2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047380 بازدید | 684596 پست
عزیز دلم شما که دکتر دلسوز کنارت داری چرا بهش اعتماد نمی کنی آخه 😃😃😃😃 والا من دکترم تو بدترین شر ...

چی بگم والا ادم اینجور مواقع مغزش هنگ میکنه ناخوداگاه راه برای افکار منفی باز میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزی جون بخاطر فیبروم اینقدر بهت استرس داده؟! همکارم با فیبروم ۱۲ سانتی دوبار زایمان کرد تو بارداریم ...

خودشم گفت فیبروم به خودی خود مشکلی نداره گفت مشکل شما اینجاست که جفت دقیقا روی فیبرومه. ولی همسرم میگه جفت وسعتش اونقدر زیاد میشه که یه فیبروم پنج سانتی حتی در بدترین شرایط هم که بگیم رشد کنه باز هم نمیتونه مانع خونرسانی به جنین بشه و اینکه اگه خونرسانی از یه قسمت متوقف بشه جفت به شکل اتوماتیک یه  مسیر جدید باز میکنه   ولی من باز پیش خودم میگم اگه همسر من اینو میدونه چطور ممکنه به دکتر که تخصصش اینه ندونه و اون حرفها رو بزنه!؟

خودشم گفت فیبروم به خودی خود مشکلی نداره گفت مشکل شما اینجاست که جفت دقیقا روی فیبرومه. ولی همسرم می ...

خوب اون رادیولوژیست بوده ، دکتر زنانت این حرفو زد.؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم طب سنتی پیش کی میری .راضی هستی

قاصدك راستش هنوز تازه شروع كردم يه هفته س، اونم كه فقط جوشونده كاسني و صفرابر گفته، من نرفتم پيشش تلفني زنگ زدم پرسيدم فك كنم يه شهرستاني بود ولي براي مراجعه حضوري تهران هم شعبه دارن من نميشناسم ميتونم شماره رو بدم شما ازشون شعبه تهران بپرسي حضوري بري، اميدم ب خداست كه اذن بده اثر خوبي داشته باشه باعث بارداري باشه

...
من همسرمم مشکل داشت...جنین فریز دارم...من هم کیوتن و فیمیبیون و ویتامین ب بهم دادن...ازمایش ایمنی و ...

تيتي جون منم هتروزيگوتم، ويتامين ب ٦ و ب ١٢ دادن؟؟؟ ميتونم بپرسم فاكتوراي معمولي انعقادي ت چه طور بود؟ هموسيستين و پروتئين سي و اس و انتي ترومبين و اينا

منظورم عير ژنتيكي هاس،،، و اينكه دكترتون كيه؟

...
تا سونو ندم ، نفهمیدم.فقط شک کرده بودم یک کم ، چون اینجا یکی گفت دوستش اینجوری شده ،  لک و خون ...

ای خدااااااااااااااا پس به تهوعم نمیشه دل خوش کرد😭😭😭😭باز من تا 24 مرداد دیوونه میشم😢😢😢

خوب انجام دادی، راضی بودی، جوابش خوب بود؟  دکترم که می گفت خوبه منم حال و حوصله جای جدید ندارم ...

دکتر من ک گفته نیلو برو  برا ازمایش ولی سونو مشکل نداره هر جا بری ...حالا نیلو به ما خیلی دوره زنگ زدم گفت نزدیک ما شعبه داره ک خونو بگیره و بفرسته اونجا حالا نمیدونم جوابش به اسم و مهر نیلو میاد یا نه ؟؟موندم تو دو راهی ک برم اینجا یا برم خود نیلو 

خدا جونم شکرررت  
بازم خوبه رفتی خیالت راحت شد عزیزم ...من ک اشوبم 

من واقعا خودم و کنترل کردم تا الان نرفتم میخام یه دستگاه سونو بخرم تو خونه هر روز بزارم صدای قلبش و بشنوم😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم