2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
بیا باهم دنگی بخریم، من پایه ام🙈🙈🙈🙈

من بخرم یه مرکز میزنم مجانی برای همه مثل خودمون بیان😊

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سونو کیت . منم قرار بود بخرم.شاید این بار بخرم. از ۶۰۰ تومنیش هست به بالا.

واقعا هست ضرر نداره؟🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم خیالت راحت ، اگر تهوع ات همیشگیه خوبه ،  من مامانم اومده بود پیشم ، غذا هاشو دوست داش ...

چی بگم گلم، قبول دارم ولی زیادی نازک نارنجی شدم، از طرفی غذا به زور می خورم آب جرات ندارم، به زور هندوانه می خورمه نرم زیر سرم تو بیمارستان، به زور دمیترون داروهامو می خورم ولی باز همه این استرس ها یه معنی داره، باید اجبارا بی خیال باشیم چون هیچی دست ما نبوده و نیست و نخواهد بود، قول دادم به خودم تلاش هم می کنم پاش بایستم

ان شاالله به حق این شب بزرگ هم شما دوباره صاحب یه فرزند زیبا و سالم شده باشی هم بقیه منتظرا به زودی مامان بشن

ماها هم که بارداریم به سلامتی طی کنیم این دورانو

آخه آدم از استرس میمیره😶

دور از جون، از این استرس ها لذت ببر عزیزم 

منم آرزو داشتم الآن تو وضعیت شما باشم تمام استرس ها رو به جون میخریدم 

از وضعیتت لذت ببر تا میتونی، تو دیگه مامان شدی باید خوشحال باشی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
الهی عزیزم، الان در چه حالی گلم کامل دفع شد؟ 

دیروز رفتم دکترم سونو کرد کنده شده بود ولی دفع نشده بود! ۵ سانت یک تیکه

گفت ست iui اوردن درش اورد هرچی جیغ زدم کارشو ادامه داد گفت نباید کارت به کورتاژ بکشه 

عین فیلم‌ترسناکا بود خدا نصیب دشمنمم نکنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم من اصلا نمیخوام پیشنهادی بدم بهت خودت میدونی و دکترا ولی یه تجربه دارم بگم ناراحتییت کم بشه.بچ ...

الهي عزيزم چقد سخت. واقعا اين دكترا و سونوگرافي ها چرا اينجوري ميكنن و تو دل آدم رو خالي مي كنن. خدا كنه واسه من هم به خير بگذره و اين روزت زودتر بگذره 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

سلام عزیزان. کسی دکتر شه بخش رو میشناسه واسه میکرو؟؟؟ خواهش میکنم اگه میدونید بگیذ

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

@زینبی_بابا    

سلام زینب خانم

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.

من آزمایشات ایمنی و انعقادی رو دادم

آنتی تی پی او، سی دی ۵۶ و آنتی تیروگلوبولین بالاست.

در انعقادی هم هموزیگوت و هتروزیگوتم.

با این اوصاف باید چکار کنم؟

اصلا امیدی به باردار شدنم هست؟

کسی بوده شرایط منو داشته باشه و باردار شده باشه؟

خدا خیرت بده عزیزم، انشالله بارداری سالم و راحتی داشته باشی

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟