2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
ارمغان جون منم ظاهراً سي دي هام تو رنج بود الحمدلله ولي طرازي تو پرونده برام نوشت سرم و پرد😳 گ ...

دکتر طرازی و عارفی اگه انتقال منفی و یا سقط داشته باشی سرم تجویز میکنن بقول قدیمیا کار از محکم کاری عیب نمیکنه شما اگه تصمیمتو قطعی گرفتی و درمان با دکتر طرازی شروع کردی بهش اعتماد کن  

آزهاي انعقاديت نرمال بود؟ پاي وان و ام تي اف آر؟؟؟ ژنتيكاي انعقادي منظورمه، منم خونم زود بند مياد، ت ...

Factor V Leiden نرمال

PAI 1 هموزیگوت

Mthfr c677t هتروزیگوت

Mthfr A1298c نرمال

نمیدونم در مجموع یعنی مشکل انعقادی دارم یا نه

حالا این وسط سرم به چکارم میاد؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارمغان جون منم ظاهراً سي دي هام تو رنج بود الحمدلله ولي طرازي تو پرونده برام نوشت سرم و پرد😳 گ ...

فک نکنم دکتر سرم اجبار کنه شما بهش بگو سرم موافق نیستی اما پرد حتما بهت بده  دکتر حرف مریض گوش میده 

Factor V Leiden نرمال PAI 1 هموزیگوت Mthfr c677t هتروزیگوت Mthfr A1298c نرمال نمیدونم در مجموع ی ...

بله ديگه مشكل انعقادي فك كنم هميناس، انعقادي و كه داري ژنش رو،، حالا سرم اين وسط ربطي به انعقادي نداره، سرم مربوط به ايمنيه 

...
بله ديگه مشكل انعقادي فك كنم هميناس، انعقادي و كه داري ژنش رو،، حالا سرم اين وسط ربطي به انعقادي ندا ...

شدیم‌کیس ازمایشگاهی این دکترا 

خسته شدم خدایا مارو نجات بده

يعني پس اين طب إسلامي كلا موثر بوده به لطف خدا؟؟ قبلش اقدام ميكردين باردار نميشدين بعد از طب سنتي سه ...

بله موثر که بود

من تا قبل از طب اسلامی اصلا نمیدونستم ترشح تخمک گذاری چیه. و بعدشم دیگه ندیدم

به بار داشتم از داروها استفاده میکردم بعد از سقطم. رفتم دکتر زنان که ببینم بقایا مونده یانه

با تعجب پرسید چیزی میخوری برا تخمدانت؟گفتم بله

گفت عجیبه به این زودی فعال شدن

قبلش ۶ماه بود اقدام کرده بودم

همون تنبلی تخمدان رو دارم. همسرم هم داروی تقویتی گرفت. چون جایی که کار میکرد خیلی گرم بود

طب اسلامی عزیزم. طب سنتی رو تازه رفتم. هنوز نمیدونم تاثیر داره یانه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

دوستان هماتوم ۱۳ در ۱۱ میلیمتر واسه هفته ۶ و ۷ بزرگه؟

هماتوم علتش چیه اصلا؟

ببخشید من از زیست و پزشکی هیچی نمیدونم از وقتی یادم میاد درگیر اعداد بودم

رفقا رفتم هپارینم رو بزنم ، بد هواگیری کردم دو قطره پرید تو چشمم🙈  کمی کم شد مقدارش ، مثلا قب ...

گلم چشمت رو که باید همون لحظه شستشو میدادی با آب سرد زیاد، ولی اگر الان مشکلی نداری یعنی چیزی نشده 

واسه هواگیری هم هر چند لازم نیست ولی اون چند قطره فدای سرت چیزی نمیشه

کبودی بله هست اجتناب ناپذیره فقط می تونی یه کار کنی کمتر بشه، نه عزیزم ایرادی نداره تو بازو هم بزنی، فقط اونا هم کبود میشن

عزیزدلم من کلا به یادتم چون شرایطت سخته.دعا‌میکنم برای هممون به سلامتی بگذره و نی نیامونو با خیال را ...

ممنون قربونت برم

دیگه از درمان و طبابت ماها خودمون چیزی کم نذاشتیم تنها چیزی ک از دست بقیه برامون برمیاد فقط دعاس ک هممون تو این گروه بشدت بهش نیاز داریم

خاکستری جون تو بلدی صدا بزنی لطفا نگین جونو صدابزن همش تو فکرشم ببینیم بنده خدا چیکار کرد

ممنون دوست جونم

حال روحیم خوب نیست زینب جان  فعلا سعیمو میکنم بخونم ولی اگه نتونستم بهت خبر میدم  ولی اس ...

عزیزم فدای سرت، ما اگر قابل باشیم برات دعا می کنیم که هم حال روحیت خوب بشه هم زودتر نی نی دار بشین

واقعا هیچ چیزی روم نمیشه بهت بگم که آرومتر بشی اصلا خجالت می کشم، فقط همیشه از ته قلب برات دعا می کنم

سلام بچه ها.. من دوماه دیگه میخام وارد سیکل میکرو بشم دکتر گفته این دوماه رو ال دی بخورم.... میتونم ...

سلام عزیزم، ان شاء الله به زودی مامان بشی، من ال دی خوردم، اگر ترکیبات یاسمین رو بذاری می تونم کمکت کنم چون تو خاطرم نیست

سلام دوستان ـ متاسفانه من خونریزیم زیاد شد. لخته های ریز هم دفع میکنم ـ همه چی تموم شد. اینبازم نشد ک بشه. داغونم😢😢

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
نمیدونم عزیزم  ولی بنظر نمیاد ضرری داشته باشه چون فقط ایمنی بدن رو ضعیف میکنه  ولی منم گ ...

منم شنیدم اونایی‌ک‌هپارین یا انوکسا دارن، قاعدتا هماتوم ندارن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خدا كنه هرچي هست خسارت مالي باشه نه جوني. حالا من هم ميرم انجام ميدم . ولي گفت بعد آز بايد اكو هم با ...

گلم اگر آزمایش cvs خوب بود به هیچ عنوان لازم نیست سقط کنی خدای نکرده، اگر اکو خوب نبود، فقط بعد تولد باید یه جایی که nicu خوب داره زایمان کنی تا تحت نظر باشه نی نی

من بعد از ظهر خیلی گشتم و دیدم بالا بودن nt ممکنه نشون دهنده چند تا چیز باشه، یکیش ناراحتی قلبی هست، ولی ننوشته بود محکوم به ختم بارداری به دلیل مشکل قلبی

تو رو خدا فعلا به اینا فکر نکن، فقط ببین کجا بهتره برای cvs و اونو زودتر انجام بده که خیالت راحت بشه و این قدر عذاب نکشی

سلام عزیزم، ان شاء الله به زودی مامان بشی، من ال دی خوردم، اگر ترکیبات یاسمین رو بذاری می تونم کمکت ...

هنوز یاسمین نخریدم از فردا شب باید بخورم.. از شب 5 پریودم میخام بخورم