2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684584 پست
مرسی فدات شم، ان شاء الله بهترین هفته های زندگیت با جواب مثبت هفته آینده ت شکل بگیره و کلی جشن بگیری ...

مرسی عزیزم

ایشالله

من تهوع رو چون یه علامت تابلو بارداریه دوست داشتم بگیرم که قبل آزمایش استرس کم شه

واقعا خیلی استرس زیادی دارم

اصلا نمیدونم با چه جراتی میخوام جواب رو ببینم

علایم خاصی هم ندارم در حد درد سینه و سرگیجه که دیروز بیشتر بود

میدونم نباید دنبال علایم باشم دفعه اولم نیست ولی هرچقدر هم تو این راه بوده باشی بازم استرس و ترسش کم نمیشه

مهشید جون نگو تو رو خدا من ی روز حالت تهوع داشتم تو بارداریم مردم و زنده شدم کل روزو خوابیدم چیزای خ ...

آخه من تو دوهفته انتظار از انتقال تا آزمایشم

خیلی استرس دارم

همه ش میگم اگه تهوع داشتم یه ذره خیالم راحت میشد میگفتم باردارم

ولی الان استرس روز آزمایش ولم نمیکنه

هی بیخیال میشم میگم هرچی بخواد بشه میشه

ولی باز میاد سراغم

برام دعا کن عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه من تو دوهفته انتظار از انتقال تا آزمایشم خیلی استرس دارم همه ش میگم اگه تهوع داشتم یه ذره خیال ...

سلام عزیزم . اولا همه تهوع ندارن بستگی به بدن هر فرد داره دوما تهوع از هفته ۶ شروع میشه . الان انتظار هییییچ علایمی رو نداشته باش همش عوارض داروهاست.انشالا جواب آزمایشت مثبته

عزیزم تحرک و مورفوی همسرم صفر هست و دی اف ای هم خیلی خیلی بالا بود که الان اومده تو رنج نرمال.هر برر ...

چی بگم گلم، کاش با یه دکتر دیگه هم ویزیت بشی ببینی چی میگه

این رسک ها بله هست ولی خوب خیلیا هم انجام دادن و چیزی نشده فعلا

نمی دونم تو شرایط شما بودم چی کار می کردم ولی مطمئنم حتما یکی دو جا دیگه ویزیت میشدم 

سلام خاکستری خوبی دختر چ اصراری داری پرولوتون نزنی اتفاقا پرولوتون یه داروی سیفی هست و حتما حتنا ب ...

دوست خوبم مرسی بابت حرفات.پرولوتون رو میزنم حتما.یا امروز یا فردا

ولی بتا زو یه هفته دیگه نگه میدارم حداقل به هفته ی ۲۸ برسم...درمورد سونو بیوفیزیکال خودمم حس میکنم نیازی نیست

ولی دکترم تا گفتم این سونو اینجوری گفته گفت برات سونوی بیوفیزیکال مینویسم!الان که توی نت سرچ کردم میبینم همه هفته های ۳۲ به بالا این سونو رو انجام میدن...نمیدونم چرا برام نوشته...شاید چون گفتم دو روزه ضربه های نی نی به محکمی قبل نیست...بنظرتون ضرر داره این سونو؟و اینکه من نمیتونم هفته ی ۳۲ دوباره برم بندر!مسافتش اذیتم میکنه با این شرایط

نمیشه فقط یکی تو هفته ی ۲۸ بدم؟به من گفتن ۱۴ مرداد بیا برای سونو...یعنی یه هفته ی دیگه...خودمم نظرم اینه بندر برم پیش دکتر زنان

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم بتارو امروز هر ساعتی میزنی فردام همون ساعت باید بزنی... منم پرولوتون خارجی گیرم نمیومد همش ای ...

ممنون بابت راهنماییات مرجان جونم.چشم یادم میمونه درمورد بتا...الان گذاشتمش تو یخچال گفتم هفته ی دیگه بزنمش حداقل ۲۸ هفته شده باشم...خراب که نمیشه؟الان پرولوتون خارجی ۵۰۰ گیرم اومده نصفشو فردا یا امشب میزنم...

۱۴ مرداد بهم نوبت دادن برای سونو.یعنی یه هفته دیگه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اگه ،t3 ,t4 هم نرماله پس آنتی تی پی او فقط می‌تونه نشانه استعداد شما به تیرویید باشه با توجه به سابق ...

عزيزم دكتر زرناني تخصصشون ايمونولوژي هست كه صبح ويزيتم كردن و گفتن هيچ نكته اي كه نشانه مشكل ايمني باشه توي پروندت نيست و چون هيچي پيدا نميكنيم گير ميديم به سنت ولي جنينهاي باقيمانده رو انتقال بده و حتي اگه منفي شدي باز پانكچر كن و ادامه بده فعلا فكر اهدايي رو نكن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوسال و نيم پيش طبيعي سقط شد هفته هشت😭اونموقع همسرم دو درصد تحرك آ داش الان صفر درصده😭 نميدونم چرا ...

ببین بالاخره ضعیف ترین مراکز این مدلی چند تا کیس موفق دارن، در مورد مواد و وسایل بی معنی صحبت کرده یعنی همون اول نمی دونستن امکان بوجود اومدن هر شرایطی هست، خیلی ظالمانه میشه اگر چیزی میتونسته انجام بده و دریغ کرده اون هم با اون پروسه سخت پانکچر

در مورد گرمی رحم هم زیاد شنيدم اگر خیلی گرم باشه جنین یا اسپرم رو پس میزنه

خودت آزمایش آنتی اسپرم دادی؟ آزمایش های ایمنی چی؟ 

من مطمئنم تهران نتیجه میگیری گلم ولی دیگه آی یو آی نکن، به اندازه کافی طبیعی اقدام کردی

همون طب سنتی رو ادامه بده در کنارش تهرانم بیا

دوست خوبم مرسی بابت حرفات.پرولوتون رو میزنم حتما.یا امروز یا فردا ولی بتا زو یه هفته دیگه نگه میدار ...

سونو 28هفتگی حتما برو بندر تا این شک و شبهه های بیجا از بین بره و بتونی بدون استرس ادامه راه رو بری و همونجا حتما بده یه دکتر ویزیتت کنه اگه دکتر خشاوی هنوز اونجا باشه و نوبت ویزیت بهت بده عالیه چون تنها پزشکیه ک تو بندر میکرو انجام میده و فک کنم بیمارستان ام لیلا میشینه

اگه این سونو خوب بود ک من میگم عالیه هفته 32 رو هرجا برات مقدور بود برو

سلام دوستم. ممنونم😘😘 انشاءالله به زودی قسمت شما باشه❤️ من دوبار منفی شدم و دفعه سوم لطف خدا شامل ...

عزیزم میشه بگی از کی ب ۶ و ب۱۲ رو شروع کردی و تا کی ادامه دادی؟ اگه ممکنه بگو ضخامتتم چندبوده و چیکار کردی به حدنرمال رسیده 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سونو 28هفتگی حتما برو بندر تا این شک و شبهه های بیجا از بین بره و بتونی بدون استرس ادامه راه رو بری ...

اتفاقا دیشب به شوهرم درمورد دکتر خشاوی میگفتم و اینکه نوبتش گیر میاد یا نه...چجوری نوبت بگیرم؟از طریق سایت؟

اره اونو شنیدم ای وی اف میکنه...حتی میخواستم قبلا برم پیشش که دیگه رفتیم یزد

باشه عزیزم.ببین من هفته ی دیگه میشم ۲۸ هفته درسته؟۱۴ مرداد بهم نوبت سونو داده.اگه سونو عادی برم دکترم دعوام نمیکنه؟😑😂

سلام ببخشید میشه بگید آزمایشارو همسرتون کجا انجام میداد؟؟؟ هردومورد منظورمه‌.کدوم مرکز رفتید؟؟ م ...

عزیزم آزمایش های تکمیلی رو تو  آزمایشگاه نرگس اهواز انجام دادیم. اونجا dfi همسرم رو 65نشون داد. بعد از کلی دارو خوردن و خنک نگه داشتن رفتن کلینیک ابن سینا dfi شده بود 10.الان ابن سینا آزمایش پروسز براش نوشته. به نظرم آزمایشات همسرتون رو مراکز ناباروری بدین خیلی بهتره. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
آخه من تو دوهفته انتظار از انتقال تا آزمایشم خیلی استرس دارم همه ش میگم اگه تهوع داشتم یه ذره خیال ...

الان که هنوز برای تهوع خیلی زوده عزیزم توکلت به خدا باشه حتما مثبتی مامان خانوم

خدا جونم شکرت...
عزيزم دكتر زرناني تخصصشون ايمونولوژي هست كه صبح ويزيتم كردن و گفتن هيچ نكته اي كه نشانه مشكل ايمني ب ...

با توکل به خدا ادامه بده، انشالله خیر باشه برات

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟