2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047315 بازدید | 684588 پست
۲تا بلاست

خداروشکر انشالله برات گرفته عزیزم استرس نداشته باش 🌹

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دقیقش از هفته ی ۱۶ به بعد.سونوی انومالی قطعی میگه معمولا.هرچند برای من ان تی هم درست گفت هروق ...

مرسی عزیزم.مادر شوهرم میگه برو پیش یه مامای قدیمی دست بکشه رو شیکمت میگه.منم گفتم سونو ان تی میگه زوده برای تشخیص اون موقع مامای تجربی از رو شکم میتونه😂

اها یه سوال دیگه دارم باز شدن دهانه ی رحم مگه مربوط به همون طول سرویکس نیست؟یا اینکه اینا دوتا قضیه ...

بله عزیزم به هم ربط دارن.طول سرویکس که در بارداری کم میشه باعث باز شدن دهانه رحم میشه بخاطر همین سرکلاژ میکنن.حتما بررسی کن حرف سونوگرافی رو که اگه نیاز باشه حتما سرکلاژ انجام بدی

اها یه سوال دیگه دارم باز شدن دهانه ی رحم مگه مربوط به همون طول سرویکس نیست؟یا اینکه اینا دوتا قضیه ...

خاکستری جون کدوم سونو گفت داره دهانه رحمت باز میشه؟نگفت چیکار کنی؟هنوز زوده برا باز شدن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
معمولا تو سونو ان تی مشخص میشه همون هفته ۱۲ ولی ممکنه یه درصدی هم خطا داشته باشه برای من که درست بود ...

سونولوژ به من گفت که خودت میدونی که هفته 12جنسیت جنین مشخص نیست و خیلی زوده برای تشخیص جنسیت ولی ساختار اندام جنسیش شبیه دختره

معمولا تو سونو ان تی مشخص میشه همون هفته ۱۲ ولی ممکنه یه درصدی هم خطا داشته باشه برای من که درست بود ...

آزی جونم جنسیت نینیت مشخص شد؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دکترت کیه عزیزم ،زیر نظر کدوم مرکزی تو شمال؟

دکتر صدری ازش راضیم دکتر خوبیه ولی من هر چی میرم جلو مانع هست جلومدیگه نمی دونم چیکار کنم😞

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چندبارماساژدادم مدفوع نميكنه    

من یه بار برای پسرم که اینطوری شد مادر شوهرم بهش ترنجبین داد یعنی تو اب گرم گذاشت و بعد از صافی رد کرد خیلی خوب جواب داد ولی این چیزهای گیاهی رو نمیشه راحت توصیه کرد چون دکترا عملا بهش اعتقادی ندارن و ممکنه ادمو سرزنش کنن که چرا از این چیزها به نوزاد دادید. ولی راستش من چون برای دخترم خیلی حساس بودم هیچی به غیر از شیر بهش نمیدادم و دخترم هم کولیکی بود  متاسفانه و خیلی زجر کشید دیگه برای پسرم سعی کردم حساسیتمو کم کنم و گاهی به حرف مامان بزرگ ها گوش کنم و خداییش خیلی بهتر نتیجه گرفتم و بچم هم راحتتر بود. 😂

خانوما جنسیت جنین دقیقا از چه هفته ای مشخصه؟

ان تی نرفتی؟معمولا ان تی تشخیص میدن و درسته.اگه مشخص نباشه تو 16هفته دبگه حتما مشخصه.برا من تو ان تی تقریبی گفت و درست بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام دوستان امروز پیش دکتر بودم بهم گفت باید پیش دکتر زرنانی برم و ازمایشات ایمنی انعقادی انجام بدم خانما تروخدا اگر میدونید بهم بگید هزینه هاش چقد میشه حدودا خیلی نگرانم بیمه هم ندارم دیگه انقد خرج کردم حالم از خودم بد میشه کاش این فکر باردار شدن از سرم برای همیشه میرفت.تازه بعدشم دکتر ژنتیک باید برم که نمیدونم هزینه های اون چقد میشه.چون انتقال دارم یه سری ازمایش دیگه هم هست که اونا رو هم باید بدم لطفا اگر کسی جدیدا ازمایش ایمنی انعقادی و ژنتیک داده بیاد بگه بدون دفتر چه اینا چقد میشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه