2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047501 بازدید | 684604 پست
اهان اینو بگم بهت . من گونال ک میزدم چون خودم تزریق میکردم، مثلا میخواستم ی قطره از سوزن بیاد بیرون ...

آره خودم چندبار امتحان کردم ولی سوزنشو بهش نزده بودم فقط هی چرخوندمو چرخوندم فکر کنم دست گل به آب دادم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامانا آجیل اماده ک ازبیرون بخری میشه خورد؟ی جا خوندم بخاطر موادی ک بهش میزنن تو.بارداری نخوری...

شماها چیا میخورین..ک  هم واس گرسنگی خوب باشه هم رشد نی نی؟

من جدیدا خیلی گرسنه میشم..نمدونم شکممو باچی سیرکنم دیگه😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خودم چندبار امتحان کردم ولی سوزنشو بهش نزده بودم فقط هی چرخوندمو چرخوندم فکر کنم دست گل به آب دا ...

من این مدل سینال نزدم دقیقا نمیدونم بدون سوزن هم از مقدارش کم میشه یا نه ـ ولی گونال وقتی سوزن نداشته باشه اصلا کم نمیشه از مقدارش هر چقدم بچرخونی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

[QUOTE=98378014]مبارکه عزیزم انشالله صحیح و سالم در اغوش میگیریش😍😍😍نگران نباش اینجور مواقع بهتره از امپول به جای ...[/QUOTقربونت عزيزم🥰🥰🥰🥰اره در حال حاضر هم شياف و هم امبول دارم....فقط ترشحاتم قهوه اي هست

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
من این مدل سینال نزدم دقیقا نمیدونم بدون سوزن هم از مقدارش کم میشه یا نه ـ ولی گونال وقتی سوزن نداشت ...

ولی من الان عکسشو اینجاهم گذاشتم امروز صبح هم امتحان کردم دیدم کم میشه بدون سوزن

من این مدل سینال نزدم دقیقا نمیدونم بدون سوزن هم از مقدارش کم میشه یا نه ـ ولی گونال وقتی سوزن نداشت ...

کاش گونال میخریدم 😣

دوستم آزمایش دادم‌۰.۱۲ بود به نظرتون بازم تکرار کنم؟

عزیزم کلا من همیشه هردوتارو میرفتم که خیالم جمع شه . نمیدونم والا ‌. انشالا هرچی خیره خدا برات پیش بیاره .

کاش گونال میخریدم 😣

اشکال نداره عزیزم حالا اینقد به خودت استرس نده. من فک میکنم به احتمال زیاد ، همون ۷۵واحد تزریق کردی فقط چون هدر رفته،الان کم اومده واست ...دیگه فک کنم باید دوباره بخری تا بتونی همون دوز رو مصرف کنی 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
مامانا آجیل اماده ک ازبیرون بخری میشه خورد؟ی جا خوندم بخاطر موادی ک بهش میزنن تو.بارداری نخوری... ش ...

اینقدر سخت نگیر خواهر اگه هرچیزی رو اینقدر موشکافانه بخواییم بررسی کنیم کلا هیچی نباید بخوریم. من همون اجیل بیرون رو میخورم دم صبح هم که خیلی گرسنه ام میشه یه دونه موز یا سیب میخورم و دوباره میخوابم😂😂بدون مسواک البته. تا زایمان بی دندون  نشم صلوات😂😂😂😂راستی نون خشک هم خریدم از اون نازکا اونم خیلی خوبه جواب میده 😉😉

اینقدر سخت نگیر خواهر اگه هرچیزی رو اینقدر موشکافانه بخواییم بررسی کنیم کلا هیچی نباید بخوریم. من هم ...

مرسی عزیزم..اره والا راس میگی😁امان از دست نت ک هر چی میخایم بخوریم از دکتر گوگل میپرسیم اول😂

منم نصف شبا ک بلند میشم میرم سرویس بعد میرم سریخچال با چشم بسته ی چیزی میذارم تو دهنم و میرم رختخواب😂😂

نون خشک اوایل ک ویار داشتم مرتب میخوردم..اینقد خوردم ک ازش متنفرشدم😄

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اشکال نداره عزیزم حالا اینقد به خودت استرس نده. من فک میکنم به احتمال زیاد ، همون ۷۵واحد تزریق کردی ...

اگه بخرم دوست دارم گونال بخرم بزنم ولی دکترم جواب نمیده نمی دونم چیکار کنم دورم هستم ازش یعنی این ماهم باید بی خیال بشم😭

خانوما ببخشید اذیتتون می کنم واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم الان زنگ زدم داروخانه ای که خریده بودم میگه اگه دوز 450 از ما خرید برات زیاد تزریق کرد 75 واحد بهش میگم چیکار کنم میگه به دکترتون بگید دگترم اصلا روحشم خبر نداره جوابم که نمیده عجب گیری کردم کاش نمیخریدم