2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
این پیامه سلام دوستان. یادتونه گفتم همسرم اوایل ک فهمیدم مشکل داریم یه ماه دارو خورد یکمممم بهتر ...

سلام

ببخشید میشه بگید آزمایشارو همسرتون کجا انجام میداد؟؟؟

هردومورد منظورمه‌.کدوم مرکز رفتید؟؟

ماهم خوزستانیم

عزیزم واسم مهمه لطفا جواب بدید

دوسال و نيم پيش طبيعي سقط شد هفته هشت😭اونموقع همسرم دو درصد تحرك آ داش الان صفر درصده😭 نميدونم چرا ...

محیا جان همیشه پست های رو‌که می خونم خیلی ناراحت میشم چون می بینم خودتو خیلی داری اذیت می کنی. عزیزم همه ماهایی که تو این تاپیک هستیم راه خیلی سختی رو پیش زو داشتیم و داریم برای اینکه به خواستمون برسیم. ولی من فکر می کنم چیزی که کار تو‌رو خراب می کنه شاید حتی بیشتر از وضعیت همسرت و حرارت بدنت، استرس و بی قراری تو باشه. چرا سعی نمی کنی یه ذره ارامش داشته باشی. بخدا اگه یه مدت تو بیخیالی و ارامش زندگی کنی بهت قول میدم خودت طبیعی باردار میشی. تو که مشکل خاصی نداری. 

من تو رو از دو سال پیش و تاپیک بانو می شناسم. منم مثه تو بودم بی قرار و عجول. هر روز که تاپیک می اومدم و بی بی مثبت بچه ها رو‌می دیدم می گفتم خدایا ‌پس چرا برای من نمیشه. داره دیر میشه. سنم رفت بالا. و هزار چرای دیگه.

اون موقع یه درصد هم فکر نمی کردم کارم به ای وی اف بکشه. اما وقتی لوله هامو برداشتن و قبول کردم که این تنها راهه اینم قبول کردم که شانس موفقیت هربار فقط ۲۵-۳۰ درصده. درسته بعد هربار منفی زندگیم جهنم میشد اما فوقش بعد یه هفته خودمو جمع می کردم و‌با انگیزه بیشتر ادامه میدادم چون ایمان داشتم بالاخره خدا بهم میده اما وقتی خودش صلاح بدونه. باور کن اینا رو‌الان نمیگم‌چون خدا بهم لطف کرده. من ایمان داشتم و دارم که همه یه روزی مادر میشن. فقط باید صبور باشی و‌اروم. من تو انتقال اخرم کار خاصی برام‌نکردن اما خودم ارامش بیشتری داشتم و چون اصلا فکرشم‌ نمی کردم به این مرحله برسم خدا رو شکر همه چی خوب پیش رفت. دوست من فکرتو ازاد کن به خدا توکل کن مطمینم که دلت خیلی زود شاد میشه. ببخشید اینهمه طولانی شد ولی واقعا دوست ندارم اینقد ناراحت و مضطرب باشی.❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چقدر دلم تهوع میخواد آخه به نظر نسبت به بقیه علائم مطمئن تره😅 سرگیجه دارم مخصوصا وقتی دراز میکش ...

مهشید جون نگو تو رو خدا من ی روز حالت تهوع داشتم تو بارداریم مردم و زنده شدم کل روزو خوابیدم چیزای خوب از خدا بخواه

خدا جونم شکرت...
عزیزم بمن تاریخ زایمانم رو گفته دهم یا ۱۲ شهریور. فک میکنم ابن سینا دیرتر میره.  یعنی منظورم ...

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی چطوره؟ چه خبرا؟ کی باید دوباره سونو بدی؟ من دکترم گفت دوم سوم شهریور احتمالا میشه تاریخ زایمانت، دقیق 38 هفته میشم اونموقع، حالا قراره هفته ی بعد که میشم 35 هفته برم سونو تا وضعیت بچه رو ببینه و بخواد تاریخ دقیق بده واسه زایمان

محیا جان همیشه پست های رو‌که می خونم خیلی ناراحت میشم چون می بینم خودتو خیلی داری اذیت می کنی. عزیزم ...

سلام عزیزم الان دیدم دوقلو بارداری بهت تبریک میگم ان شاءلله صحیح و سالم بیان بغلت 💙💙💙💙

میشه بپرسم چنبار انتقال منفی داشتین ؟؟؟؟ داروهای این سری با سری های پیش فرق داشت ؟؟؟

خداجونم شکرت       
هههههه عزيزم رفتم سونو يكي بود🥰🥰🥰دعام كن برام بمونه كمي لك ديدم

شاید مثه همین مورد دیروزی بعدا دوتا شد😁

ان شالله صحیح و سالم بغلش کنی🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام 

كسي بوده ANTI TPO اش بالا باشه دكترتون چه درماني پيشنهاد داده براش؟

من امروز رفتم دكتر زرناني گفت با پيشنهاد دكترت در مورد IVIG  موافق نيستم چون تو اصلا مشكل ايمني نداري! پردنيزولون رو هم بجهت احتياط بهت دادم در حاليكه ANTI TPO من 187 هست و رنج نرمال زير 100 

چند تا مقاله ديدم كه ارتباط مستقيم بين سقط و بالا بودن اين فاكتور هست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم الان دیدم دوقلو بارداری بهت تبریک میگم ان شاءلله صحیح و سالم بیان بغلت 💙💙💙💙 میشه بپر ...

سلام دوستم. ممنونم😘😘 انشاءالله به زودی قسمت شما باشه❤️

من دوبار منفی شدم و دفعه سوم لطف خدا شامل حالم شد. سری اخر داروهام مثه دفعه قبل بود ولی استرادیول نداشتم چون انتقالم فرش بود.  پردنیزولون و اسپرین هم نداشتم. بعد منفی اول از ایمنی انعقادی دادم معلوم شد مشکل انعقادی دارم. به خاطر اون ب۶ و ب۱۲ و اسپرین و انوکساپارین برام‌تجویز کرد دکتر ایمونولوژ. با اینکه ایمنی مشکل نداشتم اما دکتر خودم پردنیزولون هم داد. ولی دفعه اخر دیگه پرد رو نداد. چون استرادیول نداشتم حتی گفت اسپرین هم نمی خواد بخوری انوکسا کافیه.

تارا جان‌از خود زرنانی نپرسیدی در مورد این فاکتور؟

چرا پرسيدم گفت بنظر من شما اصلا مشكل ايمني نداري و عدد 187 براي اين فاكتور اونقدر بي اهميته كه اگه سنت زير 35 بود همون پردنيزولون رو هم پيشنهاد نميدادم صرفا بخاطر سنت پردنيزولون رو دادم و اينكه پدرت سالها مشكل تيروئيد داشته 

الان مشكل اينه كه دكترم واسه سري بعد پيشنهاد سرم داده ولي زرناني ميگه اصلا مشكل ايمني نداري 

در مورد PGS هم پرسيدم كه البته مخالفه چون ميگه تعداد جنينات اونقدر زياد نيست كه بشه اين راهو بري براي PGS اقلا بايد 10 تا جنين داشته باشي تا از توش 3 تا رو انتخاب كنند در حاليكه ممكنه اون 7 تاي ديگه هم حاملگي موفقي بدند و به مشكل نخورند چون PGS با سخت گيري زياد جنين انتخاب ميكنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام  كسي بوده ANTI TPO اش بالا باشه دكترتون چه درماني پيشنهاد داده براش؟ من امروز رفتم دكتر ...

این فاکتور مربوط به تیرویید میشه که تیروییدم نوعی بیماری خود ایمنی محسوب میشه

آزمایش تیرویید دادی؟ نرماله

عزیزم چرا یه ویزیت نمیری کلینیک سقط مکرر ابن سینا

من خودم هفته بعد قراره برم

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
سلام عزيزم ببخشيد يه سوال داشتم يادمه شما طبعتون سرد بود  بعد انتقال احساس مي كردين دماي بدنتو ...

سلام عزیزم من زیاد متوجه نمیشدم اما فکر کنم یه وقتایی گرمم میشد🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم