2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
نه گلم آنا هم انوکسا داشت، هماتوم پشت جفت داشت تو میکرو سر دخترش

ااااااا ، پس درست نیست این حرف.

راستی شما میدونی فرق آنوکسا با هپارین چیه؟

یک دکتر گف آنوکسا ، اما طرازی گف هپارین.

من از طرازی پرسیدم ، گفتم سر هردو تا بارداریام هماتوم داشتم ، گفت یبوستم  داشتی؟ گفتم دقیقا یا م نیس اما کلا من زود یبوست میگیرم و مستعدم احتمالا قبلش داشتم، گفت دلیلش همونه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم.۴ش وقت آزمایشمه. دو سه روز علائمم زیاد بود ، وسوسه شدم زودتر برم آز بدم یا بی بی بزنم. دو ...

بسلامتی انشالله عزیزم

خیلی بیادتم

منتظر. خبرای خوبت هستم😍😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
گلم خبر ندارم ولی چند سالی هست نيلو خودش انجام میده، حتما اونجا برید حالا یا میفرسته خارج از کشور یا ...

ایشالا همینطور باشه که میگی.مث اینکه بخاطر تحریما دیگه هیچ آزمایشگاهی خارج نمیفرسته.ایشالا همه باردارا نی نیشونو سلامت بغل بگیرن و همه منتظرا زود باردار بشن

گلم کاش رنجشون هم میذاشتی ولی تا اونجا که خاطرم هست خوبه، فقط گویا رنج پرولاکتین با آزمایشگاه هایی ک ...

مرسی عزیزم 

دکتر به من هم گفت رنجش خوبه البته دوبارا بهم آزمایش داده این سری پریکدم عقب افتاده گفته دوباره آزمابش ها رو باید انجام یدی

بچه ها به نطرتون جنین که 8 سال تو فریز مونده باشه به درد میخوره ولی اون موقع من 28 سالم بود 

اره عزیزم فریز چه یکسال چه هشت سال تو فریز باشه کیفیتش هیچ تغییری نمیکنه..من خودم جنینم شش سال فریز بود

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بلهعزیزم  از اون دردای لذتبخشه آخه تخمدانات دارن جواب میدن😍😍 هزارماشالله

واقعا بخاطر اونه خداروشکر البته خیلی کمه اونم شبا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام خانوما من امروز انتقال داشتم الان دراز کشیدم برای نهار و خوردن چیزی میشینم موردی نداره؟

دکتر طرازی ب ما گفت تا ۳ روز راه زیاد نرین و دستشویی فقط .

بعدش توی خونه زیاد راه برین.

پشت میز ناهارخوری بخور یا توی تخت بشین .

نوش جان

بعد اینکه توالت فرنگی طبقه بالا حدود ۱۰تا پله داره که ارتفاع پله ها کمه بنظرتون ضرر داره؟

آروم اروم برو.

گاهی هم که حال نداشتی همون پایین دستشویی معمولی برو.