2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684584 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم خیلی کمکم کردی  طرازی هم دکتر جنتی رو معرفی کرد برای همسرم  آدرس مطب دکتر عا ...

من دوس داشتم با عارفی ادامه بدم  ولی یجورایی کارام به پیچش خورد و همسرم موافق نبود دکتر عوض کنم مجدد برگشتم پیش دکتر ح ی د ر قبلا باهاش پانکچر شده بودم 

آدرس دکتر عارفی نگاه کنم برات میفرستم

عزیزم منم همش فکر میکنم اگه بعد مثبت شدن دوباره پردنیزولون نمیدادن اینجوری نمیشد  چون من پردنی ...

منم در مورد استفاده از پرد درصورت عدم وجود مشكل ايمني خيلي ترديد دارم،،، چرا ميدن؟ چه توجيه علمي داره؟؟؟؟؟؟؟

...
چرا فقط ياسمين؟؟ فرقي داره؟ چه فرقي؟

یاسمین رو من خییلییی خوب جواب میداد. هیچ کدوم از ایرانی ها خوب نبود از نظر من . وقتی یه دونه میخوردم تپش قلب شدید میگرفتم در صورتی که با نوع خارجیش هیییچ مشکلی نداشتم . یاسمین . یاز . بلارا هر سه تاشون فوق العاده ان

يكي هم خيلي خطر داره . خدا هرچي هست خير باشه فقط 

اين ازمايشا همه شون مزخرفن هميشه غلط درميان طي اين مدتي كه همش تو تاپيكاي مربوط به بارداري ميچرخم ديدم همه شون بيخودي استرس به جون خانوماي باردار انداختن فقط و بعدش مشخص شده گزارش ريسك غلط بوده

...
یاسمین رو من خییلییی خوب جواب میداد. هیچ کدوم از ایرانی ها خوب نبود از نظر من . وقتی یه دونه میخوردم ...

مرسي از پاسخت عزيزم، براي اخرين پانكچرتون استفاده كردين؟ به نظرت تاثيري تو مثبت شدن داشته؟

...
منم در مورد استفاده از پرد درصورت عدم وجود مشكل ايمني خيلي ترديد دارم،،، چرا ميدن؟ چه توجيه علمي دار ...

نمیدونم عزیزم 

ولی بنظر نمیاد ضرری داشته باشه چون فقط ایمنی بدن رو ضعیف میکنه 

ولی منم گاهی فکرم درگیرش میشه البته که من بیشتر شکم به مشکل انعقادیه چون  حتی دستمم که ببره خون زیادی نمیاد و سریع بسته میشه اونم که بهم انوکسا داده بودن ولی شاید دوزش کافی نبوده بخصوص که هماتوم بزرگیم پشتش بود

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من دوس داشتم با عارفی ادامه بدم  ولی یجورایی کارام به پیچش خورد و همسرم موافق نبود دکتر عوض کنم ...

ارمغان جون منم ظاهراً سي دي هام تو رنج بود الحمدلله ولي طرازي تو پرونده برام نوشت سرم و پرد😳 گفت چون دوتا انتقال منفي داشتي،،، عاخه يكي نبود بگه اون انتقالا تو شهرستان اصلا شما اعتماد ب جنينا داشتي كه ميخوي سرم بزني به مريض؟؟

...
سلام خاکستری جون  خوبی عزیزم ممنون ک ب یادم بودی و خوشحالم کردی من و شاهزاده پسرمم خوبیم ولی ...

عزیزدلم من کلا به یادتم چون شرایطت سخته.دعا‌میکنم برای هممون به سلامتی بگذره و نی نیامونو با خیال راحت بغل بگیریم

درکت میکنم.منم گاهی وقتا زیر شکمم انگار سفت میشه ولی شک دارم حرکت نی نیه یا انقباضه.دکترمم معلوم نیست کجاست که ازش‌بپرسم...واقعا اب دور نی نی ۷/۵ بود سونو گفت نرماله؟؟؟واسه من ۷ بود دقم داد گفت برو که داره وزن بچت کم میشه و کیسه ابت حجمش کمه!منم خودمو بستم به آب.روزی ۲۰ لیوان اب میخورم....سعی کن آب زیاد بخوری گلم‌و همش استراحت کن.ان شاالله که مشکلی نباشه.ازمایش قندتم تکرار کن امیدوارم اشتباه شده باشه.اگه خیلی بالا نبود سعی کن با تغذیه کنترلش کنی و انسولینی نشی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمیدونم عزیزم  ولی بنظر نمیاد ضرری داشته باشه چون فقط ایمنی بدن رو ضعیف میکنه  ولی منم گ ...

آزهاي انعقاديت نرمال بود؟ پاي وان و ام تي اف آر؟؟؟ ژنتيكاي انعقادي منظورمه، منم خونم زود بند مياد، تو هر دو جهش داشتم هتروزيگوت الحمدلله،،، نميدونم چ بايد كرد،،، ميدوني به خاطر پرد و سرم كلا مُردّد شدم برم ميكرو، من از سرم بدون مشكل ايمني ميترسم اصلاً معقول نيس باز پرد يه چيزي اين سرم مگه شوخيه؟؟؟؟؟؟؟

...
اين ازمايشا همه شون مزخرفن هميشه غلط درميان طي اين مدتي كه همش تو تاپيكاي مربوط به بارداري ميچرخم دي ...

سونو بوده عزيزم آزمايش نبوده . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خاهرمم هم دقیقا تاریخ بارداریش با من یکسانه رفته مسافرت دیروز دقیقا 4ساعت تو موجهای خروشان بوده و ...

الهی امین👐

اره واقعا

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سونو بوده عزيزم آزمايش نبوده . 

همون سونو منظورم بود، ميدوني چندددددين نفرو ديدم مثل شما كه سونوعه غلط بوده و بچه سالم بوده، ميدونييييي چندين نفر رو ديدم حتي تو فاميل، نميدونم چي ميشه گفت به اين سيستم فقط خاك بر سرشون با اين مردم آزاري شون

...