2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047267 بازدید | 684585 پست
عزیزم،من جواب آزمایشهای همسرمو به دکتر که نشون دادم و ازش پرسیدم چرا با اینکه شش ماهه دارو میخوره تا ...

عزیزم در سطح ظاهری شاید شما خیلی اثرش رو نبینی ولی حتما برای دی ان ای اسپرم مفیده شک نکن، این تقویتی ها هیچ کار که نکنن نمیذارن شرایط بدتر بشه

اصلا نا امید نباش، ببین نمیگم برو داروخانه و هر چی مکمل واسه تقویت اسپرم دیدی بخر، ولی مصرف مکمل در حد معقول خوبه

ممنون از همه دوستانی که بهم دلداری دادن

ببخشید نتونستم تک تکتون رو ریپلای کنم 

ان شاءالله هیچوقت غم نبینین و ناامید نشین

واسه منم هر وقت دلتون گرفت دعا کنین. شاید بخاطر دل شما خدا نگاهی هم به من کنه😢

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم بدون همراه رفتم حالت بعد پانکچر خوبه و نیازی به همراه نداری  ولی اگه بهت استرس میده ...

نمی دونم چرا همش فک می کنم اگه همراه ببرم آروم ترم چون از اتاق عمل و بی هوشی می ترسم اما از یه طرفم دوس نداشتم به کسی بگم می خوام میکرو کنم 😔اما فک کنم در نهایت بلاخره مجبورمیشم مامانم و خواهرمم با خودمون ببریم ولی اصلاااا دوس ندارم

ممنون از همه دوستانی که بهم دلداری دادن ببخشید نتونستم تک تکتون رو ریپلای کنم  ان شاءالله هیچ ...

عزیزدلم انشالله خدا برات معجزه می کنه باتمام وجود درکت می کنم ...

نمی دونم چرا همش فک می کنم اگه همراه ببرم آروم ترم چون از اتاق عمل و بی هوشی می ترسم اما از یه طرفم ...

همرا ه هم ببری در مراحل اصلی پانکچر و بیهوشی که کنارت نیستن

یعنی نمی تونن بیشتر از همسرت کنارت باشن

اگه نمی خوای بهشون بگی همراه نبر

عزیزدلم انشالله خدا برات معجزه می کنه باتمام وجود درکت می کنم ...

ممنون عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
نمی دونم چرا همش فک می کنم اگه همراه ببرم آروم ترم چون از اتاق عمل و بی هوشی می ترسم اما از یه طرفم ...

منم از بی هوشی میترسیدم ولی اصلا ترس نداره.حس خیلی خوبیم هست.بعدشم یکم درد داشتم که شیاف گذاشتن اروم شدم.دیگه دردی نداشتم.حالمم خوب بود

سلام عزیزم  دیشب آزمایش هامو برگردوند  تو روز سوم پریود آزمایش دادهدبودم Fsh=10.4 Lh=2 ...

گلم کاش رنجشون هم میذاشتی ولی تا اونجا که خاطرم هست خوبه، فقط گویا رنج پرولاکتین با آزمایشگاه هایی که خودم تا حالا آز دادم متفاوته

سلام،ممنون.۶تافولیکول ۱۵ راست و۵تافولیکول ۱۵تخمدان چپ داشتم بعداز۷تاتزریق پرگووریس دکترسه تادیگه هم ...

به سلامتی عزیزم ولی از روی فولیکول های به دست اومده با دارو نمیشه نظر داد واسه ذخیره،

اما خدا رو شکر خوب جواب داده بدنت، ان شاء الله مامان کلی جنین خوشمل بشی

بچه ها کیا جدیدا سل فری انجام دادن؟مث اینکه بخاطر تحریم دیگه نمونه رو خارج نمیفرستن و خودشون آزمایش ...

گلم خبر ندارم ولی چند سالی هست نيلو خودش انجام میده، حتما اونجا برید حالا یا میفرسته خارج از کشور یا خودشون تجهیزاتشون خوبه انجام میدن، نگران نباش 

مال شما هم یه جورایی واسه با کلاسی باید سل فری بدی،شک ندارم مشکلی نیست