2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
سلام بچه ها آزمایش دادم . مثبت بوده ولی تیترش ۲۴۹ هست . به ازمایشگاه میگم کمه تیترش میگه از نظر ما ...

عزیزم خیلی مبارکه. شما کجا رفتین واسه درمان؟ دکترتون کی بود 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما ببخشید اذیتتون می کنم واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم الان زنگ زدم داروخانه ای که خریده بودم می ...

عزیزم من ازاین سینال ها استفاده کردم که اونطور بهت گفتم.اصلا قصدم خدا شاهده استرس دادن و اذیت کردنت نبود..امپولو نسخه تو بردار برو پیش یه متخصص زنان و نازایی.بهت میگه باید چیکارکنی...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام بچه ها آزمایش دادم . مثبت بوده ولی تیترش ۲۴۹ هست . به ازمایشگاه میگم کمه تیترش میگه از نظر ما ...

عزیزم تبریک میگم،انشالله به سلامتی بغلش کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم کلا من همیشه هردوتارو میرفتم که خیالم جمع شه . نمیدونم والا ‌. انشالا هرچی خیره خدا برات ...

بوپو جان خيلي تبريك ميگم عزيزم اصلا وقتي ميشنوم كسي كه مثبت شده قبلا مثل من رفته آز داده نتيجه ش صفر بوده و بالاخره يه روزي رسيده كه رفته آز داده و ديگه صفر نبوده و مثبت شده بااااال درميارم حالم خوب ميشه اميدوارتر ميشم ب رحمت خدا، خيلي مباركه ،،، شما ايندفعه كار متفاوتي انجام دادين كه مثبت شدين؟

...
سلام عزيزم مرسى از اينكه به يادم هستى💕 اينقدر وقت آدمو بچه كه مى ياد پر مى كنه كه به هيچى خودم نمى ...

عزیزدلم خداروشکر که حال خودت و گل دخترت خوبه.از طرف ما حسابی ببوسش

اره واقعا مادرا بزرگترین نعمت دنیان.خداروشکر که کنارمه.آدم وقتی خودش هم مادر میشه انگار بیشتر حس میکنه نیاز به مامانش داره😍ان شاالله همه ی مامانا سالم و تندرست باشن...خداییش سخته توی غربت نی نی اولو بدون کمک بزرگ کردن ولی حتما خدا خودش کمکت میکنه عزیزدلم.نمیتونی بیای ایران یا مامانت بیاد پیشت؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها اين طب إسلامي سنتي به من ميگه گرمي زياد مانع بارداري ميشه، واقعا درسته به مظرتون؟ البته راستش من يه مدت خيلي گرمي خوردم البته به اون متخصص طب سنتي لو ندادم كه همچين كاري كردم خودش گفت بايد انقد زياد كاسني بخوري، به نظرتون دردسر نشه؟ من تا حالا كاسني نخوردم

...
اره عزیزم..خیالت راحت که رفتن کیستها..منم قبل شروع سیکل کیست داشتم با ال دی برطرف شد..

مرسی عزیزممممم 😍😍😍خداازدهنت بشنوه

شماالان نی نی داری؟؟؟

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
وقتی ال دی خوردی که دیگه کیست ها از بین رفتن انشالله در ضمن مورفو ۳ که خیلی خوبه من با مورفو ۲ همسرم ...

خداازدهنت بشنوه عزیزدلم توروخدا واسه منم دعاکن تامحرم با نی نی تو دلیم برم محلس امام حسین

وقتی ال دی خوردی که دیگه کیست ها از بین رفتن انشالله در ضمن مورفو ۳ که خیلی خوبه من با مورفو ۲ همسرم ...

اخه میدونی خودمم مشکل دارم ..پلی کیستیکم😔

بچه ها اين طب إسلامي سنتي به من ميگه گرمي زياد مانع بارداري ميشه، واقعا درسته به مظرتون؟ البته راستش ...

دوست عزیز هرچیزی باید به اندازه باشه ممکن گرمی بیش از حد حتی ضرر هم داشته باشه توی طب سنتی خوندم نوشته بود گرمی رو از اول تا ۲۰ پریودی خورده بشه خیلی بهتر..کاسنی خودش کمک میکنه به بارداری خوبه سبزی کاسنی هم بتوتید بخورید البته در حد معقول بخورید خوبه..سرچ کنید متوجه میشید

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
رفقا حالم بده .  کیا یک هفته بعد از انتقال حالشون خوش نبوده؟ سردرد خفیف. ضعف دست ها تهوع&nb ...

من عزیزم اینجوریم هر سری که انتقال دادم توی هفته دوم که میرم همین حالات رو داشتم چیزی نیست نگران نباش بخاطر داروهاس....چندتا جنین انتقال دادید ؟بسلامتی....

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏