2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
بي معرفت نگفتم گلم گفتم بي وفا😁 وگرنه كه معرفت شما از طرز كلامتون كاملا مشخصه بانو😚 طب سنتي رو برا ...

من همسرمم مشکل داشت...جنین فریز دارم...من هم کیوتن و فیمیبیون و ویتامین ب بهم دادن...ازمایش ایمنی و انعقادی دادم...مشکلی نبود ولی هتروزیگوت بودم توی انعقادی ها واسم ویتامین بی شروع کرده.... دیگه نمیخوام اصلااا الکی داروی اضافی بخورم یا رژیمای الکی بگیرم.. فقط میخوام مامان بشم و مطمئنم که میشیم هردوتامون و همه امون که اینجا میایم

سلام تيتي بي وفا كجا بودي پس خيلي وقته نبودي اره متاسفانه جنينا همه گريد سي بودن دوباره پانكچر كردن ...

محیا جون دکتر طب سنتی پیش کی میری راضی هستی ؟؟من برای تقویت خودمو همسرم تصمیم دارم برم پیش دکتر طب سنتی 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم قراره همون جا برم، چه طور مگه؟ 

اخه منم رویان هفته پیش انجام دادم میخواستم ببینم خوبه؟

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
رویان ازمایشگاهش خوبه نگران نباش

ممنون عزیزم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
شاید اگه بهتر بهم میگفت کمتر استرس میگرفتم. فقط سه بار پرسید گفتی چند سالت بود!!!!؟یا مثلا گفت شوهرت ...

آزی جون بخاطر فیبروم اینقدر بهت استرس داده؟!

همکارم با فیبروم ۱۲ سانتی دوبار زایمان کرد تو بارداریم میخندید میگفت فیبرومم شده ۲۰ سانت!

بعضی دکترا تخصصشون استرس دادنه 

آروم باش عزیزم چیز مهمی نیست فیبروم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نه بابا اصلا انتقال ندادم که منتظر بودم پریود شم برم دکتر هرچی صبر میکنم نمیشم  نمیدونم چیکار ...

سرخود هیچ کاری نکن من قبل از انتقال برایه پریود شدن دوفاستون خوردم باعث شد وسط سیکل دوباره خونریزی کنم وضخامت اندومترم کم شه پی ارپی کنم اینم از نتیجم کهدمنفی شد

آره گلم مشکل انعقادی داری، ولی ناباروری زنان که اثبات شده بر اثر مشکل ایمنی هست خیلی کم و نادره، به ...

زینب جان با اینکه دفعه اولمون بود همه ازمایشهارو بجز کاریو تایپ و dfi انجام دادیم بنظر خودم همه جوانب رو سنجیده بودم ولی خب نخاست و نداد و نشد و چه زجری کشیدم این دو هفته 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ای بابا امیدوارم دیگه از این اتفاقا نبینی، چی شد فهمیدی توقف رشد داشته؟ حالت تهوع داشتی که کم بشه؟ ل ...

تا سونو ندم ، نفهمیدم.فقط شک کرده بودم یک کم ، چون اینجا یکی گفت دوستش اینجوری شده ، 

لک و خونریزی داشتم ، از روزده یا دوازدهم.

آسپرینم رو قطع کرده بودم.

چون دو تا ساک بوده ، و یکیش دفرمه شده بود ، فکر میکردم برای دفع اون یکیه.

تهوعم هم هی میومد و میرفت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فداتشم نگران نباش.ان شاالله این ماه های اخر رو هم به سلامتی میگذرونیم.اره دیگه ما با تمام وجود مواظب ...

سلام عزیزم خوبی؟ قربونت برم ببخشید چند وقت سایت نمیام آره عزیزم رفتم سونو گفت اختلافا همچنان هستن نمیدونم من حس کردم بیشترم شدن از نظرم همچی تموم شده بود دکتره سونو بنده خدا دید من حرف نمیزنم فقط نگاش میکنم هی میگفت حالا استرس نگیر برو نشون دکترت بده، برا همون روز از یه دکتر تو همون ساختمان نوبت گرفته بودم وقتی رفتم دیدم شلوغه انقدر حالم بد بود فقط گریه میکردم خدا میدونه اصلا نمیفهمیدم کجام دارم چکار میکنم چند بار پامیشدم برم نمیدونستم کجا میخوام برم وحشتناک گذشت تا نوبتم شد دکتر سونوها رو دید گفت بنظرم نسبت به ماه پیش روندش خوبه با این شرایط من نظرم سقط نیست فقط هر ماه سونو بده از روندش مطمئن شیم فکر کنم حال منو دید که عین دیوونه‌هام سعی میکرد آرومم کنه،

دیگه قرار بر این شد ماه بعدم سونو بدم همچنان سراسر ترس و اضطرابم فقط سپردم به خودش من که هر کار تونستم انجام دادم اون که از سل فریم که نتونستن برام انجام بدن تقصیر من که نبود، دیگه توکل به خودش الهی به خیر بگذره...

ببخشید طولانی شد عزیزم بخاطر یسری مشکلات دیگه این مدت درگیر بودم نمیومدم سایت، مرسی که به یادم بودین از همه‌تون ممنون که دعام میکنید❤

الحمدالله❤
عه ببخشید نگین جون خوبی نی نی شیطون بلا چطوره؟ هنوز جواب نیومده چقدر طولانی شد 😒

سلام عزیزم شما خوبین؟😙 جواب من آخرشم نیومد گفتن مقدلر دی ان ای تو خون ت کم بوده نتونستن اندازه بگیرن! همچیم عجیب غریبه!! دیگه داریم با همون فرمون میریم جلو هر ماه سونو بدم و این کارا ، توکل به خدا، التماس دعا از همه

الحمدالله❤