2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
سلام بچه ها شما ها رفتین بهداشت گفتین با میکرو باردار شدین؟

توروخدا این جور جاها میرید براشون توضیح ندهید. هم الکی به ادم استرس میدن هم بعضی هاشون واقع بی سوادن بعد ممکنه یه حرفی بزنن اعصابتون رو بهم بریزن. من رفته بودم واکس پسرم رو بزنم یه خانمی اومده بود بهشون گفت که با میکرو باردار باشه بعد یکی از دخترهای اونجا بهش گفت نمیترسی یوقت اسپرم یکی دیگه رو یا بچه یکی رو برات گذاشته باشن!!!!؟بیچاره یهو وا رفت گفت نه خانم چرا اینکارو بکنن گفت نمیدونم والا من از این چیزا زیاد شنیدم. منم قاطی کردم دیگه رفتم پیشش اروم بهش گفتم بچه منم با میکرو دنیا اومده میتونم برای این استرسی که الان به ما دادی ازت شکایت کنم تا از اینجا اخراجت کنن پارتی اساسی هم دارم اینجا.  گفتم مثلا شما تو کادر درمانی مگه بی سوادی که اینطوری حرف میزنی یهو خودشو جمع و جور کرد گفت ببخشید من اطلاع نداشتم سیستمش چطوریه. برای همین میگم لزومی نداره ادم هرجایی بگه که بعد ادم های بی اطلاع بخوان حرف بیربط بزنن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم تيروئيدم نرماله TSH=0.7

اگه ،t3 ,t4 هم نرماله پس آنتی تی پی او فقط می‌تونه نشانه استعداد شما به تیرویید باشه با توجه به سابقه خانوادگی

با این حال بنظرم بهتره با یه ایمونولوژیست صحبت کنی

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
@rakhsh67   عزیزم خوبی؟نی نی خوبه؟گلم تو گفتی هم شیاف داشتی هم امپول پرلوتون درسته؟وقتی امپولو ...

سلام خاکستری خوبی

دختر چ اصراری داری پرولوتون نزنی

اتفاقا پرولوتون یه داروی سیفی هست و حتما حتنا بزنش چون اولا همیشه انقباضات با درد نیست ک تو متوجه بشی دوما بعضی وقتها بدون سفت شدن شکم اتفاق میفته

در ضمن من هرهفته500خارجیش رو هم میزنم بازم بشدت استرس دارم

اره شیاف سیکلوژست هم دارم اما دیشب نوبت امپولم بود زدم امروز تا الان انقباضاتم خیلی کمتر شده البته ن اینکه از بین رفته باشن

درمورد بتامتازون هم ب دکترم پیشنهاد دادم گفت زوتر از اتمام هفته28 چون کوتاه اثره تجویز نمیکنم

بعدشم اصلا فک نمیکنم سونو بیوفیزیکال برات لازم باشه

اتمام هفته 28 یه سونو برا وزن گیری بچه انجام میسه ک مجددا هفته32 انجام میشه و بعدش هم با هم مقایسشون میکنن و برا هفتهد36سونو میدن

بنظرم پرولوتون بزن دقیقا هفته آینده یا 10روز دیگه جواب آزمایشا و سونو وزن بچتو ک حتما بندر انجام میدی باهم ببر پیش یه دکتر حاذق تو بندر

فک نمیکنم شرایطت طوری باشه ک بخای ب بندر جزیره اکتفا کنی

حالا صلاح دست خودته هرجور نظر خودته

من.ی باراول حاملگی سه تا توی 15روز زدم..یکبارم.11هفتگی ک.خونریزی کردم دوتا تو دو هفته زدم..همزمان شی ...

سلام نفسی جون خوبی

من اصلا سونو واژینال بعد بارداری نشدم اصلا

اما اگه بهت با سونوی واژینال گفتن 21 خیلی خیلی مواظب باش چون اصلا شوخی بردار نیس ک بهت بگیم اشتباه شده و بیخیال و نمیدونم هزارتا حرف دیگه ک فقط تو استرس نداشته باشی

تو نباید استرس داشته باشی چون دقیقا هورمونهایی ک تو استرس از مغزمون ازاد میشه قشنگ رابطه مستقیم با شرایط بارداری دارن

و دوم اینکه باید خیلی محتاط باشی و حتما حتما فردا ب پزشکت سربزن و پساری اگر خودش صلاح میدونه انجام بده منم فک میکنم پساری یه حلقه است ک دور دهانه رحم در هفته های بالا بجای سرکلاژ و خطر سوزن خوردن ب جفت انجام میشه

اصلا هم پروسه استرس زایی نیس خیلی خیلی راحلته تقریبا میشه گفت در حد یه سونو واژینال

ازین ب بعد تا میتونی زیر لگنت یه بالش بذار و پاهاتو بزن ب دیوار و حتما کمربند بارداری بگیر و ب دکترت حتما پیشنهاد پرولوتون رو بده و خیلی سعی کن خارجیشو بگیری

مایعات فراوان و عدم خوردن غذای نفاخ هم خیلی توصیه شده

چرا پرسيدم گفت بنظر من شما اصلا مشكل ايمني نداري و عدد 187 براي اين فاكتور اونقدر بي اهميته كه اگه س ...

به نظرم منم وقتی زرنانی میگه مشکل ایمنی نداری چرا باید سرم بزنی. به منم الکی پردنیزولون می دادن در حالیکه زرنانی نگفته بود. ولی دیگه سری سوم بهم ندادن.

نسبت به جنین هات بد بین نباش. دفعه قبلی به قول دکترت فقط یه بد شانسی بوده. دوست منم خواهرش سری اول طبیعی باردار شد قلب جنین تشکیل نشد اما سری دوم بازم طبیعی بدون مشکل بود و پسرش بدنیا اومد. یعنی این مشکلات حتی تو بارداری های طبیعی هم ممکنه پیش بیاد ولی قرار نیست تکرار بشه. انشاءالله دفعه بعدی نی نی سفت می چسبه به دلت و به سلامت میاد بغلت❤️

سلام دوستم. ممنونم😘😘 انشاءالله به زودی قسمت شما باشه❤️ من دوبار منفی شدم و دفعه سوم لطف خدا شامل ...

ممنون عزیزم 

من بار اول مثبت شدم ولی سقط شد ،بار دوم و سوم منفی شدم بار سوم همه چی داشتم یه جورایی خنثی هستم انگیزه ای ندارم همش به این فک میکنم چرا همه چی داشتم از قرص و سرم و آسپرین و هیستروسکوپی و خراش ولی منفی شدم 

خداجونم شکرت       
مامانای تهرانی بعد از انتقال زیر نظر کدوم دکتر  فتین؟ من میخواستم برم پیش طرازی، اما تا اواسط ...

سلام عزیزم تبریک میگم ان شاءلله نی نی ها صحیح و سالم بیان بغلت 🤗🤗🤗😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
توروخدا این جور جاها میرید براشون توضیح ندهید. هم الکی به ادم استرس میدن هم بعضی هاشون واقع بی سوادن ...

آزی جون من خودمم دوست ندارم بهشون بگم ولی من یونو ها و آزمایشامو تو مرکز انجام دادم اونو چیکار کنم😒

خدا جونم شکرت...
ممنون عزیزم  من بار اول مثبت شدم ولی سقط شد ،بار دوم و سوم منفی شدم بار سوم همه چی داشتم یه جو ...

منم سری های اول و دوم سل تراپی و خراشم حتی داشتم اما نشد. بار سوم هیچ کدومو نداشتم

عزیزم شما رفتی دکتر بررسی های لازمو کردی و داروهای لازمو استفاده می کنی ولی اگه نشده حتما وقتش نبوده. دوستمون sm-pa حرف خوبی زد. شاید یه مدت طول می کشه مثلا داروهای ایمنی یا انعقادی اثر خودشو تو بدنمون نشون بده. شاید یه دوره استفاده کافی نبوده. به نظرم‌حرفش کاملا درسته.  پس نا امید نشو و با انگیزه ادامه بده ایمان داشته باش قراره به زودی مامان بشی. خدا حتما ایمان و تلاشتو می بینه و دلتو شاد می کنه😊❤️

سلام دکتر زرنانی دکتر ایمونوژ هستن ؟؟؟؟

بله ایمونولوژ هستن. به نظرم اگه از ایمنی انعقادی هم دادی پیش یه دکتر ایمونولوژ برو‌و نظرشو بپرس . اونا قاعدتا متخصص هستن و بهتر از دکتر زنان می تونن نظر بدن