2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684597 پست
عزیزم چرا نمیخوای سرکلاژ کنی؟  اگر دکترت رو قبول داری ، بهش اعتماد کن.

هنوز نرفتم نظر دکترم رو بپرسم.اگه تایید کنه ک سرکلاژ برام.خوبه حتما میکنم..همون اوایل هم میخاستم سرکلاژ کنم..چون.جفتم.پایبن بود گفت خطر داره ممکنه سوزن ب جفت بخوره..ولی الان که جفت بالارفته..اگه دیرنشده باشه حتما سرکلاژ میکنم..توکل بخدا..ممنون.عزیزم از راهنماییت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها فقط کسی میدونه از نظر علمی دلیل کوتاه شدن سرویکس چیه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
راستی اینکه عکس بینی نی نی تو عکس مشخصه ینی nbهم خوبه؟یا ربطی نداره؟عکس مماخش معلومه😆

آره خوبه دیگه، البته استخوان بینی مد نظر هست با برجستگی بینی فرق داره ولی اگر جمله پایینو نوشته یعنی دیده

Nasal bone was seen

سلام بچه ها من اومدم پیش دکترم.برام امپول بتا نوشته و پرولوتون،اول اینکه یادم رفت ازش بپرسم بتا اگه ...

عزیزم.شیافتو قطع کرد ک.گفت پرولوتون بزنی یا هر دورو باهم داری؟اگه 250گیرت نیومد اشکال نداره 500بگیر ولی نصف دیگشو باید بریزی دور نمیشه نگه داشت..ایرانی یاخارجیش هم نمدونم..سوال منم هست

سلام.عزیزم نه من سونو دیگه ک نرفته بودم هنوز ولی امروز رفتم سونو واژینال شدم برا طول سرویکس..سرویکسم ...

عزیزم فعلا تا دو روز دیگه استراحت کن ان شاالله چیزی نیست

آره واقعا منم حس می کنم این همه بررسی و استرس به مادرها لازم نیست

اره دکتر منکه میگه اصلا شکمی برا سرویکس قبول نیست ونمتونه بسنجه..من یکبار 16هفتگی قبل انومالی رفتم س ...

گلم دکتر منم اعتقاد داشت طول سرویکس دست هیچ کس نیست، اگر کم باشه باید سرکولاژ کرد

فقط اگر قرار شد بری سرکولاژ پیش یه دکتر خوب انجام بده که تجربه داشته باشه 

مسي جون شما بيبي هم گذاشته بودي

راستشو بخوای روز دوازده دلم می خواست برم از بدم زودتر . قبلش بی بی گذاشتم اما به خودم گفتم منفی هم شد میرم از چون شاید بتا پایین باشه. یه هاله خیلی خیلی محو بعد نیم ساعت افتاد و من رفتم از دادم. ولی واقعا بتاهای من باید درس عبرتی باشه برای همگان که به بی بی اعتماد نکنید و فقط از خون معتبره!😄