2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
بله عزیزم من خودم چندجا خوندم که قائده اوره و ضرر داره و خودم تا الان هنوز لب نزدم بادمجان هم تو سای ...

عزیزم همین که خواهرتون ۵بار خورده و چیزی نشده ببخشید یعنی دکترش اشتباه گفته ☺☺

خدا جونم شکرت...
آره گلم، اینجا همه آی وی افی هستیم، البته بینمون معجزه دیده هم کم نیست که مثلا بین انتقال ها طبیعی ب ...

الهيشكر عزيزم خوشحال ميشم ميبينم بجه ها وقتي مثبت ميشن☺️🌹☺️☺️😍😍😍

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالا که ۱۰۰ سال قلبش بزنه واست   . بیخبری خیلی سخته ولی هی خودمو کنترل می‌کنم، اینام که گفت ...

عزیزم ان شاالله شما هم قلبو می بینی

وااااااای باورم نمیشه بیهوش نبودی موقع پانکچر😱😱😱😱 من میگم اینا به آدمیزاد نمی خورن کاراشون😬😬😬😬

سلام زینب جون جنین سه روزه برات انتقال دادن چن تاانتقلل دادن؟ من جنینام گرید B8هس وسه روزه نظرت درمو ...

گلم دو تا سه روزه انتقال دادن، گرید هم فقط گفتن خوبه، ولی زیر میکروسکوپ خودم یکیش رو دقت کردم واقعا عالی بود 

مال شما هم خیلی خوبه عزیزم ان شاالله مامان می‌شی

نفس جان شما چند ماه بعد انتقال دادین دکتر گفت ماهه بعد پریود بشم روز دوم برم که میشه دو یا سوم شهریو ...

عزیزم.من بلافاصله انتقال دادم یعنی بعد منفی تاپریود شدم رفتم سیکل جدید وانتقال..ولی اکثر دکترا همون دو پریودبعد رو میگن بیاین.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@تورک_آنا    

انا جون بیا بگو چیکار کنم .برم وقت ارولوژی بگیرم و اصرار کنم برا dfi

میگن چون جنین داری انجام نمیدیم

@زینبی_بابا    

زینبی جون شما در دسترس تر بودی کجاااااییییییی 

مشاوره لازمم .موندم چیکار کنم 😩

دلیلش همون اسپرم ضعیفه. منم که تخمکام زیاد بود بخاطر اسپرم ضعیف ده دوازدتاش پرت شد. ولی بازم بچه ه ...

آخه اسپرم بهمون گفتن با میکرو جواب میده٫ dfi هم خوب بود٫ آزمایش دیگه ای نباید بدیم؟

هومت جان بعد از استفاده چاق هم شديد؟ جوش اگر داشتين برطرف شد؟ براي چي به شما داده بودن؟ 

من زود عصبانی میشم خیلی زود. ولی بنظرم الان بهتر شدم

نه چاق هم نشدم. من کلا لاغرم. ۱۶۰ قدمه ۵۲ وزنم

والا مثه یانگوم نبض دستمو گرفت 😁😁پرسید زود عصبانی میشی؟؟

گفتم بله. گفت صفرات بالاس

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
@تورک_آنا     انا جون بیا بگو چیکار کنم .برم وقت ارولوژی بگیرم و اصرار کنم برا dfi ...

گلم درست میگن تا جنین داری انجام نده، آنا جون هم بیاد همینو میگه یادمه میگفت اگر جنین دارین آز ژنتیک و دی اف آی و اینا رو انجام ندین فقط ایمنی و انعقادی تو این مرحله