2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047396 بازدید | 684597 پست
گلم تا حالا چند بار پانکچر کردی؟ سیکل پانکچرتون چه جوری بود؟ آگونیست یا آنتاگونیست؟ 

من اولین بارم بود پانکچر کردم٫ ماه قبلش ال دی خوردم و از دوم سیلکلم پرگوریس و پی دی هوموگ زدم٫ آز ذخیره هم دوبار دادم اسفند ۹۷ نیم بود خرداد ۹۸ شد یک و هشت دهم٫ جفتشم آزمایشگاه دانش٫ الان نمیدونم واقعا داستان چی بوده٫ تخمکام ضعیف بوده؟ دکتر گفت تخمکات خوب بود اما٫ مورفو شوهرم دو بود اما دکتراش گفتن برای میکرو خوبه دی اف آی هم ۷ درصد

همش عذاب وجدان دارم همش دنبال دلیلش هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها شما هم آب دهنتون زیادی ترشح میشه و دهنتون بد مزس؟🤐😥😣

حال ادم و میگیره هر چی میخورم😭😭😭😭😭

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من اولین بارم بود پانکچر کردم٫ ماه قبلش ال دی خوردم و از دوم سیلکلم پرگوریس و پی دی هوموگ زدم٫ آز ذخ ...

گلم من به سیکل پانکچرت شک دارم نه که دکتر بد عمل کرده چون ماه قبل ال دی داشتی تا فولیکول هات یک دست باشن، خودت و همسرت وضعیتتون عالیه واسه میکرو، فعلا جز انعقادی به آزمایش دیگه ایی نیاز ندارین

حالا چند روزه انتقال دادین؟ 

بچه ها از دیشب دنیا رو سرم خراب شده.جواب آزمایش غربالگریم اومده.ریسک سندروم داون های بود و دکترم گفت ...

عزیزم تو سونوگرافی استخوان بینی مشاهده شده بود؟ عددcrl و nt رو بگو، اگر اونا خوبه نگران نباش یه سل فری بده خاطر جمع میشی، خود آی وی اف باعث بالا رفتن ریسک میشه خود بخود بگران نباش

گلم من به سیکل پانکچرت شک دارم نه که دکتر بد عمل کرده چون ماه قبل ال دی داشتی تا فولیکول هات یک دست ...

روز یکشنبه انتقال دادن

دلیل عدم تشکیل جنین چی میتونه باشه؟ الان دغدغه من تعداد تخمک نیست اینه که چرا جنین تشکیل نشده

Nt 1.3 بود و تیغه بینی هم دیده شد.نمیدونم این ریسک از کجا اومد.ای خدا بسمه این همه استرس😭😭😭

خییییییلی عالیه گلم خیالت راحت، اون دو تا مارکر ها احتمالا یکیش بالا بوده و فاکتور سن و آی وی اف، همین

خدا رو شکر کن اونا خوب بودن

گلم مگه عفونت داشتی؟ 

اره عزیزم دکتر گفت داری😑 دو هفته قبلترشم برای التهاب دهانه رحم یه دکتر دیگه شیاف کلیندامایسین داد ولی انقدر بعدش دل درد نداشتم من که دیشب دیگه پماد استفاده نکردم ترسیدم یه بلایی سرم بیاد

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
سلام بچه ها شما هم آب دهنتون زیادی ترشح میشه و دهنتون بد مزس؟🤐😥😣 حال ادم و میگیره هر چی میخورم😭 ...

بله عزیزم برای منم همینطوره  اوایل هرچی میخوردم میگفتم نکنه فاسد شده چقدر بدمزه است😬😬😬