از دست ندید هم نتیجه بگیرین

تو این چند سال یعنی جلو گیری داشتین؟ 

خوب پس بهترین کار همون هر 12 ساعته تا چند روز بعد خودت یواش یواش بکنش هر 24 ساعت خیالت رو راحت کنم ...

ممنون زینب جان. مرسی بابت راهنمایی ات. 😘😘اینجوری خودمم خیالم راحتتره😊

ارامش جون می خوای طبیعی بیاری یا سز؟ اگه سزارین انتخابت باشه خودبخود میافته جلو تاریخش.  انشاء ...

والا نمیدونم باید از دکتر بپرسم ببینم میتونم طبیعی بیارم؟ اگه بشه میارم انشاللله به سلامتی زایمان کنیم خدا کمک کنه سالم و صالح باشن انشاللللله💜💜💜💜🌷🌷🌷🌷👐👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

بچه ها کسی شماره تلفن و آدرس سونو فرزانه رو داره؟

اگه دارین بیزحمت بزارین برام🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام بچه ها . من فقط دو هفته استعلاجی داشتم و از روز آزمایشم تا الان میرم سرکار . البته بیشتر نشسته ام و پاهام رو هم رو کیس کامپیوتر میزارم که بالاتر از سطح زمین باشه . به نظرتون مشکلی داره و چیکار کنم تو این ۹ ماه ؟ نمیشه همشو مرخصی بگیرم . 

بچه ها ازمایش سلفری بدون دفترچه چقدر میشه کسی میدونه؟

عزیزم آز سلفری فک کنم کلا آزاد باشه.

اگه همونniptباشه من قبل عید دادم ۱۹۵۰.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممنون گلم.میگم این امپول بتا باید در طول دو روز زده بشه درسته؟یعنی مثلا فرداشب سه تاشو بزنم سه تای د ...

عزیزم منم زمانی که شیاف داشتم.. پروژسترون داشتم و حتی پروژسترون قطع شد و پرولوتون جایگزین شد... امروز دیگه آخریش رو میزنم.

نگران نباش😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
بچه ها الان موقع امپول بتا هست؟! هفته ی ۲۷ هستم!همش حس میکنم زوده.اگه‌زودتر زده بشه مشکلی پیش نمیاد ...

عزیزم منم همین هفته ها بودم زدم..‌ 

امپولم ک میزنی نی نی تکوناش کمتر میشه .نگران نباش😙

سلام بچه ها من اومدم پیش دکترم.برام امپول بتا نوشته و پرولوتون،اول اینکه یادم رفت ازش بپرسم بتا اگه ...

عزیزم بتارو امروز هر ساعتی میزنی فردام همون ساعت باید بزنی...

منم پرولوتون خارجی گیرم نمیومد همش ایرانی میخریدم.

فک میکنم اون نصفه باقی مونده دیگه قابل استفاده نباشه عزیزم.

سرم هم اگه دکتر لازم دیده بزن حتما.

چندم میری سونو؟

سلام.عزیزم نه من سونو دیگه ک نرفته بودم هنوز ولی امروز رفتم سونو واژینال شدم برا طول سرویکس..سرویکسم ...

عزیزم سرکلاژ کردن حتما بر این نیست ک دیگه جلوی زایمان زود رس گرفته میشه... یه راه پیشنهادیه.

اتفاقا من اخرین بار ویزیت مطب ک بودم. ی خانومه گفت بمنم گفتن سرکلاژ ولی من گفتم نه استراحت میکنم.. بچش ۳۶ هفته دنیا اومده بود اونم بخاطر پاره شدن کیسه اب نه انقباض و اینا..

مامانای تهرانی بعد از انتقال زیر نظر کدوم دکتر  فتین؟

من میخواستم برم پیش طرازی، اما تا اواسط شهریور نیس.

کی رو پیشنهاد میکنین؟

آخه میخوام برم ازش در مورد ادامه آمپول ها  و داروها بپرسم.

چون شاید مهر به بعد دیر ب دیر بتونم بیام.

میخوام کسی باشه به وضعیت ماها اشراف داشته باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار