2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
آزی جون به استرست غلبه کن خیلیا با فیبروم باردار شدن و بچه هاشون سالم بغل گرفتن

شاید اگه بهتر بهم میگفت کمتر استرس میگرفتم. فقط سه بار پرسید گفتی چند سالت بود!!!!؟یا مثلا گفت شوهرت همراهته!!!؟من اصلا شوک شدم گفتم لابد اوضاع خیلی بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید اگه بهتر بهم میگفت کمتر استرس میگرفتم. فقط سه بار پرسید گفتی چند سالت بود!!!!؟یا مثلا گفت شوهرت ...

عزیزدلم ان شاالله مشکلی نیست تو قوی تر از این حرفایی و وروجکت سرسخت تر از این صحبتاست...همونجوری که خدا تو اوج ناباوری دستاتو گرفت تا اخرش کمکت میکنه گلم.فقط استراحت کن و کارایی که دکترت میگه انجام بده

ولی متوجهم شوکی که اون لحظه طرف بهت میده بدتر از خود موضوعه!من بارها تجربه داشتم و کاملا درکت میکنم.کاش یه ذره شعور حرف زدن داشتن

من مطمئنم به سلامتی بغلش میگیری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزدلم ان شاالله مشکلی نیست تو قوی تر از این حرفایی و وروجکت سرسخت تر از این صحبتاست...همونجوری که ...

ممنون دوست خوبم. انشالله همه ی مادرها بچه هاشون رو به سلامت در اغوش بگیرن

من که منفی میدونستم میخواستم برم دکتر که ببینم چیکار کنم که سونو کنه ببینه علت چیه  ولی دکتر س ...

دختر جان هیچ کار خدا بی حکمت نیست، به خدا تو زندگی منم یه اتفاقایی افتاده که هنوز دلیلشو نفهمیدم 

ولی گاهی هم یه اتفاقای وحشتناک بد افتاده و بعدا فهمیدم خیر بوده، من عجول بودم

واقعا احتمالش هست لقاح دیر انجام شده باشه، از ته دل دوست دارم مامان شده باشی دیگه نری انتقال

واقعا؟همسرم هم میگه مهم نیست اما من خیلی نگران شدم. جنسیت هم گفت نمیتونم دقیق بگم ولی احتمالش هست که ...

عزیز دلم شما که دکتر دلسوز کنارت داری چرا بهش اعتماد نمی کنی آخه 😃😃😃😃 والا من دکترم تو بدترین شرایط بگه مهم نیست قبول می کنم میگم راست میگه

شاید اگه بهتر بهم میگفت کمتر استرس میگرفتم. فقط سه بار پرسید گفتی چند سالت بود!!!!؟یا مثلا گفت شوهرت ...

عزیزم تحت نظر  دکتر زنان هستی؟متخصص سونو اطلاعاتش خیلی ضعیفه نمیتونه  نظر بده و حتی دقیق نمیتونه تشخیص  بده جفت دقیفا روی فیبرومه 

سلام دوستان .من این ماه دارو کلومیفن و لتروزل خوردم .روز 12 سیکلم دوتا فولی 25 و16 داشتم .دوتا کیست ...

گلم فکر کنم بهتون ال دی بدن بعد از این که پری شدی، شاید هم الان پروژسترون بدن تا کمک کنن پریود بشی

نگران نباش رفع میشه زود

گفتن تا هفته ۱۲ ، یعنی ۳ ماه خیلی طبیعیه ، برای مشکل کروموزومی و .... حتی دکترم گفت همین که قلب تشک ...

ای بابا امیدوارم دیگه از این اتفاقا نبینی، چی شد فهمیدی توقف رشد داشته؟ حالت تهوع داشتی که کم بشه؟ لکه بینی داشتی؟ چه جور فهمیدی؟ 

همین دیگه منتظرم بیاد ببینم چی بوده دقیق، ولی قول دادم آروم باشم

منم انقدر این چیزارو شنیدم امروز رفتم دم خونمون سونو😁😁😁😁

کرم دارم 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
گلم فکر کنم بهتون ال دی بدن بعد از این که پری شدی، شاید هم الان پروژسترون بدن تا کمک کنن پریود بشی ...

خدا کنه .این ماه دوفاستون از 16تا 25پری خوردم

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد

سلام خوبین بچه ها؟ شما اطراف نافتون درد داره گاهی؟فکر کنم به خاطر تزریق هر شب انوکساباشه البته دیگ دور شکمم کبود همش دکترم می گ ب شکم بزن فقط

از امشبم شیاف صبح قطع شد شیاف شب با 12روز یکبار امپول پرولوتن دارم ک امروز گند زدم یه دونه امپولم از دستم افتاد شکست 😐